Sky wings

Re: Skywings

Tina":2kphnmx0 said:
Φίλε Σάκη εγώ έχω 2 γνωστές που δουλεψαν σε αυτή την εταιρία με έδρα το LON..Tα χρήματα ήταν πολύ καλά αλλά τα Α/Π ήταν σαράβαλα..

Τα ΠΟΙΑ? Απο ποτε η Sky Wings ειχε αεροπλανΑ?? Ενα ειχε (και εχει), το δευτερο σκεφτεται να το παρει, το εχω θεσει πριv μερικες μερες εδω αλλα κανεις δεν ξερει τιποτα! Μηπως ξερεις εσυ κατι το οποιο θα ηθελες να μας το μοιραστεις? ;)

Α! Και προς τα που πεφτει το LΟΝ ??? :oops: :oops: :oops:

Ευχαριστώ ariad :D
Eγώ μίλησα για τις 2 γνωστές μου που δουλευαν Λονδινο(LON) :p
Αν ήξερα κάτι παραπάνω θα το έγραφα..
Ας μην κουράζω λοιπόν με τα ίδια...

Από αυτά που έμαθα, το νέο MD της Skywings θα πετάει από το αεροδρόμιο MSE (Manston (Kent International)) προς Faro, Palma και Alicante για την Kent Escapes!

Ειδα τη φωτο του SX-BSQ που ανεβασε ο MerNion και παρατηρησα οτι το αεροσκαφος ειναι ακομα albino. Να υποθεσω οτι συντομα θα φυγει για Κωνσταντινουπολη στην ΜΝG (εκει εγινε και το πρωτο) για τεχνικο ελεγχο και βαφη?

thx in advance

bluestar":2wxil9ee said:
το μοναδικο αεροπλανο της ΑΧΝ πωληθηκε στην skywings οποτε
Απο [...εδω...]

Που σημαινει οτι η εταιρεια εχει πλεον 3 αεροσκαφη? :shock: :oops:

Tο ΑΟC της εταιρειας εχει (η ειχε) ανακληθη (.pdf file) προσωρινα.. Ενω υπηρχε και καποιο τεχνικο προβλημα με ενα αεροσκαφος της και η συνεργασια με την Kent Esacpes, για την οποια πεταει τσαρτερ παρουσιαζει καποια προβλημτα..

Εχει κανεις ινπουτ?

Τα συμβολια lease του SX-BSW ληγουνε απ' ο,τι φαινεται στις 30 Σεπτεμβριου 2007, και η εταιρεια ψαχνει για νεες μισθωσεις για το αεροσκαφος...

Ποιος γνωρίζει για Skywings??

Καλησπέρα αδέρφια!

Είμαι μαθήτευόμενος πλέον ιπτάμενος φροντιστής στο δίπλομα της ΙΑΤΑ και πολλά σενάρια μας λένε για να πάμε να βρούμε εταιρείες που έχουν έδρα έξω. Μία απο αυτές είναι και η Skywings, η ASCG και άλλες. Όσο κι αν έχω ψαξει δεν έχω βρεί ούτε site ούτε κεντρικά τηλέφωνα για contact. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να μου απαντίσει, και γενικότερα εαν γνωρίζεται εταιρείες, και Ελληνικές , που εδρεύουν στο εξωτερικό.

iammanouk@yahoo.gr