Σχολή Ικάρων Ιπτάμενοι

• Thread starter Thread starter air_boy
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όπως θα σου βεβαιώσουν και άλλοι που συχνάζουν στις μονάδες της Π.Α τα πάντα κινούνται μέσα σε μια κουλτούρα ασφάλειας στον μέγιστο βαθμό ακόμα και παροξυσμού που λέει ο λόγος ( ο διοικητής της πτέρυγας κυνηγούσε φυσικά εμάς που θέλαμε τα βράδια να τρώμε πίτσα, αλλά ήτα ακόμα πιο αμείλικτος με τους ιπταμένους και τους μηχανικούς στα readiness που οι άνθρωποι μετά από τόσες μέρες στα δωματιάκια σκάγανε για μια πίτσα μην και πάθουν καμιά δηλητηρίαση)
Μετά υπήρχε μια αφίσα της ΔΑΥ/Ασφάλεια πτήσεων εδάφους που έδειχνε έναν οπλουργό με ξανθό μαλλί Non provlepe σαν μοντέλο του τσεκλένη στα 70 να ελέγχει έναν side winder (νομίζω) και να γράφει "Πανάκριβο το υλικό _Φρόντισε το σωστά"
Συμπέρασμα. Αφού δεν είμαστε Λουξεμβούργο να μετράμε με τα δάχτυλα τους διαθέσιμους πιλότους μας και δόξα το θεό ακόμα κόσμος πάει στην Σ.Ι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρεις 1 στο εκατομμύριο και να πάρεις εγχειρισμένους διότι 1ον ο χειριστής και το προσωπικό της Π.Α (εξαιρουμένων των αθλίων ΚΨΜτζίδων στις μοίρες :) είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και 2 διότι το υλικό μας κοστίζει τα κέρατα μας και δεν σηκώνει ρίσκο με τίποτα Δεν υπάρχει δε απόφαση δικαστηρίου που να θεωρεί διάκριση τέτοιο γεγονός η να στο πω πιο λαϊκά στο Κ.Α.Ι το βύσμα δεν πιάνει...με τίποτις Μετά ταύτα ο γράφων το μόνο που ακόμα μπορεί να κάνει για να χορτάσει το μεράκι του είναι σταματά και να χαζεύει ακόμα και τώρα τα α/φη ότα περνά από την ένδοξη πτέρυγα που υπηρέτησε διοπτροφόρος ον.

Νομιζω οτι αρχιζουμε να βγαινουμε οφφ τοπικ... Δεν μιλησα ουτε εγω , ουτε κανεις για βυσμα πουθενα .... Μην δημιουργουμε σεναρια ... :roll:

Επειδή φοβάμαι κάποιους εδώ μέσα σκέφτηκα να μην ανοίξω νέο thread αλλα να χρησιμοποιήσω αυτό.Λοιπόν..... μονο εθνική υπερηφάνεια νιώθει κανεις όταν ακούει τέτοια http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... _1107.html

«Αυτό είναι δαίμονες δεν είναι πιλότοι» σχολίασε Ισπανός συνάδελφός τους κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας :thx:

Γεια σας, εδω και αρκετό καιρο, εχω εγγραφεί στο forum σας, αλλα..δεν εχω κανει καμια δημοσίευση. Μονο διαβάζω :D

Μου εχει δημιουργηθεί μια απορία,(ελπιζω να την γραφω στο σωστό θεμα). Ακούω συνεχεια, οτι το όριο ύψους για να περάσει κανεις στην ικαρων ειναι 1,90...αλλα δεν εχω ακούσει ποτε τι γινεται αν το παιδι μεσα στην σχολη ψηλώσει. Γιατι οπως και να το κανεις 17-18 χρονων,εισαι ακομα σε ανάπτυξη, ρε φιλε.
Τι θα γινει; θα διώξουν το παιδι απο την σχολη; Την στιγμή που αυτος πετάει απο την χαρα του που κατάφερε να περάσει; ή θα του κόψουν τα φτερά και θα ειναι στο προσωπικό εδάφους;; Εχει ελπίδες το παιδι να συνεχίσει;

Ελπιζω να μην σας ζάλισα. :D

Σε μετρανε καθε βδομαδα και με το που φτασεις 1,91 σε διωχνουν :D

πολεμική αεροπορία

γεια σας είμαι καινούργιος στο forum και ενδιαφέρομαι για την πολεμική αεροπορία από πολύ μικρή ηλικία το όνειρό μου είναι να μπω στην σχολή ικάρων ,έχω κάποιες απορίες για τα ψυχοτεχνικα τεστ θα ήθελα να μου απαντησετε μονο όσοι γνωρίζετε σχετικά για αυτό το θέμα επίσης θα ήθελα να μάθω κι από δω πόσοι θέλουν να πάνε πάνε σχολή ικάρων ιπτάμενοι. ευχαριστώ

Γεια σου ιασων!! Δυστηχως δεν μπορω να απαντησω στην ερωτηση σου σχερικα με τα ψυχοτεχνικα τευστ αλλα ειμαι κι εγω ενα απο τα μελη αυτου του φορουμ που θελουν να γινουν ιπταμενοι της πα.

Σχολή Ικάρων

Γεια σας,ονομαζομε Φραντζεσκος και ειμαι 21 ετων.Ειμαι αποφοιτος ΕΠΑΛ πληροφορικης και παρατησα απο περσυ την προσπαθεια γιατι δηλωσα σχολες που δεν μπορουσα να περασω και γενικα τα παρατησα ολα :wall:
Το ονειρο το ειχα παλια ομως το παρατησα γρηγορα και σημερα το βραδυ κατι μου ηρθε και θελω παρα πολυ να συνεχισω αυτη την πορεια για πιλοτος μαχητικων οτι κ αν χρειαστει...
Μπορω να ξαναδωσω πανελληνιες του χρονου και να δηλωσω για σχολη Ικάρων οντας 22?
Καπου διαβασα οτι για να κανω αιτηση πρεπει να ειμαι 19-21 ετων και εγω του χρονου τετοια εποχη θα ειμαι 22....ξερει κανεις τιποτα σχετικα με αυτο?

Εχω αναιμια μετρια και παλι καπου διαβασα αναιμια μετρια με βαρια απροσδιοριστης αιτιας ειναι λογος απορριψης?πιστευετε οτι μπορω να παιξω γυρω απο αυτο με συμπληρωμα σιδηρου κ να το περασω ?
Το εχω παρει πολυ σοβαρα το θεμα και οποιαδηποτε πληροφορια θα την εκτιμησω.Επισης ξερει κανεις αν καθολη την διαρκεια της εκπαιδευσης χρειαζονται να βγουν λεφτα απο την τσεπη μου?

Οποτε να τα συνοψισω για να μην σας κουραζω
1.Μπορω να ξαναδωσω πανελληνιες 22 χρονων και να δηλωσω για σχολη ικαρων?
2.Με μετρια αναιμια μπορω να την βγαλω με συμπληρωματα και να περασω τις ιατρικες?
3.Χρειαζονται λεφτα καθολη την διαρκεια των σπουδων για οποιοδηποτε λογο?
4.Λετε απο ΕΠΑΛ να περνουν κανεναν μαθητη σε αυτες τις σχολες η τσαμπα οι προσπαθειες ?

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας :great: