Γεια σας παιδιά,
ΒΒΒΟΟΟΗΗΗΘΘΘΕΕΕΙΙΙΑΑΑ
Είμαι και εγώ 17 χρονών και θα δηλώσω φέτος στο μηχανογραφικό από στρ. σχολές μόνο την Ικάρων. Απλά έχω μια σημαντική απορία καθώς οι προκηρύξεις τρέχουν και απαιτείται η προσκόμιση των δικαιολογητικών μέχρι 20/5.
Τα ερωτήματά μου είναι:
1. Η προκήρυξη αναφέρει ότι χρειάζεται για την ΣΙ το πρωτότυπο πτυχίο ή φωτοαντίγραφο επικυρωμένο. Το θέμα είναι ότι θέλει μέχρι τις 20/5 να το στείλω μεταφρασμένο από κάποιο αρμόδιο ινστιτούτο ή έτσι όπως είναι στα αγγλικά; Γνωρίζετε κάτι συγκεκριμένο; Σημείωση: έχω το MSU το lower
2. Είναι αναγκαίο να προσκομίσω ιατρική βεβαίωση για όλες τις εξετάσεις ως δικαιολογιτικό για την Αίτηση ή επειδή θα δηλώσω μόνο την Ικάρων θα με εξετάσουν μόνο εκεί Αθήνα;;;
3. Το "υπόδειγμα 6" που αφορά τον ιατρικό έλεγχο το συμπληρώνω στον υπολιστή εγώ ή ο ιατρός που θα με εξετάσει το συμπληρώνει χειρόγραφα;;;;;;; Γνωρίζετε κάτι συγκεκριμένο;;;
Γνωρίζω πως ο χώρος αυτός ίσως να μην είναι και ο καταλληλότερος για τέτοιου είδους απορίες που επείγουν τόσο πολύ και που ίσως ο καθένας μου απαντήσει ότι θέλει. Ωστόσο θα επικοινωνήσω αύριο κιόλας με την Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού του Γενικού Επιτελίου Αεροπορίας.
Βέβαια θα ήθελα να μου δώσουν κάποιες συμβουλές οι μεγαλύτεροί μου που έχουν περάσει και οι ίδιοι από αυτό το στάδιο της αποστολής της Αίτησης και γνωρίζουν την διαδικασία από πρώτο χέρι. Αν θέλετε παιδιά ενημερώστε με για όλη την διαδικασία από την αρχή υποβολής αίτησης και πως τα συμπληρώσατε τα δικαιολογητικά, έως και το τέλος που σας φώναξαν για τις ΠΚΕ. Παρακαλώ να μου απαντήσετε ΜΟΝΟ όσοι γνωρίζετε ΔΙΕΞΟΔΙΚΆ το θέμα και όχι με ανακρίβιες!!
Και κάτι τελευταίο γνωρίζετε σε ποιον πρέπει εγώ ως μαθητής να απευθυνθώ για να μου λυθούν τυχόν απορίες; Με λίγα λόγια ποιος είναι ο αρμόδιος φορέας που μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιες καταστάσεις;;;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων επικοινωνήστε μαζί μου με Προσωπικό Μήνυμα ή στείλτε στην συζήτηση!!!