Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

• Thread starter Thread starter pana1908
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φίλε Αντρέα σε ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση σου...το θέμα το έχω ψάξει παντού σε όλους τους ιστοχωρους αλλα τζίφος δε βρήκα κτ...για το λόγο αυτό έθεσα το ερώτημα στο φόρουμ που είναι κοντά στο χώρο της Π.Α...σε ευχαριστώ και πάλι φίλε μου για το ενδιαφέρον σου

Υ.Γ.
Αν τύχει και μάθεις κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσε με αν φυσικά το επιθυμείς...

Σε περίπτωση που ακούσω ή δω τίποτα θα σε ενημερώσω αλλα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μπαίνεις συχνά στο site του υπουργείου Άμυνας ή στο site του ΓΕΕΘΑ ακόμα καλύτερα και να κοιτάς για την εγκύκλιο των στρατιωτικών σχολών.Ήδη εχει βγεί η εγκύκλιος με τις απαραίτητες προύποθεσεις για εισαγωγή σε ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ. Αν δίνεις εξετάσεις φέτος καλο θα ήταν να αρχίσεις τα αθλήματα και να τσεκάρεις αν έχεις καποιο θέμα υγείας γιατί η ΣΙ ειναί πολυ απαιτητική σχολή σε τέτοια θέματα και όχι μονον.Σε κάθε περίπτωση καλη σου επιτυχία και ο,τι αλλο θες ρώτα εδώ ή σε ΠΜ.

παιδια με τα τατουαζ τι γινεται σε κοβουν αν εχεις στην πλατη π.χ

Κανονικά ναι διότι το τατουάζ θεωρείται δερματοστιξια από ότι ξέρω.Αλλά έχω ακούσει και άτομα να παίρνουν και με τατουάζ.Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας μας το πει κάποιος που είναι γνώστης.

βασικα με ενδιαφερει να κανω μολις μπω στην σχολη κατι που εχει σχεση με αεροπορια..

Εντάξει δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα εφόσον το κάνεις αφού μπεις στη σχολή;-)...

alexdele":wznv4xdp said:
βασικα με ενδιαφερει να κανω μολις μπω στην σχολη κατι που εχει σχεση με αεροπορια..
Δεν χρειάζεσαι τατουάζ. Η σχολή και η ΠΑ γενικά θα αφήσουν τα σημάδια τους πάνω σου, οπότε δεν χρειάζεσαι έξτρα μουτζούρες στο κορμί σου για να (απο)δείξεις κάτι. Πάντως, αφού σε ενδιαφέρει για μετά την είσοδό στη Σχολή, μπες πρώτα και ρώτα τους εκπαιδευτές σου εκεί.

vassdel με κάλυψες απόλυτα :)

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν πωλείται το περιοδικό Ίκαρος στην αγορά;;;

Σχολη Ικαρων Προυποθεση

Γειά σας!Είμαι καινούργιος στο φορουμ και δεν ξέρω αν είναι τόσο σωστό να κάνω ερωτήσεις από το πρώτο ποστ όμως είναι ένα πράγμα που το έχω καιρό απορία.Σκέφτομαι να μπω στην σχολή ικάρων και γνωρίζω γενικά τα μαθήματα και τις προυποθέσεις. Το πράγμα που δεν ξέρω όμως είναι αν είναι αναγκαίο να έχεις κάποια γνώση από αεροπλάνα, αν έχεις ποτέ οδηγήσει κλπ. Σε περίπτωση που δεν έχεις κάποια σχέση με αεροπλάνα είναι εύκολη η σχολη? ή πρέπει απαραίτητα να γνωρίζεις κάτι από αεροπλάνα? Ευχαριστώ !