vassdel
V.I.P.-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGEL
Εγώ επέλεξα συνειδητά να μην απαντήσω στο παλικάρι που ρώτησε για τη ΣΙ.
Κατ' αρχάς, άλλη η εποχή που ήμουν εγώ εκεί (89-93) και άλλη τώρα, 20 χρόνια αργότερα. Άρα, δεν μπορώ να του πω για τις συνθήκες, ούτε να μαντέψω ή να ρωτήσω τρίτους και να του πω κάτι που δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι.
Δεύτερον, οι αποδοχές οι δικές μου μειώθηκαν κατά ~30% συνολικά. Δεν ξέρω αν το ποσοστό μείωσης είναι το ίδιο και στα χαμηλότερα κλιμάκια. Αν υποθέσουμε πως ο μισθός του Ανθυποσμηναγού μειώθηκε κατά 50%, τί λέει αυτό στο φίλο alexdele; Να μπει ή να μη μπει;
Με ή χωρίς βοήθεια, αν θέλει ο φίλος να δηλώσει Ικάρων ας δηλώσει. Και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, μπήκα στην Ικάρων χωρίς να γνωρίζω τίποτα για τη Σχολή, παρά μόνο ότι αν πάω εκεί, θα πετάξω αεροπλάνο. Κάποιοι έμειναν, κάποιοι έφυγαν, κάποιοι πέταξαν, κάποιοι κόπηκαν, κάποιοι (τυχεροί) πετάν ελικόπτερα. Τί να του πω εγώ; Μην μπαίνεις, αφού αν μπεις, αν μείνεις, αν δεν κοπείς και αν πας στα μαχητικά, σε 6 χρόνια θα παίρνεις Χ ευρώ το μήνα; Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες....
Τώρα, όσον αφορά το θέμα που έθιξε ο pepperakias με την μ... του καθενός:
Εγώ ειρωνεύτηκα τον φίλο που είπε
Καλημέρα.
Κατ' αρχάς, άλλη η εποχή που ήμουν εγώ εκεί (89-93) και άλλη τώρα, 20 χρόνια αργότερα. Άρα, δεν μπορώ να του πω για τις συνθήκες, ούτε να μαντέψω ή να ρωτήσω τρίτους και να του πω κάτι που δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι.
Δεύτερον, οι αποδοχές οι δικές μου μειώθηκαν κατά ~30% συνολικά. Δεν ξέρω αν το ποσοστό μείωσης είναι το ίδιο και στα χαμηλότερα κλιμάκια. Αν υποθέσουμε πως ο μισθός του Ανθυποσμηναγού μειώθηκε κατά 50%, τί λέει αυτό στο φίλο alexdele; Να μπει ή να μη μπει;
Με ή χωρίς βοήθεια, αν θέλει ο φίλος να δηλώσει Ικάρων ας δηλώσει. Και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, μπήκα στην Ικάρων χωρίς να γνωρίζω τίποτα για τη Σχολή, παρά μόνο ότι αν πάω εκεί, θα πετάξω αεροπλάνο. Κάποιοι έμειναν, κάποιοι έφυγαν, κάποιοι πέταξαν, κάποιοι κόπηκαν, κάποιοι (τυχεροί) πετάν ελικόπτερα. Τί να του πω εγώ; Μην μπαίνεις, αφού αν μπεις, αν μείνεις, αν δεν κοπείς και αν πας στα μαχητικά, σε 6 χρόνια θα παίρνεις Χ ευρώ το μήνα; Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες....
Τώρα, όσον αφορά το θέμα που έθιξε ο pepperakias με την μ... του καθενός:
Εγώ ειρωνεύτηκα τον φίλο που είπε
λόγω του ύφους και του τόνου της γραφής του. Από εκεί και μετά, κανείς δεν έχει ούτε υποχρέωση, ούτε καθήκον να απαντάει σε ερωτήσεις. Ένα φόρουμ είναι εδώ, αποτελούμενο από λογής λογής ανθρώπους, που γράφουν και διαβάζουν τα θέματα, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Δεν είναι το Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού του ΓΕΑ, ούτε η ιστοσελίδα της ΠΑ. Απευθυνθείτε σε αυτά να πάρετε εμπεριστατωμένες και επίσημες απαντήσεις. Εδώ θα πάρετε γνώμες και απόψεις και αυτές, όχι εκβιαστικά.Sundick":t506dip0 said:Αστους να λένε.επειδη ήμουν μέσα κ ξέρω τελείωσαν ιπτάμενοι που απο αγγλικά ημέρας μόνο το I am.
Καλημέρα.