Παιδια πραγματικά πιστεύω πως έχουμε ξεφύγει...
Νομιζω πως δεν πρεπει να είμαστε τόσο "κολλημένοι" και πίσω από κάθε κίνηση των πολιτικών να βλέπουμε μια κίνηση υπέρ το εμγάλου κεφαλαιου. Ισως απλά να κατάλαβαν πως πλεόν δεν είναι συμφέρον και δεν προσφέρει πουθενα η Ολυμπιακή να είναι κρατική. Άλλωστε το ξερουμε πως το κράτος είναι απαίσιος επιχειρηματιας...
Το γεγονος οτι θελουν να πωλησουν την Ολυμπιακη δεν δημαινει πως θελουν να προωθησουν την Aegean αλλά έχουν καταλάβει πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αναγκες. Δεν μας συμφερει να βλέπουμε παντου φατνάσματα και πλεόν έχουμε γίνει λίγο πιο έξυπνοι από αυτο. Εχουν περάσει οι εποχες που οι μεν έβλεπαν τον εχθρό στη Ρωσία και οι δε στη Αμερική... Για αυτό νομίζω πως ορισμένα σχόλια που ακούγονται εδω δεν εχουν θέση στο φορουμ. Είμαι σίγουρος πως αν απαριθμίσω τα post που έχεις κανει Α300 τουλάχιστον το 80% θα αφορά κάποιο είδους σχόλιο με πολιτική χρειά΄...Δεν νομιζω οτι τέτοια μονομέρια σε ένα φόρουμ με αυτή τη θεματολογία, σε τιμά. Αλλωστε το γεγονός πως τόσοι έχουν αναφέρει το ατοπο των σχολίων σου, μάλλον πρέπει να σε προβληματίσει. Όχι πως κατ' αναγκη δεν τα εστερνίζομαι - που δεν ...- αλλά τέτοια επικέντρωση, είναι μάλλον περίεργη...
Ταπεινή μου άποψη