SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αφού σου δόθηκαν οδηγίες για το που να πας για τις απογειώσεις του 16, συνεχίζεις να τραβάς από το ίδιο λάθος σημείο.....
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω....

Καλησπέρα παιδιά.
Μόλις πέρασε από δυτική Θεσσαλονίκη ένα μάλλον 737 όλο πορτοκαλί (Λέω 737 λόγω winglets αν και φάνηκε πιο μακρόστενο). Στο FR δεν το βγάζει. Ξέρει κανείς τι κατέβηκε;

Μήπως εννοείς αυτό; Το βγάζει το fr24, απλά επειδή το Ε195 δεν έχει ADS-B, το πιάνει με MLAT, οπότε χαμηλά δεν το βγάζει.

Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν νομίζω ότι είναι αυτό γιατί μου φάνηκε πορτοκαλί. Βέβαια δε μπορώ να στα πω στα σίγουρα γιατί 1. Φάνηκε μακρόστενο (οπότε ίσως είναι) 2. Ήταν κόντρα στο φως και το είδα στιγμιαία.

'Ηταν σίγουρα αυτό που είδες. Ταιριάζει απόλυτα με την ώρα άφιξης του Embraer της Saratov σήμερα και επίσης αν το δεις από κοντά είναι πορτοκαλί το αεροσκαφος και όχι το κίτρινο της φωτογραφίας.

Το ίδιο αεροπλάνο ήρθε και στην Κέρκυρα σήμερα. Αρχικά ήταν της Hapag-Lloyd, μετά το είχε η airberlin με τα κλασσικά της χρώματα και πρόσφατα ήταν καθηλωμένο για 4 μήνες. Οπότε μάλλον έτσι εξηγείται...

Ήρθε σήμερα ένα 767-300ER WL της Jetair.

Ήρθε το tc-jhu με τα χρώματα της borussia dortmunt, προφανώς για τον αυριανό αγώνα με τον παοκ,όπου οι Γερμανοί θα φύγουν με το κεφάλι σκυμμένο, τρεχάτε spotters.