SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
xristos":3aectlil said:
Μάλλον κάναμε παράλληλο spotting

Το F100 της Austrian το ''τσάκωσα κι αυτό". Ξεκίνησα να σποτάρω από το A319 της Easy και έφυγα μετά το 757 της VIM. Κάποια στιγμή πρέπει να βρεθούμε όλοι οι Βοριοελλαδίτες για ομαδικό spotting. Το έχω συζητήσει και με τον Socrates.

...και οχι μονο! Αν κανονισετε κατι ομαδικο, ριξτε κ ενα φωνηεν προς τα νοτια, ετσι to know us better! :wink:

Καλα μιλαμε τωρα μου ερχεται να ΣΚΑΣΩ!!! Ξεκινησα απο Κοζανη να ερθω Θεσνικη χθες για κατι δουλιτσες και ειχα βεβαια και τον εξοπλισμο μαζι μου. Οταν τις τελειωσα γυρω στη 1 το μεσημερι ξεκινησα να παω στο σημειο οπου βρισκοταν ο flying doc χτυπησε το τηλεφωνο και τα συζυγικα καθηκοντα με γυρισαν πισω οταν βρισκομουν μπροστα απο το Hyatt!!!!FTOY MOY!!!!Λοιπον παιδια κονονιστε συναντηση μια Κυριακη γιατι δεν παει αλλο!!!

Σωκράτη, ο κανόνας λέει ότι η σύζυγος ή ακολουθεί στο spotting ή δεν ενοχλεί τον spotter. :mrgreen:

όσο για τις συζυγικές υποχρεώσεις...........αν δεν ήταν αυτό που φαντάζομαι :great: τότε κακώς γύρισες

Better luck next time

Καλησπέρα σε όλους!!!
Με μεγάλη μαου χαρά διαπιστώνω 'οτι υπαρχει ενας πυρήνας απο spotters στο φτωχό κατά τα άλλα απο κίνηση SKG.
Το μεγάλο μου παράπονο είναι οτι εδω και χρόνια όλοι μου οι φίλοι με "κοροϊδευουν" για τις ατελιωτες μοναχικές ωρες αναμονης στο final του 16/34.
Χαιρομαι τελικά που δεν είμαι ο μόνος που έχω αυτή την τρέλα. Τι θα λέγατε ολοι εμείς οι θεσσαλονικείς να μαζευτούμε μία μερα και να γνώριστούμε ανταλλάξουμε αποψεις απο κοντα???

καλή ιδεα..έπιασε κανεις σήμερα τo μεσημερι ενα MD-83 σε ασπρο-μπλε?ηταν blue-line?

Ξερει κανεις εαν φετος θα δουμε Transaero στο Μακεδονια? παντως Wizzair και Smartwings δεν μας εχουν φετος στον χαρτη προορισμων τους..η τελευταια ισως να ερθει καθαρα ως τσαρτερ με τσεχους και οχι και ως λόκο οπως αλλες χρονιες..Το Πάσχα εχει προγραμματιστει συνεργασια με την νεοσυστατη ιταλική Airbee (πρωτη φορα που θα ερθει Ελλάδα και Θεσ/νικη) που λειτουργει ως λοκο και τσαρτερ με 5 MD-82 σε συνεργασια με την ItAli airlines και θα μεταφερει ελληνες στην Μπρεσια ως βαση εκδρομων σε Β.Ιταλια-Ελβετια..επειδη δεν ξερω να ανεβαζω φωτο στο φορουμ δειτε στο http://www.airbee.it τα α/φη που μοιαζουν με την..Μαγια μέλισσα

Καλησπέρα σε όλους. Μιας και μπαίνουμε στον Απρίλη, μήπως μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει για το θερινό πρόγραμμα κινήσεων του "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όπως γινόταν και άλλες χρονιές.

Ευχαριστώ.