Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μήπως ξέρετε αν έγιναν καθόλου συνεντεύξεις μετά τις 25 Μαϊου που έληγε η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών;

Ναι κάλεσαν για εκπαίδευση για όλες τις βάσεις και τα γκρουπ έκλεισαν. Το είπαν σε φίλη μου στο τηλ οι υπεύθυνοι. Προς το παρόν δε θα γίνουν άλλα. Γενικά μη περιμένετε πολλά, είναι δύσκολο και δεν είναι σαφές τι ζητάνε, αν είστε τυχερές ίσως πέσει το βιογραφικό στα χέρια τους και αν δουν στη συνέντευξη μέσα σε δύο λεπτά ότι είστε στα καλά σας στο μυαλό, μέτριες σε εμφάνιση και έχετε τα βασικά θα σας πάρουν. Όσες δεν έχετε πολλά έχετε ελπίδα, τα πολλά πολλά δεν είναι για αυτό το χώρο και ειδικά για αυτή την εταιρεία. Και μια ερώτηση. Γιατί τέτοιο άγχος για μια εξάμηνη σύμβαση; Nόμιζα και εγώ ότι θα έχω μια πιο σταθερή δουλειά και ότι θα είμαστε αορίστου χρόνου με ελπίδες αλλά δεν είναι έτσι. Αναρωτηθείτε γιατί έχουν συχνά αγγελία.

Τι τραβάνε και αυτές οι πεντάμορφες...
Να μην τις παίρνουν για μια βρωμοθέση με σύμβαση 6 μηνών σε αυτή τη παλιοεταιρία επειδή παραείναι ωραίες!
Η κατάρα της ομορφιάς, τι να πεις...

https://www.youtube.com/watch?v=5cPHCTMCj4E

Όποια ήταν πεντάμορφη θα γινόταν μοντέλο έξω ή θα εκμεταλλευόταν άλλα πράγματα. Δεν είναι καλλιστεία αλλά μερικές δεν έχουν ούτε αξιοπρεπή εμφάνιση ούτε ότι ζητάνε στην αγγελία. Έρχονται κοπέλες με ρώσικα και δεν επιλέγονται. Απο κει να καταλάβεις. Και η σύμβαση 6 μήνες είναι. Ποιός σου λέει ότι θα σου την ανανεώσουν; Για αορίστου άξιζε, σε σχέση με τα χάλια της Ελλάδας είναι καλός μισθός τα 800-900.

Μάθατε μήπως αν έχουν πάρει κανενα τηλ για απάντηση σημερα η εχθές για Θεσσαλονίκη;η εχει κλείσει το θέμα;ξεκίνησε η εκπαίδευση ;

Ναι, το θέμα έχει κλείσει.
Θέλω να κάνω μία αφελή ερώτηση στην αγαπητή Αναστασία. Γιατί εδώ κι ένα χρόνο περίπου μας τα έχεις κάνει νταούλια για το πότε θα γίνουν συνεντευξεις, για μια "φίλη" σου γκαβή με υπερθυρεοειδισμό, γαι τα χίλια μύρια, και τώρα που ΦΥΣΙΚΑ σε κόψανε, καταφέρεσαι με τέτοιο μένος εναντίον της Aegean, σα να σου χρωστούσε τη θέση.
Διαλαλείς παντού ότι και να σε πάρουν τηλέφωνο εσύ δε θα πας, γιατί είναι εταιρεία της πλάκας.
Έλεος πλέον. Άσε μαςστην αγωνία μας για το να θα μας πάρουν τηλέφωνο και μην ενοχλείς άλλο.

για εδώ Θεσσαλονίκη, ζητάει η ellinair, και στις 15 Ιουλίου έχει assessment day η ryanair

Flyiing doc είσαι πολύ αγενής και λυπάμαι για τους Έλληνες και για το επίπεδο που έχουν πολλοί. Και σε άλλη κοπέλα έχεις πει πάρα πολλά και σε άλλες και βλέπω την ειρωνεία σου συνέχεια. ΑΔΙΑΦΟΡΩ για τη γνώμη σου. Κανένας δε με έκοψε διότι πολύ απλά δε με κάλεσαν ούτε σε συνέντευξη. Το επίπεδο μου είναι ανώτερο για αυτή την εταιρεία και λυπάμαι που λέω την πραγματικότητα αλλά η εταιρεία πέφτει λίγη σε μένα, όχι εγώ. Δες τι προσλαμβάνουν πρώτα και έλα να μιλήσουμε αν θες. Και σιγά την δουλειά, σερβίρεις στο αέρα. Το μεταπτυχιακό μου δε μου επιτρέπει να πέσω τόσο, μόνο αν πεινούσα και δεν πεινάω. Για αορίστου συνέφερε μόνο μισθολογικά και επειδή θα είχε σιγουριά αλλά για 6 μήνες και να με φώναζαν δε θα παρατούσα τη δουλειά μου.

Καλησπερα!Σημερα το μεσημερι με πηραν τηλ απο την aegean για την συνεντευξη που θα γινει την Πεμπτη στης 4 του μηνα κ ωρα 9:30 στο Ελευθεριος Βενιζελος!Τι ερωτησεις γινονται?Θα γινουν στα Αγγλικα?Και τα ψυχοτεχνικα τεστ?Μου ειπαν ακριβως τι ρουχα να φορεσω κ τι θα κραταω μαζι μ!Δεν εχω προυπηρεσια σαν αεροσυνοδος..και με αυτα που διαβασα εχω τρομαξει λιγο κ το σκεφτομαι αν θα παω αυτη την στιγμη....