Συρρίκνωση δρομολογίων της ΟΑ

• Thread starter Thread starter ivan_the_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Η ΟΑ έχασε τα σλοτς στο Gatwick

jetflight":ywlhs4kw said:
...Σκεφτομαι παρα πολυ να παω με ΟΑ στο νησι μου τον Ιουλιο φοβουμενος μη παθω για τριτη φορα την απιστευτη ταλαιπωρια μιας ακυρωσης απο τις ΟΑ.
Και γιατί όχι;
Ακυρώνει την πτήση, σου επιστρέφει τα χρήματα του εισητηρίου (με τα οποία βγάζεις ένα ακτοπλοϊκό) και σου πριμοδοτεί τις διακοπές σου με 250 ευρώ (όσο η αποζημίωση λόγω ακύρωσης).
Αυτό θα πει κοινωνικός τουρισμός!!!
:with:

Re: Η ΟΑ έχασε τα σλοτς στο Gatwick

A300":2lbng264 said:
Πάρτε το απόφαση μια και καλή. Ζημιογόνα ήταν και είναι τα δρομολόγια της Ολυμπιακής μόνο ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (όπου εταιρία βλέπε μετρημένους στα δάχτυλα αχόρταγους και αλλοτροιωμένους ιδιώτες) που θέλουν να καταβροχθίσουν τα πάντα από όλους. Το κλίμα που δημιουργείται είναι εσκεμμένο και κλείστε τα αυτιά σας στα κοράκια που το διατυμπανίζουν, ακόμα κι εδω μεσα.

Μιλάς σοβαρά ?
Δηλαδή επειδή μας λες "να το πάρουμε απόφαση" ότι η ΟΑ δεν είναι ζημιογόνα αλλά οι ανταγωνιστές της είναι (!!!) πρέπει να ξεχάσουμε ότι οικονομικά ξέρουμε???
Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε.

Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για το τι λέει ο καθένας αλλά για δημοσιευμένα οικονομικά δεδομένα .
Αυτά λοιπόν λένε το αντίθετο από ότι υποστηρίζεις.

Υ.Γ: Τί θα πεί " αλλοτροιωμένος ιδιώτης" ???

Καλα θα ηταν ,αλλα χρηματικη αποζημιωση δεν δινει παντα ειδικα οταν κλεινεις με καρτα.Οταν θελεις να πας διακοπες καθε μερα ειναι πολυτιμη και δεν εξαγοραζεται με τιποτα. Οσο για διαμονη αν εχεις σπιτι σου λενε πηγαινε και ξαναελα αυριο...Τετοιο καφενειο και μαλιστα ιπταμενο πουθενα δεν υπαρχει.

Πάλι τα ίδια; Από την συρρίκνωση δρομολογίων πάμε στα οικονομικά. Έσβησα όλα τα οφφ τόπικ post. Το θέμα μας είναι ΕΝΑ!!!

Σήμερα είχε πολλές ακυρώσεις η Ο.Α.Χαρακτηριστικότερες οι ακυρώσεις δρομολογίων που θα γίνονταν με το EC-KHI δηλαδή,Αλεξανδρούπολη,Γενεύη,Χανια,Θεσσαλονίκη, επίσης για το Λονδίνο και τη Μαδρίτη.Ξέρει κάποιος που οφείλονταν αυτές οι ακυρώσεις;

Πρέπει να οφείλονται στο ότι 'ξαφνικά' χάλασαν τρία αεροσκάφη....

Το χειρότερο είναι ότι τα εσωτερικά δρομολόγια των ΟΑ έχουν συρρικνωθεί τρομερά! Όλοι κάνουν λόγο για το απογευματινό δρομολόγιο για Φρανκφούρτη (χωρίς να θέλω να πώ ότι δεν είναι σημαντικό και αυτό). Αλλά στα νησιά αλλά και "εμπορικούς"- διάσημους προορισμούς η ύπαρξη της εταιρείας αρχίζει να φθίνει... :cry:
Για παράδειγμα η σημερινή ημέρα δρομολόγια για Χανιά 2 για Ηράκλειο 3!!! Κάτι από δεκαετία του 60-70 μου φέρνει, αν και ήμουν αγέννητος! Τα γράφω αυτά με πόνο ψυχής (για την κατάντια) και θέλω να τονίσω ότι είμαστε στα μέσα της τουριστικής περιόδου. Η περιοχή (Κρήτη) που δέχεται το μεγαλύτερο τουριστικό κύμα στη χώρα μας, συνδέεται με τον Εθνικό Αερομεταφορέα με 5 πτήσεις στις 26/06 και άλλες καλοκαιρινές ημέρες...
Τη στιγμή που μόλις πέρυσι τα δρομολόγια της εταιρίας ήταν 5-6 πτήσεις για Χανιά και 6-7 για Ηράκλειο (κάθε μέρα).
Φαίνεται ότι η διοίκηση, όπως γράφει και στο σάιτ, θέλει να ανεβάσει τις πληρότητες πραγματοποιώντας λιγότερα από τα μισά δρομολόγια την ημέρα... Στόχος όχι και τόσο δύσκολος, δε σας φαίνεται?
Φιλικά,
Κώστας

Πάντως και η αφεντιά μου ανησυχεί διότι έχω κλείσει τον Αυγουστο με ΟΑ για Βερολίνο.Μάλλον θα μαδήσω τη μαργαρίτα για το αν θα καταφέρω να πάω.
:(

Mεταξύ αυτών που διαμαρτύρονται για την κατάσταση με τα δρομολόγια των ΟΑ είναι και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, αφού οι πτήσεις που ακυρώνονται εκεί είναι "περίπου 100 κάθε μήνα".