Συρρίκνωση δρομολογίων της ΟΑ

• Thread starter Thread starter ivan_the_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Η ΟΑ έχασε τα σλοτς στο Gatwick

Γίνεται να αφήσουμε τo SKG-LGW στην ησυχία του? Δεν πιστεύω να λείψει πολύ απο την Αθήνα μια πτήση την στιγμή που υπάρχουν άλλες περίπου 10+ διαθέσιμες την ημέρα.

H BAA επειδη μαλλον μπερδευτηκε με την ΒΑ ειναι η εταιρια διαχειρησης του αεροδρομιου Γκατγουικ.Αραγε ποιος πηρε τα σλοτς;Προφανως αυτη η εταιρεια, η οποια μπορει να τα δωσει αλλου.

jetflight κατα την γνωμη μου εισαι προκατειλημμένος με την ΟΑ. Επίσης θελω να σου πω οτι μαλλον δεν εχεις καταλαβει η δεν ξερεις τι σημαινει σλοτ. Δεν εχει να κανει μονο το αεροδρομιο προορισμου με το σλοτ. Το σλοτ δεν ειναι αλλη λεξη του parking ramp και μαλλον το εχεις μπερδεψει.

PS Γνωριζω πολυ καλα πια ειναι η ΒΑΑ

Να απαντησω παλι δεν εχω κανενα συμφερον απο καμια εταιρια,αρα δεν εχω προκαταλλειψη.Σλοτς ξερω τι ειναι ,και ξερω οτι αυτο ανηκει στις ΟΑ ως περιουσιακο στοιχειο.Ομως οι Αγγλοι δε χαριζονται και πηραν πισω το δικαιωμα αυτο μεχρι νεωτερας.

Εχεις πλακα διοτι επιμενεις οτι γνωριζεις τι ειναι και λες μονο για τους Αγγλους.... hahaha Μαθε πρωτα τι ειναι και μετα θα δεις οτι δεν παιζουν ρολο μονο οι Αγγλοι. Επησης δεν ειναι περουσιακο στοιχειο ειναι κατι περισσοτερο σαν συνδρομη.

Έσβησα όλα το οφφ τόπικ του θέματος. Μπορώ όμως αν το θέλει κάποιος να αρχίσω και με banακια, εγώ δεν έχω πρόβλημα.

@jetflight
H BAA δεν έχει και μεγάλη σχέση με τα slots στην Μ. Βρετανία. Για ψάξε λίγο στο νετ για την "Airport Coordination Limited (ACL)" και μετά διάβασε.

Σταματαω τη διαμαχη...τις χρονοθυριδες πτησεων τις ξερω,απλα δεν ξερω τα γραφειοκρατικα πραγματα στην Αγγλια.Μου φαινεται σειρα θα εχει η Θεσσαλονικη η οποια εχει και αλλες 2 εταιριες που πετανε.εξυπνακισμοι δε χρεαζονται απο καποιους εδω μεσα ειδικα οταν δουλευουν στις ΟΑ. Το λιγοτερο να κατσουν να προβληματιστουν για την πορεια της εταιριας.

IATA/TASOS":1vr3ient said:
κατι που μου ηρθε τωρα ....

απο οτι ξερω η οα πεταει μονο απο Θεσσαλονικη προσ γκατγουικ ...σωστα ???

ε καιρος ειναι να κοπεί το δρομολογιο ..
απο ότι ακουσα παντως θα κοπούν και τα δρομολόγια προς γερμανία ....( απο θεσσαλονίκη πάντα )

ελπίζω ν'αστειεύεσαι...η ΟΑ έχει τις βολικότερες ώρες στο χειμερινό δρομολόγιο και επίσης το καλύτερο catering..εχεισ δει τι σερβιρει η BA στο ίδιο δρομολόγιο? :?

Εαν ακομα δεν εχουμε ξεπερασει το επιπεδο συγκρισης εταιρειων μεσω του κατερινγκ τι να πω...

- - - - - - -

Εδω εκοψε το Μοναχο απο Θεσσαλονικη! Τα υπολοιπα θα αφησει?? :wall:

Νομίζω ότι είχα προλάβει το γεγονός με το θέμα μου Αγωγές εκ των εσω για την ΟΑ... Το ζητούμενο είναι να μην ΄χασει και άλλα slots για τους ίδιους λόγους....

Ένα σχόλιο θα κάνω για την όλη εικόνα.... Τα όμορφα χωριά , όμορφα καίγονται...............