Συρρίκνωση δρομολογίων της ΟΑ

• Thread starter Thread starter ivan_the_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Η ΟΑ έχασε τα σλοτς στο Gatwick

Το slot χάθηκε λόγω πολλών ακυρώσεων/καθυστερήσεων. Τόσο οι ακυρώσεις (= έλλειψη επιβατών, πληρωμάτων...), όσο και οι καθυστερήσεις είναι το ...χαρακτηριστικό της ΟΑ. Απλώς στην περίπτωση εδώ, το ...πληρώνει. Δεν νομίζω να ισχυριστεί κανείς ότι το punctuality της συγκεκριμένης πτήσης 'επίτηδες' έγινε compromised από την παρούσα διοίκηση με σκοπό να εξυπηρετήσει το grand plan της μείωσης των δρομολογίων... Όταν ένα σώμα αποσυντίθεται διαρκώς, τότε κάποια στιγμή τα φαινόμενα γίνονται μη αναστρέψιμα. Τελευταία στιγμή δεν γίνεται ο βάτραχος πρίγκηπας, όσα 'φιλιά' κι αντου δώσουμε...
Άρα, μήπως για το χάλι των ακυρώσεων, έλλειψης επιβατών, καθυστερήσεων είναι υπεύθυνοι κυρίως οι εργαζόμενοι με τη γνωστή συμπεριφορά τους; Δεν μπορεί να μας φταίνε πάντα οι 'αλλοι'. Το ξερό μας το κεφάλι το σκεφτήκαμε ποτέ;

Και σε τι φταίνε οι εργαζόμενοι φίλτατε;

δηλαδή, φίλτατε, για τη συμπεριφορά τους δεν σε έχει ενοχλήσει τίποτε όλα αυτά τα χρόνια... Σεβαστή η άποψή σου, αλλά δεν τη συμμερίζομαι καθόλου.

Ξέρω λίγο off είμαι, αλλά πρέπει να το γράψω.
Ξέχασες τι γινόταν όλο τον Μάη στην ΟΑ, tarig_gr; Η μια ακύρωση έφερνε την άλλη γιατί ξαφνικά κάποιους τους ήρθε η ιδέα ότι δεν συμφωνούν. Με τι ακριβώς ακόμη δεν έχω καταλάβει, αλλά αν θες διάβασε τα συγκεκριμένα ποστ και μετά απάντησε πάλι στην ερώτηση "Μήπως φταίνε ΚΑΙ οι εργαζόμενοι;"

Ποτέ δε φταίει μόνο ένας. Γνωστό αυτό... Ακόμα και αν ένας έφταιγε, θα υπήρχε η ευθύνη της μη αντίδρασης από τους άλλους. Αλλά ανακεφαλαιωτικά σε μια πρόταση, όλοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, φταίνε!

Γνωρίζουμε αν η εντός των νομίμων πλαισίων απόφαση από την πλευρά του LGW είναι τελεσίδικη ή υπάρχει η δυνατότητα διαπραγμάτευσης; Μήπως, αν υπάρχει ενδιαφέρον, κλαφτούμε ολίγον τι, γκρινιάξουμε, γονατίσουμε και πάρουμε πίσω το slot αβρόχοις ποσί;

Το ερώτημα που μου τίθεται μετά από τα τελευταία που έγραψες, ToSofoPaidi, είναι: Υπάρχει ενδιαφέρον από την εταιρία να πάρει πίσω το slot; Ή μήπως μας αρέσει αυτή η απόφαση και έχοντας αυτήν σαν δικαιολογία ήμαστε οκ; Δεν ξέρω ... λέω μήπως! :roll:

λες και θα μας το δώσουν αν μας ...πιστέψουν. Δηλαδή θα δώσουμε ...εγγυήσεις ότι από εδώ και μπρος θα είμαστε τύπος και υπογραμμός... Και καλά, θα τις δώσουμε. Υπάρχει δυνατότητα να τις τηρήσουμε;

δεν υπάρχει περίπτωση να τις τηρήσουμε. Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι γιατί δεν κάθισε ένας από τους τόσους 8) εργαζόμενους να μετρήσει τις ακυρώσεις. Δηλαδή τι μαθηματικά και λογική χρειάζονται για αυτό το πράγμα :?:

1+1=2
2+2=4 κ.τ.λ.

κατι που μου ηρθε τωρα ....

απο οτι ξερω η οα πεταει μονο απο Θεσσαλονικη προσ γκατγουικ ...σωστα ???

ε καιρος ειναι να κοπεί το δρομολογιο ..
απο ότι ακουσα παντως θα κοπούν και τα δρομολόγια προς γερμανία ....( απο θεσσαλονίκη πάντα )

jetflight":wqo8ml4e said:

Τι σχεση εχει η BAA με τα σλοτς? (σλοτ ξερεις τι σημαινει?)

jetflight":wqo8ml4e said:
η Α3 στα εισητηρια ειναι γενικα πιο ακριβη

Καθε φορα που πεταω με Α3 ειναι γιατι εχει πιο φτηνα εισητηρια στους ιδιους προορισμους που πεταει η ΟΑ.