Singapore στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι μεγάλη κονόμα !!θα πνιγούν στο χρήμα .. :D

Συ είπας!

το θεμα ειναι οντως αν ισχυει οτι την εξυπηρετηση θα την κανει η Goldair...και βεβαια μου κανει μεγαλη εντυπωση το οτι αλλαζει εναν handler τον οποιο εχει βραβευσει κατ'επαναληψη τα περασμενα χρονια...

Ποιο είναι το θέμα που γίνεται τόση συζήτηση;
Εάν η Goldair έδωσε οικονομικότερη προσφορά από την SkyServ, γιατί το κάνουμε θέμα;
Ξέρουμε ότι η SkyServ ήταν φτηνότερη και την απέρριψαν για άλλους λόγους;

Απο οτι εμαθα και καλυτερη προσφορα εκανε αλλα και το οτι η SkyServ δεν μπορουσε να διαθεσει τα ατομα που ηθελε η Singapore για την εξυπηρετηση της πτησης.Βεβαια με την ας πουμε δουλεια που εχει η skyserv και εγω απορησα με την ελλειψη κοσμου λογω του οτι παρα τις απολυσεις που εχει κανει περισσευει αρκετος κοσμος...εκτος βεβαια εαν μπηκε η STAR στην μεση..η το παιχνιδι ειναι στημενο...δειτε τι εγινε στα catering του αεροδρομιου...

Φαίνεται οτι η Singapore Airlines τα πήγε καλά φέτος και θα επαναλάβει τις πτήσεις της προς Αθήνα και το επόμενο καλοκαίρι. Ημερομηνίες, ημέρες, ώρες και αεροσκάφη, όλα καρμπόν με φέτος :banana:

Πηγή: Η Καθημερινή
http://www.kathimerini.gr/785819/articl ... sthn-a8hna

Υποθετω οχι και τοσο καλα εφοσον παραμενουν στο 2χ weekly

Μια χαρά τα πήγε, πίστεψέ με. Συγγενείς μου, φανατικοί της εταιρίας, δεν μπορούσαν να βρουν θέσεις απο Σιγκαπούρη για Αθήνα, είχαν όλες κλείσει απο τον περασμένο Απρίλιο. Και οταν τελικά βρέθηκε θεση για έναν, την πλήρωσε χρυσή απευθείας απο την ιστοσελίδα της εταιρίας. Η πτήσεις ήταν γεμάτες, και προφανώς τα yields με τέτοιους ναύλους, πρεπει να ήταν ικανοποιητικά.

Τωρα το 2 x weekly μπορει να οφείλεται σε πολλούς λόγους, και ένας βασικός για την συγκεκριμένη εταιρία, ειναι η έλλειψη αεροσκαφών κατάλληλα για την γραμμή, δηλ. Long range, premium light. :)

Singapore Airlines ανακοίνωσε την υπογραφή συνεργασίας με την McArthurGlen και θα εξασφαλίζει στους επιβάτες της Singapore Airlines επιπλέον έκπτωση της τάξης του 10% για τις αγορές τους από το Εκπτωτικό Χωριό επιδεικνύοντας είτε την κάρτα επιβίβασής τους, ή το ηλεκτρονικό εισιτήριό τους ή την κάρτα μέλους Krisflyer ή PPS της Singapore Airlines.

http://www.tornosnews.gr/permalink/10531.html