Συνετρίβη αεροσκάφος της Helios

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ελεος....Χτες εβλεπα σε ενα "καναλι",ειχαν εναν πιλοτο που ηξερε τον Γερμανο και μαλιστα περυσι και φετος πεταγε το συγκεκριμενο αεροσκαφος.Μολις ανεφερε προβλημα που ειχε τα Χριστουγεννα στο ground-air witch,ο δημοσιογραφος τα επαιξε και ζητουσε εξηγησεις για το τι ειναι αυτο...

Βρε παιδια(προς τους "ρεπορτερ",αφου δεν ξερετε,δεν θελετε να μαθετε,αφηστε τους ειδικους να βγαλουν τα συμπερασματα τους και ασχοληθειτε με την ακριβεια στις...φραουλες λόγω πετρελαίου καλύτερα.Αφήστε τις εξομοιώσεις με το flight simulator και τις τρελές υποθεσεις.Όλα θα έρθουν στην ώρα τους και πάνω απ'όλα το τελικό αποτέλεσμα ελπίζουμε να είναι το σωστό.
Ας αφήσουνε επιτέλους τα συμπεράσματα και τις ερμηνείες,ας σεβαστούν τις οικογένειες των θυμάτων που αντί να υσηχάζουν,κάθε μέρα τους βάζουν νέες ιδέες...
Έλεος...ας παρέμβει κάποιος...

AiR_MaNiAc":zwb3xw0e said:
ta F-16 xtipisan ton enan kinitira me apotelesma to aeroskafos na fernei kykloys....
Διάλεξαν πρώτα ποιόν απο τους 2, ή έριξαν κέρμα? (κορώνα ο Νο1, γράμματα ο Νο2) ???

AiR_MaNiAc":zwb3xw0e said:
kai meta ta f-16 perasan me foveri dynami dipla apo to B737 oste na pesei....
:lol: :lol: :lol: Αυτό πρέπει να είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Καλα, πιλότοι στα είπαν αυτά? Τί πετουν αυτοί οι πιλότοι? FS ή σαϊτες?

(σσ: γιατί δέν πέρναγαν με ακόμα φοβερότερη δύναμη δίπλα του για να του δώσουν μιά και να το στείλουν στον 03L?)
:stupid:

φιλε μου 747,
κάποιος πρέπει να επέμβει.Δεν πρέπει να ακούγονται αυτα στον αέρα γιατι ο κόσμος πιστεύει άλλα και νομίζει οτι ζούμε σε έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας.Δεν ξέρω γιατι στην Ελλάδα,τα ΜΜΕ μας...ξεφεύγουν ετσι.Εδω τα ξένα πρακτορεία(που και καλα είναι στο εξωτερικό,οπότε πιο μακρυά και έχουν στείλει απο 1 ρεπόρτερ να κανει την δουλεια)κάνουν φοβερές αναλύσεις,με δηλώσεις πιλότων,μηχανικών.Δεν τους ρωτάνε "χαζές" ερωτήσεις όπως "Ειχαν ακουστεί φήμες οτι ο πιλότος ήταν οξύθυμος" ή "Μήπως ο Γερμανος κυβερνήτης δεν ήταν στο cockpit?"!!!
Ελεος,πρέπει η πολιτεία ή η ένωση χειριστών να επέμβει ή κάποιος τελος πάντων.Αν θέλουν να ενημερώνουν,ας φάνε μερικές ώρες να διαβάσουν(όπως ο υπογραφών που έχει...χιλιοδιαβάσει 50 φορές τα τεχνικά εγχειρίδια του 737-300),και μετά ας βγουνε να εξηγήσουν,και αν τολμούν,να κάνουν εκτιμήσεις.Ας πάψουν πια οι τίτλοι της μορφής "Εξομοιώνουμε την πτήση με το FS,ρεπορτάζ που σοκάρει" ή "Το μαύρο κουτι-CVR-βρέθηκε ανοικτό αλλα χωρίς το περιεχόμενο(??????)" και μετά απο 3 μέρες να ακούμε "Βρέθηκε το CVR".
Όπως ξαναείπα,ας ασχοληθούν με τις ντοματες στην λαϊκή και ας αφήσουν τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους.

ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!

Λίγο off, αλλα έχω μια απορία: σε διάφορες πηγες βρήκα ότι το Αξ19 έχει πάρει τα χρώματα της Helios, ενώ πρόσφατες φωτός δείχνουνε το σκάφος χωρίς το logo της εταιρείας Lotus, παρα μονο στο tail και engine cover αλλα όχι στο σκάφος. Τι είναι η αλήθεια?

off topic on topic den eime sigouros... alla pios dimosiografos "mas diavazei" apo tin efimerida proto thema???

diavaste oloi to simerino -auriano 21/08/2005- filo tis kai deste posa "themata" mou fenete ta echoun parei apo edo mesa.... se ligo tha ginoume kai emeis paparologoi eidimones aristera deksia choris tin thelisi mas!!!!!!

seven4seven":1ky1vq6a said:
AiR_MaNiAc":1ky1vq6a said:
ta F-16 xtipisan ton enan kinitira me apotelesma to aeroskafos na fernei kykloys....
Διάλεξαν πρώτα ποιόν απο τους 2, ή έριξαν κέρμα? (κορώνα ο Νο1, γράμματα ο Νο2) ???

AiR_MaNiAc":1ky1vq6a said:
:lol: :lol: :lol: Αυτό πρέπει να είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Καλα, πιλότοι στα είπαν αυτά? Τί πετουν αυτοί οι πιλότοι? FS ή σαϊτες?

(σσ: γιατί δέν πέρναγαν με ακόμα φοβερότερη δύναμη δίπλα του για να του δώσουν μιά και να το στείλουν στον 03L?)

den ksero pion kinitira akrivos... tha matho kai tha sou po....

as min ksexname oti merikoi martires eipan oti akousan ekriksi ston aera!
eseis mporeite na lete tin gnomi sas kai ti pisteuete... ego pantos se ola auta pou eipa parapano ta vrisko logika.... den mporoume na symfonoume se ola....

Y.P. eimai 22 xronon

AiR_MaNiAc":13x1o180 said:
as min ksexname oti merikoi martires eipan oti akousan ekriksi ston aera!

Που μάρτυρες? Ούτε καν στο a.net δεν είπανε τέτοιο πράγμα αλλα ούτε και στα γερμανικά media (το λέω γιατί μένω στη Γερμανία). Και δη όταν οι "μάρτυρες" δεν μπορούνε να ξεχωρίσουνε ένα ΑΤR από ένα Cessna! Που να ξεχωρίσουνε εάν η έκρηξη που και καλά ακούσανε προήλθε από τον αέρα η από το βουνό ΠAΝΩ από το χωριο που τη μετέφερε ο αέρας! Στην Αμερική μου φαίνεται τα πολλά fast food βλάπτουνε τον εγκέφαλο - δες τον αμερικανο αξιωματικό που βγήκε τη Δευτερα και είπε ότι ήτανε αεροπειρατεία με σκοπό να ρίξουνε το αεροπλάνο στο αμερικανικο αεροπλανοφόρο που είναι τώρα στη Μεσόγειο... Νομίζω το Independant είναι τώρα στη Μαλτα γειτονιά αυτή την εποχή.. Ας σοβαρευτούμε λιγάκι, και να μη λέμε ότι βγάζει το Radio Αρβυλα, ακολουθώντας τη διαδικασία που είχε περιγράψει ο Ακης πιο πάνω...

Είναι γενικά αποδεκτό ότι εάν ήτανε να το καταρρίψουνε, θα το έριχναν πάνω από τη θάλασσα, για αποφυγή μαρτύρων αλλα και θυμάτων από την πλευρά των πολιτών!.. Και μη μου πεις ότι το αεροπλάνο χτυπημένο από πύραυλο, ήτανε σε θέση να πετάξει τέτοια απόσταση και να πέσει εκεί που έπεσε..

:doubt: :stupid:

ego pou eimoun oute kan 5km apo to simio sintrivis pos kai den akousa tipota?..... me kathista to sinvan auto martira?.... tote pisteuo oti to aeroskasos epese apo sinomotaksia eksogiinon paragonton me amerikanoeuropaikoaravikoisrailina sinferonta enantios tis boeing kathoti kai to aeroskafos to MD pou epese einai kai auto pleon tis boeing.....

den sovareuomaste leo ego oloi giname eidimones.....telika oi pilotoi/michanikoi tou forum mporoun na mas dosoun kapia senaria schetika me to ti sinvenei...oi fimes pou kikloforoun stous kiklous tous?

choris na vgazoun simperasmata...alla na mathenoume kai emeis...senaria den simenei oti enoo na vgaloun simperasmata...na eksigoumaste :!:

AiR_MaNiAc":1ive7yrz said:
seven4seven":1ive7yrz said:

den ksero pion kinitira akrivos... tha matho kai tha sou po....

Γιά μάθε... είμαι περίεργος. (δέν το πιστεύω οτι μιλάει ακόμα σοβαρά)

....................................................
ego pantos se ola auta pou eipa parapano ta vrisko logika....

ΟΚ. Σου βρήκα ένα άλλο forum να γράψεις τα λογικά σου.

Και πού΄σαι... εκεί πάνω που θα σχίζεις τα σύννεφα, μήν τα σχίσεις και με πολλή δύναμη και πέσει κανα τζάμπο