Συντριβή αεροσκάφους Α330 της Air France AF447

• Thread starter Thread starter flyer
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Αγνοείται αεροσκάφος της Air France από Βραζιλία

Σε οτι και να επεσε, δεν λειτουργει ουτε ενα τρανσποντερ? Σε τι επεσε? Σε κοσμογεννεσια?!?!?!? RIP :cry:

Ghost Plane :|

Πριν από καμιά ώρα έβγαλε το CNN αεροπορικό μετεωρολογικό χάρτη και αν δείτε τα συστήματα θα τρομάξετε...
Δύο τροπικές καταιγίδες συναντούνται με CBs (Cumulonimbus clouds) με κορυφή τα 52000 πόδια :roll:
Δεν ξέρω ρε παιδιά... Είναι πολύ νωρίς, αλλά μου φαίνεται πως τα πληρώματα της Air France παίζουν πολύ με τον καιρό :evil:
Και πριν μερικά χρόνια στο Toronto τα ίδια έκαναν...

Υ.Γ. Καλό μήνα!!!

πιστεύω, ότι δεν είμαι ο μοναδικός εδώ στο forum που νομίσει ότι:

1.0) ένας κεραυνός ΔΕΝ μπορεί να κατεβάσει ένα Αεροπλάνο
1.1) ιδιαιτερα εάν πρόκεται για ένα αεροπλάνο που χρησιμοποιεί "μονο" ψηφιακά συστήματα - H προστασια ενος τετοιου αεροσκαφους θα επρεπε να ειναι πανω απο τον μεσο ορο

2.0) ότι είναι παράξενο ότι η εταιρία ανακοινώνει λίγες ώρες μετά του "out of fuel" του αεροπλάνο, ότι χτύπησε από κεραυνό ?! χωρίς να έχει βρει το κουφαρι πρώτα πρώτα... (εδώ βεβαια μπορεί να πρόκεται και για μαλακία από δημοσιογράφους του γραφείο τύπο)

3.0) και επίσης, 2-3x τεχνικοί τις Air France "deadhead" από Rio δε Janeiro για Παρίσι ??? - μήπως υπήρχε ήδη πρόβλημα με το αεροπλάνο στο πήγαινε ?

Συμφωνω με τον Χριστο με εξαίρεση το 3ο σημείο όπου δεν είναι κανείς σίγουρος εάν οι τεχνικοί απλά επέστρεφαν από κάποια άλλη τεχνική αποστολή ή παρακολουθούσαν το αεροπλάνο. Το ενδεχομενο τρομοκρατικης ενεργειας αποκλειεται?

αμα ειχε βομβα χωρις να το ξερουν και εσκασε τοτε το ρανταρ απο ενα στιγμα θα εβλεπε παρα πολλα... η τουλαχιστον τα δυο μεγαλυτερα ουρα και cockpit

Καλησπέρα κ απο μένα .. και καλό μήνα οσο καλός μπορεί να είναι..
http://www.cosmo.gr/News/France/240779.html
σε αύτο το link στο πρώτο video λέει οτι η AF ακύρωνε συνέχεια πτήσεις λόγο technical difficulties.
H δεν κατάλαβα εγω καλά η κάτι άλλο τρέχει

Hristos":2hvltopv said:
3.0) και επίσης, 2-3x τεχνικοί τις Air France "deadhead" από Rio δε Janeiro για Παρίσι ??? - μήπως υπήρχε ήδη πρόβλημα με το αεροπλάνο στο πήγαινε ?

Μεταφράζοντας από τα γαλλικά κ προς αποφυγή παρεξηγήσεων : στο Α330 δεν υπήρχαν τεχνικοί. Οι 3 navigant techniques είναι οι πιλότοι (κυβερνήτης κ 2 συγκυβερνήτες). Oι τεχνικοί λέγονται mécanicien navigants.

κατασταση θαλασσης εχουμε για εκει? τουλαχιστον να ξερουμε εαν οντως εχει πεσει μηπως και βρεθει κατι απο αυτο πριν το ρευμα το πεταξει σε ολο τον κοσμο..