Ryanair

Μάλιστα, δεν το ήξερα ότι συμβαίνουν αυτά. Θα το έχω υπόψην μου άλλη φορά. Δηλαδή δεν αποκλείεται να πάθω κι εγώ καμιά πλάκα.

α)Ενδιαφέρον!!! (και αστείο... ), παρούσιαση της Ryanair σε ημερίδα της EU για Innovation
http://webcast.ec.europa.eu/eutv/po...r/index_player_en.html?id=13654&pId=13653

β)
TITS":v234fa47 said:
http://www.ryanair.com/en/questions/con ... er-service
Η δεύτερη επιλογή δεν δουλεύει κι έτσι αναγκαστικά, ζήτησα την επιστροφή χρημάτων. Πράγματι χθές πήρα μέιλ, ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα, εκτός φόρων. Για την πτήση που μου είναι άχρηστη, TLL-RYG, μπορεί να γίνει κάποια επιστροφή; Σημειωτέον ότι ήδη έχω κλείσει επιστροφή μέσω HAHN, με φόβο ψυχής, μην πάθω πάλι τα ίδια Πασχαλιάτικα.

Γιατί εκτός φόρων ;;;

Γιατί είναι η Ryanair και ΕΤΣΙ βγάζει τα λεφτά της.

Καιρό είχε να φανεί ο ο' Λίρης
Ryanair, Europe’s favourite airline, today (29 Mar) called for an end to the EU Commission’s discrimination against low fares airlines (and favouring state owned flag carriers) which was again highlighted by the EU Commission’s ban on booking flights on low fares airlines or reimbursing travel expenses to/from Brussels Charleroi Airport...
:arrow: http://www.ryanair.com/en/news/ryanair-condemns-eu-commission-bias-against-low-fares-airlines

Λες και δεν ξέρει ο Ο'Λιγδης τον λόγο που η Κομισιόν δεν αγοράζει εισιτήρια της Ryanair...Όταν αυτά έχουν μηδέν ευελιξία...Και αν δεν κάνω λάθος που δεν υπάρχει άλλος τρόπος από την πιστωτική κάρτα να τα αποκτήσεις - πώς θα τα αγόραζε για πχ η ΑΜΕΧ ;

γεια σας. επειδη τελικα μπερδευτηκα με τους ορους της FR ετσι οπως τα διαβαζα θα ηθελα βοηθεια.
1)τη βαλιτσα ποτε την πληρωνω???στο αεροδρομιο ή οταν κανω την κρατηση φανταζομαι ποσα κιλα θα ειναι και παω αναλογως???
2)ως κοριτσακι εχω και τσαντα. την πληρωνω ή θα ειναι η μια χειραποσκευη με τα δεκα κιλα που δικαιουμαι???
3)στα αεροδρομια υπαρχει μηχανημα για ηλεκτρονικο check-in ή θα το κανω σπιτι ακομα και πολλες ωρες νωριτερα???
4) εκτος απο το εκτυπωμενο εισητηριο και ταυτοτητα τι αλλο θελουν στο αεροδρομιο?
5)τλκ τη βαλιτσα την κουβαλαω εγω 'η την παιρνουν στο αεροδρομιο κανονικα?

πολλες ερωτησεις,συγνωμη αλλα πρωτη φορα ταξιδευω με ryanair και ψαχνομαι

1) Την βαλίτσα την πληρώνεις όταν κάνεις την κράτηση.
2) Δεν είμαι σίγουρος, γιατί δεν είμαι κοριτσάκι και δεν το έχω ψάξει, αλλα απ, ότι εχω δει στις πτήσεις μάλλον δεν μετράει ως χειραποσκευή.
3) Πρέπει να κάνεις web check in 15 μέρες με 4 ώρες πριν απο την αναχώρηση της πτήσης στην ιστοσελίδα της Ryanair. Στο αεροδρόμιο αν πας χωρίς το εισιτήριο ετοιμάσου να πληρώσεις πολλά λεφτά....
4) Νομίζω τίποτα άλλο.
5) Αν εννοείς την μεγάλη βαλίτσα την παίρνουν κανονικά στο αεροδρόμιο, την 10κιλη την παίρνεις εσύ πάνω στο αεροπλάνο

Όταν δεν είσαι σίγουρος και δεν το έχεις ψάξει, να μη γράφεις αυτό που απλά νομίζεις. Η τσάντα μετρά κανονικά ως χειραποσκευή. Αν υπάρχει χειραποσκευή και τσάντα, τότε τουλάχιστον μέχρι την είσοδο στο αεροπλάνο η τσάντα πρέπει να παραμείνει μέσα στη χειραποσκευή. Το μεικτό βάρος τσάντας και χειραποσκευής δεν πρέπει να ξεπερνά τα δέκα κιλά.
Strictly one item of cabin baggage per passenger (excluding infants) weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm is permitted. (handbag, briefcase, laptop, shop purchases, camera etc.) must be carried in your 1 permitted piece of cabin baggage.
Και κάτι τελευταίο. Καλό είναι, alkistoula, πριν τσεκάρεις το κουτάκι στην ιστοσελίδα να έχεις όντως διαβάσει τους όρους μεταφοράς. Εμένα δε με πειράζει, αλλά μετά δε θέλω παράπονα και παρεξηγήσεις.

Νομίζω ανέφερα στην αρχή το ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ αν ισχύει αυτό που πιστεύω.

Έχεις την εντύπωση ότι εγώ ήμουν σίγουρος; Μου πήρε όμως λιγότερο από ένα λεπτό να βρω τη σχετική πληροφορία, ωστέ να μη γράψω ό,τι μου κατέβει αλλά αυτό που πραγματικά ισχύει. Ειδικά στις εταιρείες χαμηλού κόστους, είναι πολύ σημαντικά τα εξής τρία:
α) Διαβάστε τους όρους μεταφοράς!
β) Διαβάστε τους όρους μεταφοράς!
γ) Διαβάστε τους όρους μεταφοράς!