Ryanair

ειναι γεγονος!!!στο πρωτο θεμα εχει συνεντευξη της πετραλια πουλεει μεταξυ αλλων πως πριν ενα μηνα ηρθε η ryan και συζητησαν για βαση στην ελλαδα. το θεμα λεει πως ειναι σε εξελιξη και θα υλοποιηθει συντομα......γουσταρω να δω ελλαδα με πορτοκαλι και ιρλανδικη βαση......

to anevazeis plz to arthro? ipe topota gia tOn ipourgo?

Και περσι ο Αβραμοπουλος ειχε πει οτι θα δουμε συντομα στην Ελλαδα τη Ryanair,δυστυχως δεν ειδαμε τιποτα.
Θα ηταν καλο καποιος να μας ανεβασει τη συνεντευξη ετσι ωστε να δουμε τι ακριβως αναφερει η Πετραλια για το θεμα αυτο,να δουμε εαν ειναι μια απλη αναφορα οπως αυτη του Αβραμοπουλου η ειναι κατι πιο ουσιαστικο.
Το περιεργο δεν ειναι μονο οτι ενδεχεται να πεταει και στην Ελλαδα,αλλα το οτι θα εχει και βαση!Αραγε που;Κοντα στην αθηνα ολοι ξερουμε οτι η συμβαση με τη γερμανικη εταιρια δεν προβλεπει κατι τετοιο και σιγουρα η Ryanair θα ψαχνει μια καλη αγορα και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει πιο σιγουρη απο την Αθηνα.Εκτος και αν κανει το θαυμα της και κανει τους Ελληνες στην ηπειρωτικη Ελλαδα να μαθουν να πετουν...

jetflight eicha pei palaiotera gia pou skopeuei na ksekinisei ptiseis i ryanair as poume skeftete.

gia ton ipourgo pou leo den einai o avramo

Απο οτι θυμαμαι ειχες αναφερει Πελοπονησο(Αραξος) και Ιονια.Και τα 2 μου φενονται ας το πουμε λογικα μερη για προορισμοι,οχι ομως και για βασεις.Ο Αραξος η η Ανδραβιδα δυστυχως συνεχιζουν να λειτουργουν ως στρατιωτικα αεροδρομια παρολο που οι υπουργοι μεταφορων και τουρισμου ειχαν συναποφασισει για την αλλαγη στη λειτουργια τους.
Μου φενεται πολυ δυσκολο για τα ελληνικα δεδομενα να γινει μια τετοια ριζικη αλλαγη ωστε να πεταει η Ryanair.

μου ειναι σχεδον αδυνατο να την βανεβασω την συνεντευξη διοτι η εφημεριδα βρισκεται στο πατρικο μου στην ναουσα και εγω πλεον ειμαι θεσσαλονικη.....

η πετραλια ειπε πως υπευθυνος της ryan την επισκευθηκε στο γραφειο της πριν ενα μηνα για να συζητησουν το ενδεχομενο της βασης στην ελλαδα και προσθεσε πως ειναι σε καλο δρομο η συμφωνια αν ξεπεραστουν καποιες δυσκολιες.... δεν λεει ομως σε ποιο μερος. εμενα και η θεσσαλονικη μου φαινεται πιθανη....σιγουρα η ryan ζητησε ανταλλαγματα ισως οχι cash αλλα απαλαγη απο φορους για τα πρωτα 3-4 χρονια..σιγουρα...και εκει ειναι το ζητημα πλεον...ισως αυτες ειναι οι δυσκολιες που ανεφερε η υπουργος... ισως παλι οι δυσκολιες να εχουν χρωμα ...χακι...

στην ιδια σελιδα...και σε δικο του <<μπαλονακι>> η εφημεριδα κανει μια μινι αναφορα στο προφιλ της εταιριας...και αναφερει μονο!!!!την καλγη της πλευρα...δηλαδη οτι ειναι η μαγαλυτερη λοκο στην ευρωπη εχει 107 υπερσυγχρονα α/σ τυπου 738 .... για να γινεται και αυτη η αναφορα...νομιζω πως....το hahn ειναι κοντα.... :D
α!!!και κατι ακομα!!!ειπε πως εκτος της air china αλλη μια κινεζικη εταιρια θελει να ζητησε να ανοιξει ρουτες απο κινα σε ελλαδα! δεν λεει ομως ποια.
αν την βρω..επιφυλασομαι να την ανεβασω...

jetflight":2oa8uh59 said:
Ο Αραξος η η Ανδραβιδα δυστυχως συνεχιζουν να λειτουργουν ως στρατιωτικα αεροδρομια παρολο που οι υπουργοι μεταφορων και τουρισμου ειχαν συναποφασισει για την αλλαγη στη λειτουργια τους.

Ο Άραξος είναι πολιτικό αεροδρόμιο. Για να λειτουργήσει και η Ανδραβίδα ως πολιτικό πρέπει πρώτα να κατασκευαστεί ο αεροσταθμός.

H Μαλτα αποτελει τον πιο προσφατο προορισμο της Ryanair.Θα τη συνδεει με 3 βασεις της(Λουτον,Δουβλινο,Πιζα).Ηδη εχει ενταχθει στο χαρτη του δυκτιου της.Απο οτι φενεται οι συνομιλιες επιασαν τοπο σε αυτη τη χωρα.Να δουμε τι θα γινει με την Ελλαδα!

Ryanair και Ελλάδα είναι δύο ασύμβατες έννοιες!Πως είναι οι νόμοι της φύσης που δεν παραβιάζονται;Ε,έτσι είναι και η Ryanair με την Ελλάδα δυστυχώς...Άμα νομίζετε ότι θα έρθει η ώρα να πετάμε με 1 ευρώ στην Κεντρική Ευρώπη από περιφεριακό αεροδρόμιο της Ελλάδας,καλά Χριστούγεννα!!!Παρεπιπτόντως η Ryanair πρόσθεσε και ως προορισμό το Marakkesh στο Μαρόκο.Καληνύχτα Ελλάδα...