Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, μιάς και πολιτικοί και πολιτική δεν είναι το αντικείμενο του φόρουμ, θα ήθελα σας παρακαλώ να μου αναφέρετε
Α) Γνωρίζετε το ιστορικό?
Β) Αν ναί, τότε ποίος ο ρόλος του συγκεκριμένου βουλευτή τα τελευταία χρόνια, πρίν ακόμη γίνει κυβέρνηση?
Γ) Ποίος ο ρόλος των προορισμών?
Επίσης, ας υποθέσουμε ότι είσαστε εσείς οι "γραφειοκράτες" της FR και παλεύετε 2-3 χρόνια τώρα να έρθετε στην Ελλάδα με τις απαιτήσεις σας πάνω κάτω γνωστές
A) Πόσους ελληνικούς προορισμούς και πόσα δρομολόγια θα ανοίγατε την πρώτη χρονιά?
Β) Αν θέλατε να δοκιμάσετε, ποίους προορισμούς θα ανοίγατε? Γιατί?
Γ) Εάν και εφόσον ο πρώτος χρόνος κυλήσει ικανοποιητικά, δεν θα κάνατε ντού τον 2ο χρόνο αν είχατε ενδιαφέρον απο άλλους προορισμούς?
Δ) Ποία η προϋπόθεση για να κάνει ντού η FR πλέον?
Μικροπολιτική πάντα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, γενικώς και παντού. Αλλά το να ζητάς τον ουρανό με τα άστρα απ' το κράτος και να μιλάς για Καβάλα όταν ΞΕΡΕΙΣ ακόμη και ώς Καβάλα (no offense) πώς θα προσελκύσεις την FR, έ με συγχωρείτε, είναι το κλασσικό ελληνικό ότι πάντα φταίνε οι άλλοι...
Έχω γράψει κατα καιρούς εδώ μέσα πώς κινείται μέσες άκρες η Ρόδος στην τουριστική αγορά. Όποιος παρακολουθεί, γνωρίζει ότι EYTYXΩΣ δεν περίμενε, δεν περιμένει κι ούτε πρόκειται να περιμένει τίποτα απ' το κράτος για ευνόητους λόγους. Απλά, κατανεμημένοι πόροι, που τους διακαιούμαστε άλλωστε, διοχετεύονται εκεί που πρέπει, όπως πρέπει και όταν πρέπε, ίσως θυσιάζοντας ένα μικροέργο απο εδώ, μία ασφαλτόστρωση απο εκεί και πάει λέγοντας. Τόσο η Ρόδος οσο και η Κρήτη έχουν το know how, οπότε ούτε υποτιμητικό είναι ούτε δείγμα ασχετοσύνης το να ζητήσει ένας προορισμός τα φώτα τους, που στην τελική θα είναι και τζάμπα...
Πραγματικά, no offense παιδιά, έτσι?
Απλά, κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται ώστε να μην μένουμε μόνο στην επιφάνεια. Υπομονή, και την επόμενη σεζόν έχω την αίσθηση ότι θα υπάρχει περισσότερη FR διασκορπισμένη στους ελληνικούς ουρανούς. Προς το παρόν, πάω να δώ τί δρομολόγια έχει το Ciampino (αν και το FCO και η ΑΖ δεν με χαλάνε) ώστε να βάλω μπρός το planning για τις χειμερινές διακοπές χωρίς 340άρια (το άτομο έτσι? :evil: ) στον προϋπολογισμό :twisted: ...
ΥΓ
Οφείλω να τονίσω ότι είναι απαραίτητη συνθήκη, τις όποιες βοήθειες είχαν RHO, KGS, VOL απ' το κράτος, να τις έχουν και οι επόμενοι ενδιαφερόμενοι. Αν όχι, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα τον κράξει...