Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μίλησα με το γραφείο της Ολυμπιακής στο Αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου και μου είπαν πως το χειμερινό πρόγραμμα της ryanair αναμένεται να βγει μέσα στον Αύγουστο. Η Ολυμπιακή εξυπηρετεί το handling της ryanair στην Ελλάδα, οπότε είναι οι μόνοι που ξέρουν τις κινήσεις της low cost εταιρίας στη χώρα μας.
Προς το παρόν από Ρόδο υπάρχουν 13 προορισμοί που τον Οκτώβρη πέφτουν μέχρι και στα 6+6=12 ευρώ πάνε-έλα...

Με αφορμη ενα αρθο για το παρκιγκ στο αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου και ενα νεο..... Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τη Ryanair που έχει συνδέσει την Κεντρική Ελλάδα με όλη την Ευρώπη, ώστε να θέσει στα πλάνα της δρομολόγια 12 μήνες το χρόνο.
http://www.taxydromos.gr/localnews/tabi ... 39/--.aspx

Αγαπητή ΥΠΑ, αλήθεια, πόσο μπορείς να αποδεχτείς ότι δαθέτεις τέτοια στουρνάρια για διευθυντές σου; Εκτός πάλι και αν εσκεμμένα, βλέποντας το "ζουμί" να μεγαλώνει..λες: "δεν πουλάω τώρα πράμα να κάνω καμμιά αρπαχτή καλή να μου πούνε ότι κάνω και έργο...". Γιατί εκεί στην ερημιά του κόσμου που είναι το εροδρόμιο, τί πιο λογικό από το να τα σκάσεις γερά για να αφήσεις το αμάξι σου. Και ξέρεις ε, αγαπητή ΥΠΑ, όταν στιγματιστείς και προσωποποιηθείς, φρόντισε μη σε βάλουν και σένα σε καμιά λίστα προς συζήτηση για αντιμετώπιση της σφορδής αντίδρασης της λαϊκής οργής....

ε όχι και δικός σου

Καλησπέρα σε όλους.

Την Τρίτη ταξιδεύω πρώτη φορά με την Ryanair απο Ciampino για Θεσσαλονίκη.Αγόρασα το είσητηριο μου μέσω του site,δήλωσα βαλίτσα 15κιλών και πρίν λίγο μου έστειλαν email για να κάνω check in.Σκοπέυω να το κάνω αύριο το πρωί που θα είμαι σε pc με εκτύπωτη,υπάρχει κάποια επιλογή που θα κάνω check και την βαλίτσα η απλά θα τυπώσω τo boarding pass και θα πάω στο αεροδρόμιο κανονικά να την δώσω? Επίσης μέσα στο αεροπλάνο δίνουν έστω νερό :D η πρέπει να εφοδιαστώ πρίν μπω σε αυτό.Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη,ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :)

ΥΓ.Το εισητήριο κόστισε για one way 89.00ευρω ;)

Κάνοντας το check-in on line στην κάρτα επιβίβασης που θα εκτυπώσεις θα αναφέρεται εκεί και η βαλίτσα των 15 κιλών που δήλωσες αλλά και πλήρωσες μαζί.

Νερό ούτε κατά διάνοια δεν θα σου δώσουν στο αεροσκάφος. Περνά ο αεροσυνοδός και πουλάει αναψυκτικά.

Είχα πάει τον Απρίλιο στο Bergamo από Νέα Αγχίαλο με διάρκεια πτήσης 1 ώρα και 45 λεπτά.

Δεν έπαθα και τίποτα που δεν ήπια νερό για τόση ώρα.

οπως τα λέει ο φίλος, ουτε για πλάκα να σου δωσουν νερό έτσι. να εφοδιαστείς δεν έχει νόημα, γιατί θα στα πάρουν στον έλεγχο. Εκτός και αν βρεις μπουκαλάκια των 100μλ, και να τα βάλεις σε σακουλάκι του 1 λίτρου, αεροστεγώς κλεισμένα. Εγώ πάντως όταν είχα πετάξει με ryanair πριν 2 χρόνια, αυτά που προσφέραν, οκ δεν τα λές φθηνά, αλλά 1.80 για ένα ποτηράκι pepsi πχ δεν είναι και τραγικό ποσό, αν τόσο δεν κρατιέσαι. ασε που ίσως σου κάνει και τα γλυκά μάτια η αεροσυνοδός, καθώς ίσως και να πέρνουν και κανένα ποσοστό για κάθε τι που πουλάνε. :)
Enjoy your flight!

Βρηκα αυτον το καταλογο για το τι μπορεις να αγορασεις μεσα στο αεροσκαφος:
Refreshing Water 500ml. Still or sparkling, €2.60
http://www.ryanairmag.com/story/menu/210
BTW αν ισχυουν οι τιμες που βρηκα μια χαρα ειναι τα €2.60 για να ξεδιψασεις!

Νερο μπορουμε να αγορασουμε και μετα τον ελεγχο και να το εχουμε στη χειραποσκευη μας ,σε πολυ καλυτερες τιμες πχ στο everest της Θεσσαλονικης (μετα τον ελεγχο επαναλαμβανω) ενα μπουκαλι νερο 750 ml 0.80 ευρω.

Ξέρει κάποιος να μου πει μετά απο πόση ώρα έρχεται το e-mail επιβεβαίωσης μετά την κράτηση απο Ryanair? Επειδή έχει περάσει πάνω απο ώρα και τίποτα ακόμα... Σε όποια άλλη εταιρία έχω κάνει κράτηση το e-mai έφτανε μετά απο λίγο. Ευχαριστώ εκ προτερων.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.