Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Να συμβάλλω ξανά κι εγώ σε αυτό το τεράστιο thread και να πω ότι
16 Jun SKG-CRL είχε μόλις ένα 60% πληρότητα
18 Jun CRL-SKG είχε ένα 70-80%
Μπορώ να πώ ότι την ημέρα που πήγαινα Βρυξέλλες απογοητεύτηκα, όχι μόνο θέλω να παραμείνει το δρομολόγιο, αλλά ήλπιζα να αυξηθούν οι συχνότητες!!
Αλλά αν στα μέσα Ιουνίου οι πληρότητες δεν είναι στο 90% τι μπορούμε να περιμένουμε για το φθινόπωρο;

Και τί είναι οι Βρυξέλλες για να έχουν τον Ιούνιο κίνηση; :banana:

Οι Βρυξέλλες, όχι, αλλά η Ελλάδα από τις Βρυξέλλες θα έπρεπε να έχει κίνηση τον Ιούνιο. ;) :mrgreen:

Συνήθως όμως αυτοί που έρχονται απο Βρυξέλλες για διακοπές επιστρέφουν κιόλας μετά απο 7-10 μέρες(γεμίζοντας το δρομολόγιο SKG-CRL). ;)

Πρόβλημα σε check in..
Θέλω την βοήθειά σας και τα φώτα ....έχω κάνει κράτηση εγώ και η γυναίκα για Ρώμη πριν 2 μήνες η κόρη τότε δεν ήθελε να έρθει και δεν έκανα μαζική κράτηση για όλους χθες αποφάσισε να έρθει τις έκανα κράτηση (είναι 15 ετών ) έστειλαν κανονικά mail με τον αριθμό κράτησης και σήμερα στο check in μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν έχει την ηλικία να ταξιδέψει μόνη της...πρέπει να συνοδεύετε με ενήλικα..Τι κάνω τώρα ? Ψάχνω στο site της Ryan και άκρη δεν βρίσκω..τηλεφωνικά δεν θα τα καταφέρω μιας και τα Αγγλικά δεν είναι και τόσο καλά....mail έχουν για να στείλω τα σχόλια μου?
Αφού την συνοδεύω εγώ και η μητέρα της δεν θα υπάρχει πρόβλημα ..θα μπορέσω με κάποιο έξτρα κόστος να κάνω στο αεροδρόμιο την αλλαγή?

Περιμένω βοήθεια...

Επανέκδοση της κάρτας επιβίβασης στο αεροδρόμιο κοστίζει 40 Ευρώ, δηλαδή 80 return. Οι χρεώσεις της Ryanair εδώ.

Μπορώ να δηλώσω άλλο έτος γέννησης και να μην έχω πρόβλημα? αντι 1995 1994 και να μην το προσέξουν?

Σίγουρα μπορείς να το κάνεις, αλλά αν το δουν στο αεροδρόμιο ίσως να έχεις πρόβλημα.

Πάντως στην εκτύπωση των εισιτηρίων δεν φαίνεται πουθενά το έτος γέννησης....

Και η απογοήτευση συνεχίζεται για μένα...
Στο SKG-CRL στις 2 Ιουλίου μόλις ένα 40-50% πληρότητα... Το boarding έγινε σε ένα 10 λεπτο!!!

:( :(

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.