Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Άντε φτάσαμε τα 8! Γρήγορα και βάση... :banana: Απλά σκέφτομαι, ένα δρομολόγιο για Μπάρι χειμωνιάτικα, τι πληρότητες να χει?

Με τις άλλες πόλεις ξέρει κανείς τι θα γίνει; Θα κρατήσει καμιά πτήση; Για Βόλο με ενδιαφέρει κυρίως.

Ρε παιδια τι γινεται τις τελευταιες μερες με το συστημα κρατησεων της FR,προσπαθω να κανω κρατηση και δεν μου δειχνει τιμες απο/προς κανενα προορισμο.Γνωριζει καποιος κατι;

Έχουν αλλάξει προφανώς κάτι και δεν βλέπεις συγκεντρωτικά τις τιμές για κάθε μέρα χωριστά. Διαβάζεις "low fares available" για κάθε μέρα, ακόμα και αν δεν πραγματοποιείται πτήση την συγκεκριμένη μέρα..Αν όντως το χουν αλλαξει, είναι πολύ χαζό και προκαλεί μπέρδεμα... Πάντως αν κλικάρεις πάνω στις μέρες θα σου βγάλει τιμές από κάτω.. Αν δεν σου βγάλει πατάς next day εως ότου βρεις ημέρα που γίνεται η πτήση.

Oρίστε και τα ωράρια για το SKG-BRI καθε 2,4,6..
BRI - SKG 15:00 17:15
SKG - BRI 17:40 18:05

Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω τη χρησιμότητα και τη λογική πίσω από ένα τετοιο δρομολόγιο και δη χειμωνιάτικα :shock: ..άντε το καλοκαίρι να σκεφτώ Απουλία,αλμπερομπέλλο κτλ..αμ,μεστο καταχείμωνο..Τη στιγμή μάλιστα που η πόλη έχει ανάγκη από άλλους προορισμούς που θα μπορούσαν να πιάσουν καλύτερα και με μεγαλύτερη ζήτηση,με προοπτική να είναι year-round βλέπε BCN,MAD,MAN..Να πω ότι δεν έχουν που να ξοδέψουν τις επιδοτήσεις από προορισμούς..Να πω ότι το Μπάρι δεν έχει ανάγκη να καλυφτεί με άλλους προορισμούς πιο προσοδοφόρους..αφού δεν είναι έτσι..Γιατί σπαταλάνε χρημα (μας) και αεροσκάφη για "κουλά" δρομολόγια?!! :wall: ..Αντε και SKG-Lappeenranta.. :rant:

Καλησπέρα σας! 1ο μου post στο forum!!! (Το διαβάζω σίγουρα 1-2 χρόνια..) Θα ήθελα να απαντήσω στο μέλος caralho πως όντως κι εγώ είχα θέμα με το low fares available..Ήταν αρκετά σπαστικό!!! Αν όμως αλλάξεις τη χώρα-γλώσσα επάνω δεξιά,(εγώ έβαλα Ιρλανδία πχ) τότε σου βγάζει τις τιμές κανονικά όπως πριν...Όσον αφορά το Μπάρι σίγουρα δεν μου πολυγεμίζει το μάτι,δεν έχω πάει βέβαια, αν έχει κάποιος εμπειρία από τη πόλη αν αξίζει ας το αναφέρει αν μπορεί!! Ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε και το SKG-BCN!!!! :thx:

Σχετικα με το Μπαρι οντως ειναι κουλο, αλλα ετσι δινεται η δυνατοτητα να εχει η SKG προσβαση σε ακομα πιο πολλες βασεις οποτε μπορεις να πετας Ισπανια μεσω Ιταλιας!

Εδω εχει απλα ικανοποιητικες πληροτητες για Ρωμη τωρα το καλοκαιρι θα εχει για Μπαρι χειμωνιατικα? Τι να πω μπορει οι Ιταλοι να εχουν αλλα σχεδια για την Θεσσαλονικη.... να πηγαινουν στα χιονοδρομικα για σκι!

Μήπως έχουν δει στοιχεία από τα δρομολόγια Ηγουμενίτσας - Ιταλίας και είδαν ότι μπορούν να το χτυπήσουν?

To Ηγουμενίτσα-Ιταλία δεν μπορεί να δώσει εικόνα, μιάς που δεν πάνε όλοι Ιταλία, όσοι είναι σε αυτό το πλοίο, ή μπορεί να πηγαίνουν Βόρεια Ιταλία. Αν επιπλέον βάλουμε στην ζυγαρία και την Εγνατία, τότε μόνο μία λογική υπάρχει, το network, εκτός αν παίζεται καμμία πατέντα επιδοτήσεων που είπε και ο φίλος πρίν.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.