Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
jetfly2008":xi43qdzx said:
Οι πτήσεις της Ryanair από Θεσσαλονίκη έχουν φορτωθεί στο σύστημα κρατήσεων του site της εταιρείας.
Εμφανίζονται πλέον και στον χάρτη.
Οι τιμές για σκανδιναβία (με ένα πρόχειρο search) είναι από 133-153 για Όσλο και 200-270 για Στοκχόλμη.

Για τον φιλο που ρωτησε πριν, ναι ειναι υποχρεωτικο και προστιθεται στην τιμη το εξαευρο, δεν υπαρχει μονο σε promo ναυλους.

Κατα τα αλλα αυτο που φοβομουν. Ενα ψαξιμο στη τυχη για το καλοκαιρι και εβγαλε για Skavsta 17/07 με 04/08 272.05 EUR return! Για Charleroi 171.84 EUR return!
θα μου πειτε οι προσφορες βγαινουν κανα 2μηνο πριν την πτηση αλλα μαλλον λιγο χλωμο να δουμε απο Θεσσαλονικη κατι 5ευρα που διαφημιζει απο αλλους προορισμους. Τεσπα θα πορευτουμε και με αυτα. Μην ειμαστε και αχαριστοι....

Με μια απλή έρευνα...δεν είναι και ότι φθηνό. Και πάλι η swiss συμφέρει ...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231076409

Φτερά και από Θεσσαλονίκη ανοίγει από τον Απρίλιο η Ryanair προσφέροντας πτήσεις από και προς Βρυξέλλες, Λονδίνο, Όσλο και Στοκχόλμη.

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία, η εταιρεία προσφέρει 1 εκατομμύριο εισιτήρια εξωτερικού στην τιμή των 7 ευρώ, για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν το Φεβρουάριο και το Μάρτιο σε όλο το ευρωπαϊκό της δίκτυο.

Μου θυμίζει το ανέκδοτο:
- Γεια σας, θέλω να βάλω στην εφημερίδα οτι η "Παππούς πέθανε"
- Μα κύριε μπορείτε να το γράψετε πιο αναλυτικά, έτσι και αλλιώς η ελάχιστη χρέωση είναι 5 λέξεις
- καλά "Παππούς πέθανε, πωλείται Fiat Punto".

Αφού πληρώσαν που πληρώσανε την είδηση, να μην βάλουν και την προσφορά που δεν ισχύει για το αεροδρόμιο θεσσαλονίκης;

Τελικά, απ' ότι φαίνεται, ο Μπουτάρης και όλο το team το έχουν πάρει στα σοβαρά, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Ως προς τη γενικότερη στρατηγική της νέας διοίκησης του ΟΤΠΜΘ, ο κ. Μπουτάρης αφού παρατήρησε ότι «οι ξεπεράστηκαν οι δυσλειτουργίες που είχαν προκύψει από την παρουσία ενός συγκεκριμένου στελέχους και την αδιαφορία της προηγούμενης δημοτικής αρχής που είχε δύο χρόνια να πατήσει στις συνεδριάσεις», κατέστησε σαφές πως ο στόχος είναι να γίνει η Θεσσαλονίκη αναγνωρίσιμος τουριστικός προορισμός. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μεγαλύτερη αγορά κι όχι μόνο έναν προορισμό City Break», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως «θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε τουρίστες που θα μένουν μια εβδομάδα στην πόλη, θα επισκέπτονται κάποιες ημέρες την Πιερία, κάποιες τη Χαλκιδική ή αλλού ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και δεν θα κάθονται δύο εβδομάδες κλεισμένοι μέσα στα all inclusive ξενοδοχεία»

Απ' το ενδιαφέρον άρθρο του HBNews

Γεια σας!!Είμαι άσχετη με το να κλείνω αεροπορικά εισιτήρια μέσω ίντερνετ, και θα ήθελα να σας ρωτήσω.. Λέει η ανακοίνωνση που διάβασα ότι θα ισχύουν εισιτήρια με 7 ευρώ απο Θεσσαλονίκη για Λονδίνο..Ισχύει αυτό..??Μπήκα στο σαιτ της εταιρίασ αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και το πιο καλοφτιαγμένο...Μπορείτε να βοηθήσετε???Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!Θέλω να πάω στο Λονδίνο με 7 ευρωωωωωωωωωω................... :D

Όχι δεν ισχύει.

Δεν είμαι φίλος της FR (δεν πετάει καν στην πόλη μου), αλλά κάτι μου λέει πως θα ζήσουμε αξέχαστες στιγμές σε αυτό το thread από αυτούς που θα ανακαλύψουν τώρα τη φιλοσοφία της Ryanair.

@Marigoula
Το σάιτ είναι μία χαρά. Το χρησιμοποιούν περισσότεροι επισκέπτες από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της Lufthansa, λόγου χάρη, για να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Δεν είναι κακοφτιαγμένο, όπως εσύ πιστεύεις, είναι απλά διαφορετικό. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Ryanair και καλές, άνετες και φθηνές πτήσεις στο Charleroi, το Skavsta, το Stansted και το Rygge...

marigoula22":27ncjdam said:
Γεια σας!!Είμαι άσχετη με το να κλείνω αεροπορικά εισιτήρια μέσω ίντερνετ, και θα ήθελα να σας ρωτήσω.. Λέει η ανακοίνωνση που διάβασα ότι θα ισχύουν εισιτήρια με 7 ευρώ απο Θεσσαλονίκη για Λονδίνο..Ισχύει αυτό..??Μπήκα στο σαιτ της εταιρίασ αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και το πιο καλοφτιαγμένο...Μπορείτε να βοηθήσετε???Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!Θέλω να πάω στο Λονδίνο με 7 ευρωωωωωωωωωω................... :D

Mε το άνοιγμα της Ryanair στην Θεσσαλονίκη,
όπως λέει και ο φίλος από πάνω ετοιμαστείτε για δεκάδες posts απείρου κάλους! :D
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φίλη marigoula που λέει ότι το site είναι κακοφτιαγμένο -προφανώς γιατί δεν είναι στα standards των κλασσικών αεροπορικών που έχει συνηθίσει- ή η προσφορά που ψάχνει η οποία βέβαια αν διαβάσεις προσεχτικά γίνεται με αφορμή την έναρξη δρομολογίων στην Θεσσαλονίκη .....αλλά δεν αφορά την Θεσσαλονίκη!!!

Α ρε και να ξεκινήσουν οι πτήσεις, τί έχουμε να δούμε :banana:

Ενταξει βρε παιδιά είναι κακό να μην έχει κάποιος εμπειρία σε κάποια θέματα και να μπαίνει να ενημερώνεται ρωτώντας??Για εμένα είναι κακοφτιαγμένο γιατί όντως σε σχέση με όλα τα άλλα site που έχω επισκεφθεί, και αυτά είναι λίγα, μου φάνηκε ότι δεν με κατατόπιζε τόσο εύκολα και ένιωθα να χάνομαι μέσα σε αυτο.. Και από την άλλη δεν με χαλάει να πάω Λονδίνο και από βόλο σε περίπτωση που οι τιμές είναι εξίσου χαμηλές. Αυτά από εμένα και σας ευχαριστώ για την καλοπροαίρετη ενημέρωση,

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.