Qatar και Εmirates

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
1. Μαλλον απο τα γραφομενα μου υπεθεσες οτι το κυριο μελημα μου ειναι να παραβω τους πιθανους περιοριστικους κανονες, ενω στην πραγματικοτητα αυτο ακριβως ειναι εκεινο που θελω να αποφυγω..

2. Ενα καφεδακι πριν απο τη δουλεια ισως να ειναι σημαντικο για καποιους..

3. Προφανως και στοχος σου ειναι να προσβαλλεις, να μειωσεις και να εντυπωσιασεις, αλλιως θα εκανες διαλογο, και δεν θα ειχες rested your case..

4. Την νοοτροπια μου δεν την ξερεις, γιατι δεν με ξερεις, και για να μιλησεις γι' αυτην θα επρεπε να με γνωριζεις χρονια..

Αν εχεις καποια αλλη διαφωνια καλυτερα με πμ, για να μην ξεφευγουμε εδω

vassdel":fitbbn2o said:
[...]σε μια από τις καλλίτερες εταιρίες στον χώρο[...]
Έχε απλά υπόψιν ότι αρκετές από τις εταιρείες που θεωρούνται οι καλύτερες από το αγοραστικό κοινό είναι οι χειρότεροι εργοδότες. Άλλο αγοράζω ένα εισιτήριο με την Qatar κι άλλο την επιλέγω σαν εργοδότη.

ΥΓ: Γνωρίζω ελάχιστα πράγματα για την Qatar σαν εργοδότη. Το σχόλιό μου είναι γενικής φύσεως κι ισχύει για όλες τις εταιρείες.

Eνα πραγμα θα ευχηθω σε οσους επιλεγουν απο τη συγκεκριμενη εταιρια!!
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Θα μπορουσες να μας το τεκμηριωσεις; Ειδικοτερα αν εχεις προσωπικη εμπειρια απο την QR ειναι πολυ χησιμο να μοιραστεις τις εντυπωσεις σου μαζι μας..
Ευχαριστω!

Hμουν κι εγω στην Αθηνα, στο open day της Qatar και περασα τελικη συνεντευξη.Καταλαβα επισης οτι ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα.Εγω ενω τα πηγα πολυ καλα στη συνεντευξη,μου ζητησε η μια(αυτη απο τη Σιγκαπουρη) να σηκωσω τα μανικια του πουκαμισου μου.Τους ειχα αποκρυψει πριν οτι εχω ενα σημαδι,απαλο καφε χρωμα,απο εγκαυμα με νερο και σαν λαγωνικο που ειναι,το ειδε αμεσως!Το ειδε, ρωτησε τι ειναι κτλ,εγω ενιωσα εντελως χαζη και της ειπα: Θα βαλω τα κλαμματα!δε θελω να χασω τη δουλεια για ενα σημαδι και της ειπα οτι κανω θεραπεια με λειζερ και κρεμα για να φυγει(ψεμματα!) και οτι ο γιατρος ειπε οτι χρειαζεται κανενα μηνα..Η αλλη,η αγγλιδα,πιο χαλαρη,ειπε να στειλω 2 φωτο με και χωρις make up και το εληξε εκει.Η αλλη συνεχισε και μου ειπε:να σου φερω χαρτομαντηλα? (χαχαχαχα ειναι πολυ αστειο τωρα που το θυμαμαι) και ειπε οτι πρεπει να το σημειωσει γιατι ακολουθω θεραπεια και οτι εχει σημασια αυτο,για το χρονικο οριο οταν σε παρουν. Σκεφτομαι οτι αν δεν σημειωσαν οτι ειπα ψεμματα,ισως και να με παρουν! αλλα το θεμα ειναι αν θελω να παω! Περιμενω απαντηση απο emirates,περασαν 5 βδομαδες και ακομα τπτ,ενω 2 παιδια που ημασταν μαζι,τους πηραν την 3η εβδομαδα! Αυτα ειχα να πω..απλα για να κλεισω, η Qatar δεν ξερω τι ψαχνει,εκοψαν πολλους στο τεστ αγγλικων.Δεν νομιζω να κοιτουσαν τη γνωση..

Γεια σας κι απο μενα παιδια ειμαι καινουργια στο φορουμ.
Λοιπον η QR ειναι πολυ επαγγελματιες σε ολα τους.Οι κανονες ειναι κανονες και οτι λενε το ''υπογραφουν''.Τωρα αν νομιζετε οτι οι κανονες ειναι μονο αυτοι που αναφερονται στο οd θα σας πικρανω λεγοντας σας οτι ειναι πολλοι πολλοι περισσοτεροι.Αααα κι οτι εχετε διαβασει σε αλλα ξενα φορουμς ισχυουν.
Τον Ιουλιο περασαν ολοι την συνεντευξη και σε ολους πηγε συγχαρητηριο μαιλ.Το ΗR τους ειναι απιστευτο.Οταν σου λενε 3 βδομαδες ειναι 3 βδομαδες για τα αποτελεσματα και γενικα η ανταποκριση τους ειναι αμεση σε ολα.
Lori9 μην ανησυχεις κι εμενα τα ιδια μου ειχαν κανει αλλα δεν κολωσα καθολου το αντιθετο μαλιστα.Περιμενε το μαιλ σου απο μερα σε μερα.
Και κατι τελευαιο....η εταιρια ειναι πραγματικα απαιχτη, οποιος παει απλως συνηθιζει στο ολο κλιμα.
Αλλα οποιος παει ας το σκεφτει καλα ....η εταιρια δεν αστειευεται.
Αυτα.....

Γεια σου felina, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Αντιλαμβάνομαι ότι η QR δεν είναι τυχαία η Νο 1 αεροπορική αυτή τη στιγμή. Όμως οι 3 εβδομάδες, από προσωπική εμπειρία το λέω, δεν ισχύουν για όλους. Και εγώ και η Lori περιμένουμε ήδη 4 εβδομάδες χωρίς απάντηση..
Στα υπόλοιπα που λες δεν έχω εμπειρία. Προφανώς και έχει αυστηρούς κανόνες που αν είσαι σωστός επαγγελματίας/πρόθυμος να γίνεις σκλάβος/έτοιμος να κάνεις τη θυσία μαθαίνεις να τους τηρείς, να ζεις μ'αυτούς και δεν έχεις πρόβλημα, σωστά;
Άρα συμφωνώ σ'αυτό, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά κανείς πριν πάει..Εσύ felina εργάζεσαι στην QR, εργαζόσουν;

Καλησπερα παιδια,συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση.εγω θα εργαστω για την εν λογω εταιρεια.ατομα που ειναι ηδη κατω ειναι ευχαριστημενα.απλως οταν πας εκει κατω πας συνειδητοποιημενος αν οχι καλυτερα να μην πας γιατι θα πρεπει να τους πληρωσεις.γνωριζω ατομα (οκτβριου)που ακομη περιμενουν απαντηση.συνηθως στις υποψηφιες απαντουν μεσα σε 3 βδομ.στους υποψηφιους αργουν.τον ιουλιο εκαναν 3 βδομ.για τις κοπελες και 5 για τον μοναδικο υποψηφιο.

Για όποιον-α ενδιαφέρεται, η Qatar θα κάνει recruitment στις 14 του μήνα στο Intercontinental. 9 πμ

ακόμα δεν έχουν απαντήσει σ' εμάς που δώσαμε τον Οκτώβριο και ξανακάνουν προσλήψεις στην Ελλάδα? :wall: και ΝΑΙ το πόσο άμεσα απαντά μια εταιρία στους υποψηφίους της ΕΙΝΑΙ ένα θέμα προς συζήτηση, περισσότερο από το τι χρώμα κραγιόν προτιμάται να φορούν οι υποψήφιες!!!

Καλησπέρα! Για το recruitment της Qatar το Σάββατο εκτός από φωτό διαβατηριου και ολόσωμη , βιογραφικο χρειάζεται να έχουμε τπτ άλλο? καμια συμβουλή μήπως για να μην φάμε τα μούτρα μας ? :p (σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά σε open day ) έχω περάσει από συνέντευξη της Α3 αλλά φαντάζομαι δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή της Qatar.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.