Εννοείς πώς μου φάνηκε η συνέντευξη?Εντάξει, τα αναμενόμενα, αν και κράτησε αρκετά λίγο(σε όλους 15 με 20 λεπτά). Οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως σε συγκεκριμένες καταστάσεις που αντιμετώπισα σε προηγούμενες δουλειές που έχω κάνει(ακόμα και ως σερβιτόρος ή αν κάποιος δεν έχει εργασιακή εμπειρία μπορεί και πρεπει να αναφέρει καποιο παραδειγμα απο την καθημερινοτητα του). πχ για μια δυσκολη στιγμη με καποιο συναδελφο, για μια περιπτωση που απετυχα να αποδωσω σωστα, ποτε παρειχα αψογο σερβις σε πελατες κλπ και πως αντιμετωπισα τις καταστασεις αυτες. Δεν με ρωτησαν γιατι θελω να εργαστω στην Καταρ η γιατι θελω να κανω αυτη τη δουλεια.
Διαβαζανε την αιτηση μου και με ρωτουσανε πραγματα.
Το πιο tricky κομματι ηταν στο τελος. Μου ειπαν οτι πρεπει να χασω καποια κιλα(2-3) και οτι τα σπυρακια στο κατω μερος του λαιμου μου φαινονται και να προσπαθησω να κανω κατι γι'αυτα. Φυσικα δεν μασησα. Αυτες οι ''παρατηρησεις'' ειναι για να σε κανουν να νιωσεις αβολα, για να δουν πως αντιδρας στην αρνητικη κριτικη. Ετσι νομιζω, ισως κανω λαθος.
Τελοσπαντων, αυτα εχω να πω σε οσους ενδιαφερονται..Η Καταρ ειναι μια πολυ δυσκολη εταιρια, το καθεστως πλησιαζει λιγο Σαουδικη Αραβια απ'οτι καταλαβα. Σου λενε οτι κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης πρεπει να εισια σπιτι ως τις 10 το αργοτερο, η αντιστοιχα ολοι οι επισκεπτες πρεπει να εχουν φυγει ως στις 10. Επισης, μεχρι τις 3.30 πμ το αργοτερο τις υπολοιπες μερες πρεπει να εισαι σπιτι. Οκ, κανονισμοι φυσιολογικοι ας πουμε, δεδομενου οτι εισαι πληρωμα και πρεπει να ανταπεξελθεις τοσο στην εκπαιδευση οσο και στο προγραμμα σου.
Αλλα..κρατηθειτε... Πριν απο οποιαδηποτε πτηση πρεπει τουλαχιστον για 12 ωρες να μην βγαινεις απ ο σπιτι για να ξεκουραζεσαι!!!Δηλαδη κατι σαν κατ'οικον περιορισμός!
Ετσι λοιπον, ακομη κι αν με παρουν τελικα, θα το σκεφτω παιδια. Ειμαι προετοιμασμενος για δυσκολες συνθηκες σ αυτες τις εταιριες και για καποια μορφη ελεγχου, αλλα η Καταρ μου φαινεται τραβηγμενη περιπτωση. Ενταξει, δεν ειναι τυχαια νουμερο 1...
Σόρυ αν κουρασε το μεγαλο ποστ, ηθελα να ενημερωσω..Οποιος θελει κατι αλλο να ρωτησει ευχαριστως..