Πτωση Canadair

• Thread starter Jass
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Συμφωνω με τον Computerize... :great:

COMPUTERISE":3nosq19z said:
Να μας πει τις απόψεις του και για άλλα θέματα
και να ιδρύσει πολιτικό φορέα. ΤΩΡΑ!!
Δυστυχώς αυτές είναι οι απόψεις υφιστάμενου πολιτικού φορέα και όταν είναι μόνοι μεταξύ τους έτσι ακριβώς τα λένε. Απλώς πρως τα έξω το παίζουν πιό ήρεμοι. Έχω ένα τέτοιο νούμερο στο γραφείο που έκανε και 50 ημέρες στου Λυμπέρη και όλα αυτά (και άλλα παρόμοια) τα ακούω τακτικά.

yannis737":gknuq334 said:
Επειδή τα βάλατε όλοι μαζί μου να επαναλάβω ότι κανείς σας δεν έχει πιο μεγάλα αρ... από μένα. Έκανα 18 μηνο ήμουν 7 μήνες στις Φέρες Έβρου λοχίας διαβιβάσεων ρεζέρβα και είμαι ο μόνος Έλληνας.....

Με τοση συμπυκνωμενη βλακεια σ αυτο το ποστ, και τα δικα μας δεν θ' αργησουν να αποκτησουν εξωπραγματικο μεγεθος.

Λοχιακο,εχεις καψει φλαντζα. :8:

Παρακληση προς τους mods: μιας κ δεν εχουμε φυγει off (!!!) , αφηστε το, σας παρακαλω! Τετοια δεν συμβαινουν καθε μερα! ;)

Λοχιακο, εχεις καψει φλαντζα. :8:[/quote]

Πτέραρχε πες μόνο το όνομά σου ,οπότε να λένε τα δελτία ειδήσεσεων ότι ήσουν μέλος στο airliners.gr όταν σκοτωθείς και συ με το χακί σαράβαλό σου σε καμιά αερομαχία κυνηγώντας τον υποτιθέμενο εχθρό που θα μας φάει την ορθο-δοξία- μαλακία. Είδες πώς έδειχναν τα βίντεο του μακαρίτη.

Απαξιω, γιατι αν εισαι οντως 38 οπως λεει και στο προφιλ, μαλλον μιλαμε για σπανιο δειγμα μορφης ζωης. Αφηνω καποιον αλλον ν απαντησει, να σ ευχαριστησω μονο που επιβεβαιωνεις την παραθεση που εκανες.

:stupid: :laola: :party:

Kώστα αν ήσουν παλιός συνάδελφός τους συλληπητήρια. Ευτυχώς εσύ έζησες. Αλήθεια πόσα ευρώ παίρνεις από τα δημόσια ταμεία τώρα σε βάρος των φορολογούμενων επειδή δούλεωες 2 ώρες κάποιο καλοκαίρι;

Τελικά επειδή το θέμα έχει ξεφύγει αρκετά βάζω εδώ ένα (προσωρινό) τέρμα. Όταν και αν υπάρχουν νεότερα για το παραπάνω συμβάν, τότε ας γίνει συζήτηση για την ώρα δεν υπάρχει λόγος.

@yannis737
Επειδή έχεις χάσει κάθε επαφή με τον κόσμο και το έχεις κάνει χόμπι σου να βρίζεις κόσμο (γιατί μόνο αυτό κάνεις) ... τρως φυλακή (για να χρησιμοποιήσω μια λέξη που μάλλον συχνά θα την έχεις ακούσει στην θητεία σου)! Τι να σου πω ... ντροπή σου!!!

@Kostaspic
Σε παρακαλώ πολύ να γράφεις στο μέλλον με ελληνικούς χαρακτήρες. Σε ευχαριστώ!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.