flesland
Concorde-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDK
Γενικά το σύστημα με κάποια sites είναι λίγο της πλάκας...Έκλεισα προχτές ένα ATH-MUC one way με Α3 και 87Ε. Στο govoyages το βρήκα 83Ε και είπα να το αγοράσω από εκεί: στο τελευταίο στάδιο είδα ότι χρεώνουν 0 προμήθεια αν το κλείσεις μεταξύ 02:00-04:00A και επειδή είμαι νυχτερινό πουλί είπα να περιμένω μισή ώρα. Οι χρεώσεις για τις άλλες ώρες πάνε κλιμακωτά E5-10-15-20 (!) ανάλογα με την ώρα. Τέλος πάντων, το έκλεισα και είδα ότι είναι το ίδιο σύστημα όπως παραπάνω και ότι δεν παίρνεις την επιβεβαίωση αμέσως όπως στις σελίδες των εταιρειών. Και όχι μόνο αυτό, χτες μου στείλανε και email (το οποίο με έβαλε αρχικά σε υποψίες καθώς ήταν από γραφείο ταξιδίων με άλλη ονομασία, νομίζω ST Travel) ότι χρειάζονται την πιστωτική μου σε φωτοτυπία και την ταυτότητα μου...πάλι καλά που τα κινητά έχουν κάμερα...και ότι αλλιώς η κράτηση μου θα έληγε σήμερα Κυριακή το βράδυ. Καμία προειδοποίηση δεν είδα ούτε ότι θα πάρει μια μέρα να επιβεβαιώσουν ούτε ότι θα πρέπει να είμαι σπίτι να στείλω τα δικαιολογητικά. Πάλι καλά που η πτήση είναι σε 2 βδομάδες...