Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Λογικά εμπίπτω στην κατηγορία του Ιανουαρίου αν και είπαν ότι θα ήθελαν να με βάλουν και στο 1 γκρουπ....
Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα παρέχεται διαμονή... :(
Αν έχουν την καλοσύνη να ενημερώσουν σχετικά όσοι/ες θα πάνε τον Νοέμβριο θα τους ευχαριστούσα πολύ!

Εγω θα ειμαι στο γρουπ του νοεμβριου..
Οταν θα εχω νεα θα ενημερωσω..
Αλλα δεν νομιζω να μας καλυψουν τα εξοδα διαμονης κατα την εκπαιδευση.
Απο οτι μου ειπαν θα μας δωσουν 400€ για τις 10 μερες εκπαιδευσης που θα κανουμε.
Ελπιζω να τα δωσουν στην αρχη της εκπαιδευσης.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Διαβαζω τα ποστ και ειμαι να τραβηξω τα μαλλια μου. Ρε παιδια οκ ειπαμε εχουμε κριση, η ανεργεια ειναι μεγαλη, ψαχνουμε ολοι για δουλεια αλλα μιλαμε ειστε τραγικοι/τραγικες. Ζουμε σε μια χωρα των 500 ευρω που το πανε για 300 απο το νεο μηνα, εσας σας υποσχεθηκε μια ανυπαρκτη ακομα εταιρεια 18 εκατοσταρικα μισθο και δεν σας βρωμαει τιποτα στην υποθεση παρα μονο μιλατε για το αν τα γκρουπ θα ειναι 10 ή 100. Η κριση κριση και η κριτικη ικανοτητα κριτικη ικανοτητα. Για αναπτυξτε την λιγο και ας εχουν περασει τα σχολικα χρονια. :wall:

Επίσης δεν ξέρω αν η εταιρεία είναι μαιμού ή όχι και αν σκοπεύει πραγματικά να πετάξει, αλλά το να συζητάτε σε δημόσιο φόρουμ λεπτομέριες όταν έχετε συνέντευξη ή όταν έχετε ήδη προσληφθεί δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς.

Δεν είναι δύσκολο για κάποιον που σε 3 απαντήσεις γράφει για παράδειγμα ''θα μετακομίσω εκεί από την Άρτα'' , ''Ημουν για συνέντευξη στις 5 Σεπτ και με ξανακάλεσαν στις 10 Οκτ'' και '' είμαι πολιτικός επιστήμονας αλλά χρειάζομαι τα χρήματα'' να καταλάβεις ποιος ακριβώς είναι αυτός που τα γράφει. Προστατέυστε λίγο τους εαυτούς σας !

Αγαπητή/έ cabincrew4ever, νομίζω ότι είναι σαφής η ανησυχία μας για την φερεγγυότητα της εταιρίας. Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις όλα τα σχόλια και ίσως το καταλάβεις καλύτερα πριν αρχίσει να στάζει μέλι το στόμα σου. Αν, πάλι, δεν το καταλάβεις ότι κι εμείς έχουμε τις αμφιβολίες μας τότε θα χαρώ να σε έχω στο διπλανό θρανίο να αναπτύξουμε μαζί την κριτική μας ικανότητα....
Και όσο για το αν προστατευόμαστε για να μην μας ''εντοπίσουν'' , αφήστε το κι αυτό στην δική μας κρίση. Σωστή η συμβουλή αλλά ας μην βιαζόμαστε να την λέμε ο ένας στον άλλον γιατί διανύουμε δύσκολους καιρούς και χρειαζόμαστε όλοι μια σωστή ενημέρωση που ίσως προστατέψει μερικούς από μια πολύ κακή απόφαση. Όλοι μπορούμε να γίνουμε πικρόχολοι αλλά ο σκοπός του airliners είναι ενημερώσεις και συζητήσεις γύρω από τα αεροπορικά....όχι η ''τοξοβολία''. Αν δεν συμφωνείτε με την κριτική ικανότητα κάποιου μπορείτε να επιλέξετε και την σιωπή αντί για την χολή!

Ειρήνη ημίν!!!

Καμιά χολή δεν υπάρχει. Τώρα το αν αυτός που ανταγωνίζεται μαζί σου μπορεί να σου δώσει πάντα την ''ενημέρωση'' που θες, το αφήνω στην κρίση σου επίσης. Εκτός και αν ακόμα υπάρχουν υποψήφιοι που πιστεύουν ότι ''συναγωνιζόμαστε, δεν ανταγωνιζόμαστε'' και άλλες τέτοιες γεμάτες μέλι εκφράσεις... Και για αυτούς που έχουν πετύχει, ασφαλές θα ήταν να λάβουν τις πληροφορίες κατευθείαν από τον εργοδότη τους.

Δεν θα σου πω ότι έχεις άδικο. Εγώ δεν περιμένω να μπω σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ούτε για να συναγωνιστώ ούτε για να ανταγωνιστώ κανέναν και καμία! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσω και τους τρόπους μου όμως! Φιλικά το λέω, γιατί αν παρακολουθήσεις διάφορες συζητήσεις σε διάφορα θέματα όλο και κάποιος μελιστάλαχτος υπάρχει που ή ειρωνεύεται ή αποπαίρνει κάποιον που ρώτησε κάτι.Πήξαμε από ειδήμονες πια...... Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει, καλώς! Αν θέλει να παραπλανήσει δικαίωμά του... σε οποιαδήποτε περίπτωση, όμως, ας μην γινόμαστε αγενείς.

Ειρήνη ημίν!

Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις όλα τα σχόλια

Επειδη μαλλον εκανε τον κοπο γι αυτο τραβαει τα μαλλια του ο ανθρωπος,

Αγαπητη κατρινα δεν μπορεις να απογορεψεις σε κανεναν να διαβαζει ενα θεμα (γιατι ο καθενας μας μπαινει για να ενημερωθει σε οτι τον αφορα) μονο και μονο επειδη 2 - 3 αποφασισατε να κανετε το φορουμ τσατ σχολιαζοντας χιλιες δυο φορες την ιδια ανουσια λεπτομερεια. Ειμαστε ανθρωποι και εμεις και εχουμε καποια ορια και δεν μπορουμε να κρατιομαστε καθε φορα βλεποντας την ξεφτιλα μερικων, ασχετων με το χωρο, γουοναμπι. Και εφοσον εχεις αναπτυγμενη κριτικη ικανοτητα θα ξερεις, πως αλλο ρωταω να μαθω και σχολιαζω τις αποριες μου, και αλλο εχω κανει 3 ολοκληρες σελιδες του θεματος κουτσομπολιο κατωτατου επιπεδου.

Παντως, και για να γινω λιγο ον τοπικ, απο το γεγονος και μονο οτι μια εταιρεια περναει απο συνεντευξη 100 ατομα και παιρνει και τα 100, χωρις να συνεχισει τη διαδικασια συνεντευξεων, αυτο και μονο αρκει για να σε κανει να αισθανθεις ενα τρομο για την ασφαλεια σου.

Αυτα και ζητω συγγνωμη απο τους διαχειριστες,

Δεν απαγόρεψα τίποτα και σε κανέναν.... αλλά φαντάζομαι πως εσύ θα απαγόρευες σε οποιονδήποτε γουόναμπι να εκφέρει γνώμη. Ειδήμων κι εσύ φαντάζομαι....ε??? Δεν είδα πουθενά στους όρους να λέει ότι μόνο οι ''έμπειροι'' μπορούν να μιλάνε. Και όπως και να 'χει δεν θα σου δώσω και το βιογραφικό μου. Ευχαριστώ παρ' όλα αυτά που επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα πριν.... ότι δεν έχουν όλοι τρόπους. Όσο αφορά σε αυτό που είπες για την εταιρία, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (αν μου το επιτρέπεις φυσικά)!!!

Φιλικά και ειρήνη ημίν!

Περασαν απο τη συνεντευξη 100 ατομα και πηραν και τα 100???? εγω ειχα δει οτι θα επαιρναν 36... και μεχρι τις 5 που ημουν εκει ειχαν περασει 40 κοπελες, στις οποιες σε ελαχιστες ειπαν οτι εγιναν δεκτες.