Re: Hellas Airlines!
Φίλε flesland συμφωνώ μαζί σου αν πράγματι είναι ένα μόνο το άτομο που έχει να κάνει με χιλιάδες email.
Το χιλιάδες μου φαίνεται υπερβολή.
Πιστεύω πως έτσι όπως σχεδίασαν τo website τα βιογραφικά χωρίζονται αναλόγως την ειδικότητα.
Τώρα το αν έχουν βάλει μόνο ένα άτομο να επεξεργάζεται όλες τις ειδικότητες, τότε τι να πούμε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι παράνομο να πηγαίνουν οι αιτήσεις σε ένα συγκεκριμένο email και όχι σε portal.
Το οτι θεωρώ την απάντηση του προέδρου πρόοδο, έχει και μια δόση ειρωνείας.
Εγώ στο θέμα συμπεριφοράς αναφέρομαι όταν γνωρίζεις ακριβώς ποιος είναι ο υπεύθυνος της ειδικότητάς σου και δεν απαντάει ούτε αυτός.
Προσωπικά φίλε δε δέχομαι να μη λαμβάνεις απάντηση έστω και αρνητική.
Δε γίνεται να σου απαντάνε κολοσσοί της αεροπορίας που λαμβάνουν πραγματικά χιλιάδες emails από όλο τον κόσμο και να μη σου απαντάνε οι άρχοντες και οι "γ@μ@ω" των Ελληνικών εταιριών.
Αναφέρομαι πάντα όχι σε άμεση απάντηση. Οι μεγάλες εταιρίες το πολύ σε 2 εβδομάδες σου έχουν απαντήσει ή διαφορετικά μπορείς μόνος σου να δεις την πορεία του βιογραφικού σου.
Πιστεύεις πως είναι ακατόρθωτο στην περίπτωση της κάθε Hellas Airlines
Έχω συναδέλφους που έστειλαν βιογραφικό σε μεγάλη εταιρία του εξωτερικού και μετά από λίγο καιρό έλαβαν ακριβώς το ίδιο κείμενο.
Τι κόστος έχει το copy-paste μιας αρνητικής απάντησης;
Πόσο λεπτά χρειάζεται μια έμπειρη γραμματέας με ECDL να κάνει αυτήν τη διαδικασία;