Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Κορίτσια καλησπέρααα
είμαι καινούρια εδώ και δεν κατάφερα να βρω να αναφέρετε κάπου για τα ωράρια στην aegean! Ισχύουν τα 2 ρεπό? Και είναι πραγματικά τόσο εξαντλητικά όσο λένε? επίσης αν κάποια γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για τους μισθούς!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :rolleyes:

ναι ναι χαχα αυτο φταιει..το βρηκα..πανε αλφαβητικα..κουραγιο η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Με βλεπω να βαζω κανενα λουκουμα στο κεφαλι και να παω κατα αιγαιου μερια να μου παρουν συνεντευξη με το ζορι...ε αμα πια

παιδια,εμενα καλεσανε οπως ξαναειπα την μικρη μου αδερφη που ειναι 23 και επωνυμο απο Κ.
εμενα που ειμαι 30,5
μια φιλη 30 ,μια 28 και μια 26 (και επωνυμο απο Κ) δεν μας καλεσαν.
στην αδερφη μου ειπανε τεταρτη να παει.
ολοι εμεις δηλωσαμε αθηνα.
κοινως: ενδειξη οτι καλουνε ατομα πανω απο 25 χωρις προυπηρεσια,δεν εχουμε.
τωρα απο κει και περα δεν ξερω τι να πω,θα δειξει

εγώ πιστεύω ότι ξεκίνησαν να καλούν στην Αθήνα γιατί είναι πολλές οι αιτήσεις σε σχέση με τις άλλες περιοχές... οπότε υπάρχει χρόνος!!!

ε ενταξει δεν ειναι ειδυλλιακα, αλλα αν σου αρεσει να πετας και δεδομενης της ανεργιας καλα ειναι...πιστευω,

Η φίλη μου που θα πάει τετάρτη πάντως εχει επώνυμο Σ...
elma νομίζω εχεις 8 ρεπό το μήνα ετσι έχω ακούσει!

:rolleyes: εγω ειμαι Σ, ειμαι πιο κατω ακομα....χεχε

μπραβο μολις μου χαλασες το συννεφακι!!!

vicky999":2roklac2 said:
Καλησπέρα.
Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο για συνέντευξη στην Aegean.Είχα κάνει την αίτηση πριν κανά δεκαήμερο περίπου.Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για όποιον ξέρει διότι δεν είμαι σίγουρη άμα αξίζει την ταλαιπωρία(μένω εκτός αθήνας).
Όταν αναφέρουν ότι η δουλειά είναι για την θέρινη περίοδο από εώς πότε εννοούν??Διότι θα αρχίσω μεταπτυχιακό τον Σεπτέμβριο/Οκτώβρη και το έχω σαν priority το μάστερ.
Κατά την περίοδο της εκπαίδευσης πληρώνεσαι?
Γενικά για τι μισθό μιλάμε περίπου και τι σου παρέχουν στα μέρη που θα πετάς που είναι εκτός έδρας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα! Το επάγγελμα δεν έχει την αίγλη που είχε κάποτε. Τα χρήματα λίγα για τις ώρες κ ημέρες που δουλεύεις, πλέον με το ζόρι φτάνουν τα χίλια ευρώ ίσως λέω κ πολλά! Βάλε κ βενζίνες- διόδια κάθε μέρα στο Βενιζέλο, δε μένουν κ πολλά! Οι μέρες εργασίας από 3-6 τη βδομάδα. Αν είσαι τυχερή κ δε πετάξεις στα stand by σου. Τα εκτός έδρας: είτε καταβάλλεται χρηματική αποζημίωση, είτε η εταιρία σου καλύπτει τα γεύματα σου. Οσο για τη θερινή περίοδο ξεκινάει τον Απρίλιο κ τελειώνει τέλος Οκτωβρίου.

"Aν τυχερή κ δε πετάξεις στα stand by σου." Δηλαδη????