Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Καλησπερα!!ειχα περασει κι εγω απο την συνεντευξη και ειχαν πει πως εαν ηταν θετικη η απαντηση θα ειδοποιουσαν μεχρι τις 28/2 διοτι στις 4 του μηνος θα ξεκινουσε κ η εκπαιδευση.δυστυχως δεν με ειδοποιησαν...

Γεια σας και από μένα!

Ηθελα να ρωτήσω υπάρχει μήπως κάποια κοπέλα που να την έχουν καλέσει για συνέντευξη στην AEGEAN στο Ηράκλεο??

Γιατί ρωτάς για κοπέλες μόνο;

Από έγκυρες πληροφορίες η Aegean Airlines δεν θα ξαναπροσλάβει άντρες/ιπτάμενους φροντιστές. Φαίνεται από τις αγγελίες της άλλωστε. Το γιατι δεν το ξέρει κανείς, σίγουρα είναι άδικο αλλά σαν μικρή εταιρία ίσως θέλει να έχει γυναίκες αεροσυνοδούς καθαρά και μόνο λόγο 'εικόνας'. :?

Καλησπέρα! Την προηγούμενη βδομάδα με πήραν τηλ. για να πάω για συνέντευξη στην AEGEAN, με βάση την Κω η οποία
΄πραγματοποιήθηκε σήμερα!!
Οπότε λογικά έχουν ξεκινήσει και σε άλλα νησιά.
Απο ότι ξέρω τελειώνουν αύριο οι συνεντεύξεις εδώ αλλά ήταν πολύ ασαφές ως προς το πότε θα μας ενημερώσουν
για τυχόν προσλήψεις. Μέχρι τέλη του μήνα είπανε,ενώ για περιοχές όπως θεσσαλονίκη ή αθήνα διάβασα
σε προηγούμενες αναρτήσεις πως είχαν πει ακριβή ημερομηνία κ σχετικά σύντομη...! :|
Πολύ αγωνίαα !!!!!!

Θα ήθελα πολυ να μάθω περισσότερα για την εκπαίδευση!!
Αρχικά τα έξοδα των πτήσεων προς
Αθήνα για την εκπαίδευση και την Γερμανία είναι δικά μας ή πληρωμένα απο την εταιρεία...?
Και η εκπαίδευση διαρκεί σίγουρα ένα μήνα 7 μέρες τη βδομάδα ή είναι πιο χαλαρό? :cool:

Φαίνεται από τις αγγελίες της άλλωστε
Δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Α3 αλλά ειδικά στην αγγελία της δε φαίνεται πουθενά ότι δε θα προσλάβει άντρες.Αναφέρεται μάλιστα σε Ιπταμένες Συνοδούς/Ιπτάμενους Φροντιστές.Τώρα,στα παρασκήνια αν γίνεται κάτι διαφορετικό δε το γνωρίζω.

:deadthread:
Πρωτον η Aegean δεν παιρνει αντρες απο το 2007 και μετα, δεν ειναι κατι καινουριο αυτο και εχουμε φαει σελιδες και σελιδες εδω γι'αυτο το θεμα ... Αν πετυχατε κανεναν - εγω μονο εναν στις πανω απο 35 πτησεις μου - υπηρχαν (δεν ξερω αν υπαρχουν πια) καποιοι απο παλια ...
Δευτερον η αγγελια μπορει να λεει "Ιπταμένες Συνοδούς/Ιπτάμενους Φροντιστές" εξωτερικα, αλλα αμα ανοιγες το λινκ θα εβλεπες οτι περιοριζοταν μονο στην ζητηση ιπταμενων συνοδων, οποτε δεν ειναι θεμα παρασκηνιων, ειναι θεμα αγγελιας ...

:deadthread:

Προσφάτως πέταξα με Aegean και μίλησα με τις κοπέλες, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι στις συνεντεύξεις έχουν προτεραιότητα γυναίκες κάτω των 25 ετών. Ο λόγος έιναι το ύψος του βασικού μισθού και οι επιδοτήσεις που παίρνει η εταιρεία από τον ΟΑΕΔ για προσλήψεις νέων. Οι τελευταίοι (τρεις) φροντιστές προσελήφθησαν το καλοκαίρι του 2009 και, εκτός απροόπτου, δύσκολα θα ξαναπροσληφθουν. Μάλιστα, υπάρχουν άτομα που εργάζονται ως εποχικό προσωπικό για περισσότερο από τρία έτη και είναι μάλλον απαισιόδοξα για το εργασιακό τους μέλλον.

Κάτω των 25...Οι recruiters εργάζονται για λογαριασμό αεροπορικής ή πρακτορείου μοντέλων?Και για φροντιστές ούτε λόγος..