Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Προσφορές Qatar Airways :

"Αποδράστε με τις προσφορές της Qatar Airways στον προορισμό των ονείρων σας"
Από την Αθήνα, προς το : Το εξωτικό Μπαλί από 585 €, την διοργανώτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου
ποδοσφαίρου: Γιοχάνεσμπουργκ, από 501 €, την φιλική προς τον ταξιδιώτη: Μελβούρνη από 772 €,
τα δραστήρια επιχειρηματικά κέντρα του Χονγκ Κονγκ από 649 € και του Γκουανγκζού (Καντόνας) από 594 €.

Περισσότερα και προϋποθέσεις εδώ...

Προσφορά της τελευταίας στιγμής από την Athens Airways. Αφορά σε πτήσεις 20-22 Φεβρουαρίου από/προς διάφορους προορισμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδο). Τιμές (o/w) 70-95ευρώ. Κάτι μου λέει πως έχουν να κάνουν με κενές θέσεις σε τσάρτερ ποδοσφαιρικών ομάδων (αυτό το κάτι είναι η μπάλα στο banner της αρχικής σελίδας).

Τα δρομολόγια εδώ.

αυτή είναι η απάντηση της AthensAirways στην συγχώνευση; "Προσφορά" one way 80eur :thx:

Προσφορά κ το γράφω εδώ γιατί δεν θα το ξαναδούμε ΠΟΤΕ ήταν τα 54€ πηγενέλα Παρίσι με ΟΑ. άντε να έρθει καμιά ryanair γιατί γεμίσαμε "προσφορές"

ToSofoPaidi":33hdinzz said:
Προσφορά της τελευταίας στιγμής από την Athens Airways. Αφορά σε πτήσεις 20-22 Φεβρουαρίου από/προς διάφορους προορισμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδο). Τιμές (o/w) 70-95ευρώ. Κάτι μου λέει πως έχουν να κάνουν με κενές θέσεις σε τσάρτερ ποδοσφαιρικών ομάδων (αυτό το κάτι είναι η μπάλα στο banner της αρχικής σελίδας).

Όντως έχουν σχέση με ποδόσφαιρο (SKG-RHO πρέπει να κατεβάζει τον Πανσερραϊκό)... Όσο για τις τιμές, είναι στο average που βρίσκεις με τις 2 μεγάλες... Αυτό που δεν θέλω να σχολιάσω είναι η φράση του banner "Ζήστε την εμπειρία Athens Airways σε τιμές λεωφορείου"... :rolleyes: :wall:

είναι τιμές λεωφορείου αλλά του magic bus (!!). Κρίμα κι έχω στηρίξει την εταιρία από την αρχή αλλά επιδίδεται σε κάκιστου είδους μάρκετινγκ κ πλήρη έλειψη σοβαρού σχεδιασμού (εξαφανίστηκε από την Κρήτη πλήρως η εταιρία όταν πλήρωνε διαφημίσεις σε ραδιόφωνα πάνω που είχε γίνει κάπως γνωστή). Κ στο καπάκι αντί να κάνουν κάτι δυναμικό για την συγχώνευση βγάζουν προσφορές σε τιμές που άλλοι δίνουν alle retour κ σου μένουν κ 20 ευρώ στην άκρη. Φαίνεται κάπου μεταξύ Rolls Royce κ υπερβολικών μαξιλαριών ξεχάσανε τα βασικά (τον πελάτη) :wall:

AEGEAN: Πετάξτε σε 5 πόλεις στη Γερμανία και τη Βιέννη μόνο με EUR 69 | Κρατήσεις μέχρι 01.03 (6000 Διαθέσιμες θέσεις)
Η προσφορά αφορά σε πτήσεις από/προς Αθήνα για Βερολίνο, Βιέννη, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη και Φρανκφούρτη και από/προς Θεσσαλονίκη για Μόναχο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη και Φρανκφούρτη. Ισχύει για κρατήσεις έως 01/03/2010 και για πτήσεις από 14/04/2010 έως 30/06/2010. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τίς αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανα επιβάτη για αγορά εισιτηρίου απο το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Οι πτήσεις Αθήνα - Στουτγάρδη πραγματοποιούνται μέσω Θεσσαλονίκης.

Όσο ζούμε, μαθαίνουμε... :mrgreen:

Λοιπόν, σύμφωνα με το WSJ, η LH τρέχει σούπερ προσφορές ΑΛΛΑ στα μουλωχτά!!!
...The sale lasts for only four days, travel has to begin by March 7...The deal is available through Lufthansa’s call center, 1-800-645-3880, or through our travel agencies...

Λίγο που κοίταξα στην ιστοσελίδα τους δεν βρήκα κάτι... Αν κάποιος το επιβεβαιώσει, ας μας το πεί... Γιατί ο αμερικάνος πράκτορας υποστηρίζει “Once in a decade sale’’...
:arrow: http://blogs.wsj.com/middleseat/201...ance-purchase-requirements/?KEYWORDS=airlines

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι τιμές MUC-ΑΤΗ πέσαν από 220Ε σε 175Ε προχτές κ 155Ε σήμερα για τέλη Μαιου που κοιτάω. Συνήθως ακολουθούν τα 99Ε, μιλάω πάντα για ιντερνετ κ δεν ξέρω αν σχετίζεται με την απεργία.

Κ κάτι ακόμα:

SINGAPORE AIRLINES
FRA-JFK με B744

EUR 379
!!

http://www.singaporeair.com/saa/en_UK/c ... NY/jfk.jsp

(δώστε κάτι παραπάνω στον Θόδωρα κ μην πάτε από Volos το hahn έιναι μακρυά κ τα αφορολόγητα βαριά)

Ρε παιδιά παίζει η Aegean να βγάλει καμιά προσφορά για Ισπανία?Γιατί ψάχνω μόνο "πήγαινε" για Μαδρίτη και η ΙΒ θέλει 300 ευρώ!Απότι βλέπω βγάζει προσφορές ανά ομάδες χωρών,αξίζει όμως να περιμένω?

Δεν ξέρω αν είναι επίσημη προσφορά αλλά βρήκα το ΑΤΗ-ΜΑD με 80κάτι ευρώ ανά σκέλος ως saver..Για όλους προορισμούς δεν κοίταξα.Όποιος ενδιαφέρεται..Εγώ πάντως θα κλείσω! :banana: