Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Η τελευταια προσφορα της Αιγαιου με 55 ευρώ εχει ληξει! Ηταν για κρατησεις μεχρι 28/12/2009 και για πτήσεις από 11/01/10 έως 27/03/10
Οσον αφορα την προσφορα της Ιberia ATH-MAD-ATH στα 142 € Return επειδη ψαχνω και εγω το τελευταιο 20ημερο για μετα το Πασχα για Μαρακές ισχυει ακομα, οχι ομως για ολες τις ημερομηνιες. Αρκει να σε βολευουν οι μερες και φυσικα οσο ποιο αργα το κλεισεις, ειναι να λογικο να λιγοστευουν οι επιλογες των ημερων...

Παρεπιπτόντως θα είμαι κι εγώ στο Marrakech από τις 23 Απριλίου για τέσσερις μέρες. Έκλεισα τα παρακάτω.
HER/MAN EasyJet
MAN/RAK EasyJet (περ. 72 ευρώ ,χωρίς βαλίτσες & οι δύο πτήσεις)
RAK/LHR (με ενδιάμεση στάση στην Καζαμπλάνκα) Royal Air Maroc 38 ευρώ
LHR/ATH με Aegean 78 ευρώ
ATH/HER με Aegean 34,01 ευρώ
Αν και υπάρχει φθηνότερη λύση επιστροφής στο Ηράκλειο από Λονδίνο με Thomas Cook, Thomsonfly, Monarch ή EasyJet
επέλεξα το συγκεκριμμένο δρομολόγιο επειδή η πτήση που προσφερόταν από Λονδίνο σε Αθήνα ήταν σε bussines class.
Διαφορετικά υπήρχαν φθηνότερες λύσεις από Βρυξέλλες, Μιλάνο, Παρίσι κ.α.

με συγχωρεις ρε μεγαλε αλλα εσυ αυτο το βρισκεις προσφορα?

LHR/ATH με Aegean 78 ευρώ

επειδή η πτήση που προσφερόταν από Λονδίνο σε Αθήνα ήταν σε bussines class.

LHR-ATH σε business με 78 ευρώ; Είσαι σίγουρος; μήπως έκανες κάποιο λάθος;

Απο Αμστερνταμ για Νεα Ζηλανδία!
http://www.airnewzealand.eu/airfare...via_los_angeles_japan_china_san_francisco.htm

Αμα βρείτε φτηνότερα για Νεα Ζηλανδία τότε.....

red_fly9":1qcezu7q said:
Η τελευταια προσφορα της Αιγαιου με 55 ευρώ εχει ληξει! Ηταν για κρατησεις μεχρι 28/12/2009 και για πτήσεις από 11/01/10 έως 27/03/10
Οσον αφορα την προσφορα της Ιberia ATH-MAD-ATH στα 142 € Return επειδη ψαχνω και εγω το τελευταιο 20ημερο για μετα το Πασχα για Μαρακές ισχυει ακομα, οχι ομως για ολες τις ημερομηνιες. Αρκει να σε βολευουν οι μερες και φυσικα οσο ποιο αργα το κλεισεις, ειναι να λογικο να λιγοστευουν οι επιλογες των ημερων...

Ναι μεν έχει λήξει στις 28/12/09 αλλά η Α3 επανήλθε.Δες http://el.aegeanair.com/OffersContent.aspx?latest=1

Ναι βρε φίλε μου το βρήκα σε προσφορά μέσω πρακτορείου και όχι στην ιστοσελίδα της. Άλλωστε το τσέκαρα και στο amadeus και πριν και μετά που το έκλεισα.
Έτυχε...

Μάλλον βρήκες το J class της Αιγαίου. Σε όλον τον κόσμο, το J class αντιστοιχεί στη business class, με εξαίρεση την Αιγαίου, η οποία το έχει εντάξει στην Y. Εύχομαι να κάνω λάθος.

CX FARE FARE C
GBP BASIS
1 -A3 13.00 UA3GWA U
2 A3 16.00 J1A3GB J
3 A3 25.00 K2A3GB K
4 A3 42.00 L1A3GB L
5 A3 66.00 W2A3GB W

Φίλε μου, μάλλον όπως τα λες είναι. Τώρα αν δεν είναι αυτό που μόστραρε δεν με χαλάει πολύ. Άλλωστε το συνολικό κόστος των πτήσεων δεν είναι δα και τόσο μεγάλο!.

Κανονικά το παραπάνω ταξίδι έπρεπε να το εντάξω στην κατηγορία " Επόμενα ταξίδια του airliners.gr" αλλά περιμένω μήπως υπάρξει κάποιο θέμα & με τα
"Προηγούμενα ταξίδια του airliners.gr" να το έγραφα εκεί μαζί με άλλα τα οποία δεν τα έχω καν αναφέρει.

Προς admins: το τοπικ εχει ξεφυγει.. , καντε κατι!

:deadthread: