Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Ευχαριστω για την απαντηση , ναι αναφερομαι για την προκυρηξη των 320 Airbus F/O s , και το ερωτημα ειναι :

a} Ποσοι περασανε απο τους 10 που πηγαν για την τελικη φαση-συνεντευξη A-320 F/Os ??

Ως επισης , ο αριθμος αυτος των επιτυχοντων, 8, 9 δεν ξερω ποσοι ειναι απο τους 10 της τελικης φασης , ξερει κανεις αν καλυπτει πληρως τις αναγκες της ΟΑ ??? και ως εκ τουτου αυτονοητα δεν θα υπαρξει αλλος συμπληρωματικος διαγονισμος,......

β}Τελος , αν αυτοι που περασανε ,οσοι ειναι τελος παντων , εχουν ενημερωθει οτι ειναι επιτυχοντες , η ακομη δεν υπαρχει κατι επισημο ???

Ευχαριστω !!

Γεια σου φιλε σήμερα επικοινώνησα με ένα φιλαράκι που είναι στους 10 και μου είπε πως δεν έχουν νέα... από την άλλη εγώ προσωπικά χλομό το βλέπω να καλέσουν άτομα που δεν έχουν τον τύπο, γιατί όπως είπα και πιο πριν εάν θέλανε άτομα χωρίς τύπο πολλή απλά περνάνε από το διαγωνισμό τον dash 8. Επίσης εάν πάρουνε και τους 10 που μακάρι να τους πάρουνε ούτος ώστε να μην τους βρίσκουμε μπροστά μας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς, πιστεύω πάλι καλύπτει τις επιχειρησιακές τις ανάγκες η olympic air τουλάχιστον για αυτό τον χρόνο. Αυτά φιλε μου και δυστυχώς η ευτυχώς χάσαμε τις πιθανότητες για αυτήν την χρονια τουλάχιστον στην ελλάδα του χρόνου πάλι μπας και φύγουνε κάποιοι για τα ξένα και αδειάσουν θέσεις διαφορετικά μας βλέπω να μας καλεί η aegean και η ολυμπιακή μετά από 2 χρονια πάλι... :wall:

Καλημερα παιδια,

Τι γινεται με τον διαγωνισμο της ΟΑ για τα A320, ξερετε αν εχει ενημερωθει κανενας απο τους 10 η 11 με τυπο στο A320 , που πηραν μερος στην τελευταια συνεντευξη αν ειναι επιτυχων , η ποσοι τελος παντων ειναι οι επιτυχοντες ???, η εκκρεμει το θεμα ακομη και ειναι ολα στον αερα ?? Εχουν περασει σχεδον 15 μερες απο την μερα που τελειωσανε οι συνεντευξεις...

Ευχαριστω

φιλε τι το ψάχνεις το θέμα??
εάν σκεφτείς πως για τα dash 8 έκαναν συνεντεύξεις τέλη σεπτεβρίου και κάλεσαν άτομα τέλη φερβουαρίου ... :rolleyes: ένα θα σου πω όταν τους θέλουν θα τους πάρουν, και εάν είσαι ένας από αυτός μην αγχώνεσαι σε κάποια φάση θα σας καλέσουν αυτό είναι σίγουρο και τους 10 που πήγατε, γιατί είναι πιο λογικό να πληρώνεις ένα πολλή πιο κατώτερο μισθό απότι να χρυσοπληρώνεις ένα με συμβόλαιο, εξάλλου μην ξεχνάς πως είναι ιδιωτική εταιρία πλέον και θέλει να βλέπει κέρδος άρα θα σας καλέσουν μην αγχώνεσαι εχε υπομονή. Και να ξέρεις αυτό το επάγγελμα θέλει τεραστια υπομονή!! :bash:

Με την Α3 τι γινεται? Ειχαν τοση ανανγκη να παρουνε κοσμο κε τελικα κανενα??

Αποτί φαίνεται είναι καλυμένοι απο τους χειρηστές που είχαν τον τυπο του Α320, και τωρα είδαν πως τελικα δεν χρειάζονται τους χειρηστές χώρις τυπο. Αλλα θα παρουν Ισπανούς με συμβόλαιο μεχρί τον Οκτώβρη, μπορει μέτα τον Οκτώβρη να τους καλέσουν αυτους που δεν είχαν τυπο, γιατι φαντάζομαι πως θα φύγουν αρκετοι Ελλήνες χειρηστες κατα την δειάρκεια του ετούς αρα θα τους κάλεσουν.

γνωριζει κανενας ποσο πληρωμα εχει η Α3 ανα αεροσκαφος?

Καλησπέρα,

Φαίνεται φίλε pilotathens έχεις δίκαιο αφού πληροφορίες λένε για 25 FOs απο πρώην Spanair.

Κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω?

Φίλε Arizonas αυτό που εγώ γνωρίζω/διαπιστώνω είναι ότι, μήπως είναι χρήσιμο να συζητηθεί με αυτογνωσία, προβληματισμό και σοβαρότητα, γιατί αρκετοί υποψήφιοι low timers FO ακόμα και αυτοί με type rating, που ατυχώς πιστεύουν σε παρωχημένες φαντασιώσεις/απόψεις εύνοιας/μεροληψίας και βυσμάτων ( π.χ pilotathens, κι όχι μόνο, τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω, εύστοχα και καλοπροαίρετα σχολίασε ο piperwarrior παραπάνω ), πρώτον γιατί δεν προτιμώνται από την εταιρία και επιλέγονται λύσεις προσλήψεων contract pilots ενώ σαφώς είναι και οικονομικά ασύμφοροι και ανομοιογενείς για το επαγγελματικό ενιαίο «φυτώριο» της εταιρίας και δεύτερον που οφείλεται και γιατί στους διαγωνισμούς πρόσληψης των τελευταίων ετών κυρίως από Α3 το λυπηρό φαινόμενο τόσο μεγάλου αριθμού αποτυχόντων μεταξύ δεκάδων για να μην πω εκατοντάδων υποψηφίων???
Συγνώμη αν θεωρηθεί εκτός θέματος επικεφαλίδας η τοποθέτησή μου