Pilotathens πριν κάποια posts κάποιος παρέθεσε ένα λινκ για το τι είναι τα σημεία στίξης και μάλλον δεν κατάλαβες ότι αναφερόταν σε σένα. Ίσως βέβαια να φταίει κάποια μορφή δυσλεξίας που να μην την έχω ξανασυναντήσει εγώ, αν είναι έτσι πάσο. Αν πάλι βαριέσαι να γράψεις σωστά, απλά δεν έχω λόγια...
Όσον αφορά το "βύσμα" που αναφέρεις συνέχεια και την αξιοκρατία, ότι τώρα την είδες μόνο. Είχε καιρό να εκφέρει πάλι κάποιος τέτοια άποψη εδώ, για αυτό μπαίνω στον κόπο να το ξαναγράψω, δεν ΠΑΙΖΕΙ φίλε μου!
Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να φταις έσυ για την πορεία σου; Δεν σε ξέρω προσωπικά, τα μόνα πράγματα που ξέρω για σένα, είναι το θέμα με την γραφή σου (δεν τολμω να σκεφτώ ότι έγραψες με αυτόν τον τρόπο στις εξετάσεις δηλαδή) και το γεγονός ότι πήγες σε μια θεωρητική εξέταση για κατόχους τύπου και δεν είχες προετοιμαστεί για ερωτήσεις πάνω στον τύπο!!!
Και αμέσως το απέδωσες στο ότι οι άλλοι που ήξεραν ήταν "βύσματα", όχι στην κοινή λογική:
Όσο για την Ολύμπιακη σήμερα είμασταν 35 παιδιά μόνο και είχαμε και ενα διάσημο πρόσωπο τον Κ. Μακεδόνα λοιπόν ήτανε 2 τεστ τον 100 ερωτήσεων το ενα για ATPL και για το Α320 αλλα οταν ρωτησα την κοπελα εαν θα εχει του Α320 ερωτήσεις η κοπέλα δεν ήξερε έλεγε... ενώ ήρθαν άτομα τα οποία κατα κάποιο παράξενο τροπο γνώριζαν πως θα είχε και ερωτήσεις του Α320 και μετά μας μιλάνε για αξιοκρατία
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, μόνο για να αναφερθώ σε σένα, το κάνω για να πω γενικά ότι το σώφρον είναι να αναλύουμε τις δικές μας αδυναμίες πρώτα και μετά να κατηγορούμε το σύστημα, την τύχη ή οτιδήποτε άλλο.
Ελπίζω να μη με παρεξήγησες, σου μιλάω εντελώς φιλικά και με καμία πρόθεση ειρωνίας, μόνο και μόνο για να ακούσεις και μια αντικειμενική γνώμη για την στάση σου απέναντι στο επάγγελμα. Αν μη τι άλλο, ο ξένος δεν είναι φιλαράκι ή εκπαιδευτής (να σου λένε ότι ΘΕΛΕΙΣ να ακούσεις), είναι αποστασιοποιημένος. Επίσης, γιατί καταλαβαίνω ότι έχεις "σκάσει" ΠΟΛΛΑ λεφτά και είναι μεγάλο κρίμα!
Καλή εξέλιξη στο μέλλον σου εύχομαι, ειλικρινά...