Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

ψιλοOFF TOPIC MODE ON
Δέν αντίκειται στην εργατική νομοθεσία γενικώς το να αρνήται μιά εταιρία να καλύπτη την εκπαίδευση/μετεκπαίδευση τών στελεχών της;Παρακαλούνται οι εργατολόγοι τού forum να μάς δώσουν τα φώτα τους (κι'ας είναι και REILs).

Διότι,άν δέν αντίκειται ΑΥΤΟ,σε λίγο οι εταιρίες θα ζητάνε από τους πιλότους να πληρώνουν οι ίδιοι και τα καύσιμα και λιπαντικά τής πτήσης-γιά να μήν πώ ότι θα τους ζητάνε να φέρνουν τα δικά τους αεροπλάνα (δηλαδή οι εταιρίες courier που ζητάνε από τους υπαλλήλους τους να φέρνουν τα δικά τους "παπάκια" πιό έξυπνες είναι;).Και θα περιμένουν οι εταιρίες να φανή φυσιολογικό στους πιλότους κάτι τέτοιο...

ΥΓ.Ελπίζω ο O'Leary να μήν ξέρη Ελληνικά γιατί θα το διαβάση αυτό και θα τού μπούνε ιδέες.
ψιλοOFF TOPIC MODE OFF

λιγο off topic φυσικα αλλα κατι ακουσε το αυτι μου οτι την ολυμπιακη την αγορασαν κατι μεγιστανες! :D
ξερεις κανεις τιποτα απο εμας εδω ή ιστοριες για αγριους παλι ακουγονται? :wall:
οσον αφορα το TR στο αιρμπας για την αιγαιου ας μην ξεχναμε σε κατι αλλους διαγωνισμους που κατι παιδια ειχαν τον τυπο πηγαν σιμ αλλα δεν! εχουν εναν ωραιο γερμανο που τους περναει απο σιμ τουλαχιστον τις προηγουμενες φορες!
αμα δεν κανεις δεν θα περασεις! οποτε μαλλον το καλο μεσο ειναι που μετραει!

Ας μας πει καποιος απο τους υποψηφιους στην ΟΑ ,πως ηταν το interview σημερα και αν θα καλεσουν και αλλους; :thx:

Επειδή δεν βλέπω κάποιος να προσφέρεται να μας πει θα σας πω εγώ αύριο που θα πάω...

Γνωρίζει κάποιος τι πρόβλημα τους προέκυψε και ανέβαλαν τις αυριανές συνεντεύξεις για την επόμενη εβδομάδα?

Φίλε aviation passionate, άκουσα ότι η αναβολή είναι λόγω της πρόσφατης απεργίας, επαναπρογραμματισμός πτήσεων, πληρωμάτων κτλ με αποτέλεσμα οι διεξάγοντες την συνέντευξη να μην είναι διαθέσιμοι.

Ευχαριστώ για τη πληροφορία φίλε :great:

Τελικά θα υπάρξει και 3ο (και τελευταίο) στάδιο, sim assessment, που θα γίνει μετά την συνέντευξη. Καλή μας τύχη :)

τι εγινε ρε παιδια??? ολοι μουγκα????Κανεισ δεν μιλαει?? σταματησε το κοτσομπολιο??? κανεις δεν λεει μια κουβεντα για την ολυμπιακη/?
παει και αυτο περασε?? τωρα μιλαμε για αιγαιο και μολισ περασει και αυτο μετα??? Ο ενας θα στηριζει τον αλλον ετσι ωστε ο ενας απο τουσ 2 να περασει καπου ε??? :wall:

Απο την αλλη σκεφτομαι την ψυχολογια αυτων που δεν περασαν και που περιμενουν ενα τηλεφωνο που ποτε ισως δεν θα χτυπησει!ΚΑΙ που αυτον που βοηθησαν απο εδω και του ανοιξαν τα ματια ν απεταει και να ευχαριστει εσας ολουσ ποθ ειστε αγιοι και φιλοπονοι, για την θεση που του χαρησατε!Ευγε!!

Επισης τελειωνω με την φραση οτι , ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!

Οταν έγραψα εγώ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ σηκωθήκανε κι οι πέτρες εναντίον μου από τους αεροηθικολόγους! Περίμενε να βγει και η λίστα προσληφθησομένων να δεις μπινελίκια και μαχαιρώματα!