Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

CherokeePilot, τι έγινε τελικά; Πως ήταν τα πράγματα εκεί; Τι σου είπαν;

Καλησπερα παιδια, από οτι καταλαβα καντευουνε να τις καλυψουνε τις θεσεις με παιδια που εχουνε προυπηρεσια και ωρες και μπορει να μην γινει καθολου selection οπως κάνει η aegean τα τελευταια χρονια. συνεντευξη πέρασα και μου κανανε καποιες ερωτησεις ορισμένοι ανθρωποι απο εκει. Μου ειπανε να βγάλω καινουργιο medical στο τελος γιατι το jaa μου εχει ληξει και οτι θα με ενημερωσουνε πολυ συντομα για το αν θα με παρουνε μιας και τους εξηγησα οτι αν οχι θα πρεπει να φυγω αμεσως για Αμερικη παλι. Τωρα να σας πω την αληθεια δεν πολυκαιγομαι γιατι εδω η κατάσταση η γενικοτερη δεν με ενθουσιαζει. Στην Αμερικη ειναι καλυτερα τα πραγματα. Απλα αν θα δουλεψω τελικα στην olympic θα το κανω γιατι με πιεζουνε οι δικοι μου να γυρισω πισω. Καλημερα

Μάλιστα... δύσκολα τα πράγματα δηλαδή... Φίλε Arizonas γι' αυτό ακριβώς που είπες μπορεί να 'ναι και κακό. Γιατί τη βγάλανε 10 μέρες μετά.

CherokeePilot":ey5ahhlx said:
Μου ειπανε να βγάλω καινουργιο medical στο τελος

Κάτι είδαν για να στο είπαν...ή θα σε πάρουν σίγουρα ή πρέπει να σε δεί γιατρός :mrgreen:

Ναι φιλε, πρεπει να παω για medical γιατι το jaar medical που ειχα μου ειχε ληξει και το προσεξανε μαζι με αλλα πραγματα που κοιταζανε logbook κλπ

Όντως, ίσως να έχεις και δίκαιο aviation passionate αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες φίλε Cherokee. Μια μικρή συμβουλή, όταν έφυγα απο Αμερική ήξερα πως θα το μετάνιωνα, σχεδόν 2 χρόνια μετά ακόμα καταριέμαι την ώρα. Απο την άλλη όμως, 2 χρόνια συμβόλαιο είναι μια αξιόλογη πρόταση, στη θέση σου θα πήγαινα με τα 1000 διότι είναι η στιγμή που κάθε low-timer περιμένει.

Καλύ τύχη λοιπόν σε ότι αποφασίσεις!

Information sessions της Emirates για First Officers/Senior First Officers:

Job Role: First Officer, Senior First Officer
Job Hours: Full-Time
Job Position: Permanent
Company: Emirates Airline & Group
Salary:
Posted Date: 13 May 2011 11:37:14
Seeking First Officers.
Join one of the fastest growing airline in the world.

Session Details:

Date & Time: Thursday 9th June - 10 am

City: Athens

Venue: The Metropolitan Hotel
385 Syngrou Avenue
Athens Greece

Emirates employs highly skilled and successful pilots from around the world. We are currently recruiting experienced First Officers to fly our extensive international route network.

This position offers an exceptional opportunity for ambitious pilots to develop their career on one of the youngest, high-tech fleets, with one of the fastest growing and most profitable airlines in the world.

Emirates will be conducting information sessions around the globe.

These sessions will provide more information on Emirates, our Selection Programme, the benefits of living and working in Dubai and details of our remuneration package. Spouses are also encouraged to attend.

Από εδώ

Δεν νομίζω πάντως πολλοί μέσα σε αυτό το forum να έχουν τις 4.000 hrs total ή τις 2.500 hrs σε multi-crew που ζητάει η Emirates για First Officers.

Το πιο πιθανό αυτό είναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Οτι διαβάζουν και γράφουν και επαγγελματίες με χιλιάδες ώρες εδώ είναι γεγονός, το θέμα ειναι οτι αυτοί δεν περιμένουν από αυτό το forum να μάθουν για τα open day της Emirates (οσοι είναι ακόμα στην Ελλάδα και δεν έχουν πάει ήδη εκει :) )

Μια ακόμα αγγελία με λιγότερες ώρες, αλλά σε 737 αυτή τη φορά:

Brussels Airlines is looking for type rated Boeing 737 first officers that satisfy to the following prerequisites:
- JAR FCL:
Valid Theoretical ATPL
Valid Type rating B737 300-800 with 200 hours recent experience on type
(last 12 months)
Certificate of English level proficiency 4 or above
- Class I medical
- Languages: thorough knowledge of 1 national language and English

Additional requirements:
- Flight hours overview and copy of Logbook
- Bewijs / certificat 'Goed gedrag en zeden/Bonne vie et moeurs'

:arrow: http://www.cvwarehouse.com/brusselsairl ... B&id=69222