Περιστατικό σε πτήση της Α3 ΑΤΗ-TLV

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
alex96":116zgzs2 said:
Εν τάξει, ότι πεις.Κάποιες ερωτήσεις σου έχω: Η ZU522 κατέπεσε από τρομοκρατική ενέργεια;Οι ύποπτοι για τρομοκρατία επιβάτες της AEGEAN (που μόνο εσύ τους χαρακτηρίζεις έτσι τελικά) πως και ταξίδεψαν τελικά και δεν έκαναν αεροπειρατεία;Το μετάνοιωσαν; Αν και αυτό στο ρώτησα και προηγουμένως αλλά δεν απάντησες.

Εγώ δεν χαρακτηρίζω τίποτε γιατί απλά δεν ήμουν εκεί... υπόπτους τους χαρακτήρισε το μισό αεροπλάνο και εγώ απλά λέω ότι για να ξεσηκωθούν τόσοι νοματαίοι κάτι ρε διάολο έγινε... δεν τρελλαθήκανε όλοι αυτοί ξαφνικά και τα έβαλαν αναίτια με 2 συνεπιβάτες τους... εξάλλου το ότι κάποιος είναι ύποπτος τελέσεως αδικήματος δεν σημαίνει ότι είναι και ένοχος, γιαυτό άλλωστε γίνονται καταγγελίες, έλεγχοι, συλλήψεις, ανακρίσεις και δίκες...απο εκεί και μετά, αν η Α3 έκανε καλά που τους κατέβασε κάτω, είπα από την αρχή όχι, αλλά η άλλη λύση θα ήταν πολύ χειρότερη από αυτήν και εξήγησα το γιατί... η δυσφήμιση της θα ήταν τεράστια μια που θα έδειχνε πως αγνοούσε 70 επιβάτες που έκαναν καταγγελίες περί τρομοκρατίας... τώρα εσύ από την ασφάλεια του καναπέ σου αγορεύεις λέγοντας ότι δεν τηρήθηκαν οι κανόνες και η νομιμότητα... δηλαδή εδώ ο κόσμος καίγεται και ....

alex96":116zgzs2 said:
ΥΓ: Σίγουρα οι απόψεις ειδικών έχουν περισσότερη σημασία από κάποιου μη ειδικού.Αλλιώς,να σε προσλάβουμε γενική διευθύντρια για να κάνουμε ότι λες εσύ επειδή το λες.

Πρώτα απόλα μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μπερδεύεις τα γένη... η θέση που θα προσληφθώ είναι αυτή του διευθυντού και όχι της διευθύντριας...

Η σωστότερη κουβέντα που είπες... οι απόψεις των ειδικών έχουν περισσότερη σημασία από κάποιου μη ειδικού... εγώ προσωπικά ειδικός δεν δήλωσα ποτέ, κουβέντα καφενείου κάνουμε και λέω την γνώμη μου... το ζητούμενο λοιπόν είναι ΕΣΥ να μην παραμυθιάζεσαι και την ψωνίσεις νομίζοντας ότι είσαι ο ειδικός...

από COMPUTERISE »
Οι χιλιάδες των νεκρών από τρομοκρατικά κτυπήματα όπου εμπλέκονται αεροπλάνα είναι απτή πραγματικότητα είτε το θέλεις είτε όχι... οι συγγενείς αυτών των χιλιάδων θυμάτων λοιπόν μάλλον έχουν διαφορετική από εσένα απόψη περί προσαρμογής στην πραγματικότητα... το ζητούμενο δεν είναι αν έγινε αεροπειρατεία το ζητούμενο είναι να μηδενήσεις την πιθανότητα να γίνει...
Φίλτατε συνεχίζετε να μιλάτε γενικά για τρομοκρατία,ενώ εδώ μιλάμε για ένα συγκεκριμένο περιστατικό.
Το 'έγκλημα' των δύο ήταν να είναι αλλόθρησκοι και παρ'όλου που δέχθηκαν ρατσιστική κακοποίηση από 3-4 στην αρχή συνεπιβάτες
(σύμφωνα και με την δήλωση της Α3)την πλήρωσαν και δεν ταξίδεψαν,ενώ ταξίδεψαν αυτοί οι τραμπούκοι που στο τέλος ξεσήκωσαν
και αρκετούς συνεπιβάτες.Πόσο ασφαλές είναι κατά την γνώμη σου να γίνει η πτήση με τους τραμπούκους μέσα;Τι θα γινόταν αν κατά την πτήση αυτοί οι τρεις-τέσσερις ανακάλυπταν και άλλους τέτοιους 'κακούς εν δυνάμει τρομοκράτες';
Τους έγινε ένας έλεγχος στην αρχή όπως έγινε σε όλους.Τους έγινε και ένας δεύτερος.Στους πόσους ελέγχους σου βγάζουν την ταμπέλα
του τρομοκράτη κατά την άποψη σας;
Επειδή είχε γραφτεί από κάποιο συμφορουμήτη γιατί δεν ζητάν αποζημίωση οι δύο,άρα έχουν λερωμένη την φωλιά τους,αν ρίξουμε μια ματιά στον διεθνή τύπο εκείνων των ημερών θα δούμε ότι εξετάζουν να προσφύγουν εναντίον της Α3.
Εν κατακλείδι για να τελειώνω με την παρέμβαση μου στο θέμα,δεν βάλω εναντίον της Α3 γενικά.Μια χαρά εταιρία είναι,απλά στο
συγκεκριμένο περιστατικό έκανε φάουλ,όπως και η ίδια έμμεσα το παραδέχθηκε βελτιώνοντας την εκπαίδευση της σε δύσκολες
καταστάσεις όπως αυτή.
Καλή χρονιά και 'σόρυ' για την μακροσκελή τοποθέτηση μου. :D

Επικαλέστηκες την ZU522 και σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο στο οποίο δεν απαντάς.
Σε ρώτησα πως και ταξίδεψαν τελικά οι επιβάτες και ούτε σε αυτό απάντησες.
Ισχυρίζεσαι,χωρίς να έχει αναφερθεί πουθενά ότι εβδομήντα (70) επιβάτες τους θεώρησαν ύποπτους για τρομοκρατία και μάλιστα χωρίς να είσαι ενώπιον.Ωστόσο,θεωρείς ότι καλώς έπραξε η AEGEAN αν και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν μόνοι τους ("έκανε καλά που τους κατέβασε").
Παρέθεσες ως παράδειγμα την πτώση ενός αφους λόγω σφαλμάτων του πληρώματος.
Με κάνεις να θεωρώ ότι μπορεί και να εκδίδεις εισιτήρια.Αλλιώς,τέτοιο παραλήρημα ασυναρτησίας δεν εξηγείται.

Το βασικότερο ερώτημα είναι : Στα γεμιστά, μπαίνουν σταφίδες ?

Όλα τ' άλλα είναι για να περνάμε την ώρα μας εδώ μέσα.

COMPUTERISE":pdlo4122 said:
Είδες που είσαι εκτός πραγματικότητας? Την κοινή γνώμη και εδώ και έξω δεν την διαμορφώνουν οι σοβαροί δημοσιογράφοι αλλά οι σοβαροφανείς... συνεπώς η ζημιά σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε γράφει ο Χίος είτε ο Πασαλάρης είναι ίδια, για να μην σου πω μεγαλύτερη...

Κατι τετοιο δεν κανεις και εσυ εδω μεσα εδω και 1 εβδομαδα ως "σοβαροφανης";Προσπαθεις να διαμορφωσεις ενα κλιμα οτι η Α3 δεν εχει καμια ευθυνη ως προς το περιστατικο ενω βαση των ανακοινωσεων της προκυπτει και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορα προς τους 2 επιβατες και μη εφαρμογη των κανονισμων της ΙΑΤΑ ως προς τους unruly passengers κατι το οποιο παραδεχεται εμμεσως πλην σαφως σε μεταγενεστερη ανακοινωση της!
Αρα η πραγματικοτητα σε κυνηγαει...Και διαβασε παλι τους κανονισμους της ΙΑΤΑ μπας και παρεις χαμπαρι το τι επρεπε να γινει..

Εννοείς ούτε κιμά;Γιατρέ,σε περιμένουν στην ELLINAIR.
ΤΕΛΟΣ

Δυστυχώς, ΚΑΝΕΙΣ σας ΔΕΝ ξέρει να τρώει.

alex96":3fwye5q9 said:
Επικαλέστηκες την ZU522 και σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο στο οποίο δεν απαντάς.
Σε ρώτησα πως και ταξίδεψαν τελικά οι επιβάτες και ούτε σε αυτό απάντησες.
Ισχυρίζεσαι,χωρίς να έχει αναφερθεί πουθενά ότι εβδομήντα (70) επιβάτες τους θεώρησαν ύποπτους για τρομοκρατία και μάλιστα χωρίς να είσαι ενώπιον.Ωστόσο,θεωρείς ότι καλώς έπραξε η AEGEAN αν και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν μόνοι τους ("έκανε καλά που τους κατέβασε").
Παρέθεσες ως παράδειγμα την πτώση ενός αφους λόγω σφαλμάτων του πληρώματος.
Με κάνεις να θεωρώ ότι μπορεί και να εκδίδεις εισιτήρια.Αλλιώς,τέτοιο παραλήρημα ασυναρτησίας δεν εξηγείται.

Φληναφήματα ρώτησες... στην αρχή ψέλλισες κάτι σαχλαμάρες ότι δεν είχε δωθεί εντολή να καταρριφθεί το αεροπλάνο της ZU και όταν σου παρέθεσα τα ντοκουμέντα το έριξες στην παλαβή... ξαναρωτάω λοιπόν... υπήρχε εντολή να καταρριφθεί η ΖU αν υπήρχαν τρομοκρατικές υπόνοιες ναι ή όχι? Αυτό είναι το θέμα και όχι ότι έπεσε το αεροπλάνο από λάθη του πληρώματος...

Ξαναρωτάω... έπαθε ομαδική παράκρουση το μισό αεροπλάνο και ζητούσε εμμονικά να κατέβουν οι δύο ή ήταν όλοι σεσημασμένοι ρατσιστές και φασίστες του κερατά... αν πιστεύεις το δεύτερο με γειά σου και χαρά σου, απλά πες το μας να γελάμε μαζί σου... αν σου τύχει το ίδιο παίξτο άνετος, πρόταξε τα στήθη σου και πάρε τους υπόπτους υπό την προστασία σου...

Το ξαναγράφω για πολλοστή φορά μπας και το εμπεδώσετε αλλά δεν το κόβω και πολύ πιθανό γιατί δεν θέλετε να το καταλάβετε... η γνώμη μου είναι πως η Α3 χειρίστηκε λάθος την κατάσταση γιαυτό και επικαιροποίησε τις διαδικασίες της, αλλά αυτή η λάθος απόφαση ήταν πολύ καλύτερη από την "νομιμότητα" και τους "κανόνες" που διακυρήτετε...

AirServ":3fwye5q9 said:
Κατι τετοιο δεν κανεις και εσυ εδω μεσα εδω και 1 εβδομαδα ως "σοβαροφανης";Προσπαθεις να διαμορφωσεις ενα κλιμα οτι η Α3 δεν εχει καμια ευθυνη ως προς το περιστατικο ενω βαση των ανακοινωσεων της προκυπτει και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορα προς τους 2 επιβατες και μη εφαρμογη των κανονισμων της ΙΑΤΑ ως προς τους unruly passengers κατι το οποιο παραδεχεται εμμεσως πλην σαφως σε μεταγενεστερη ανακοινωση της!

Με θλίβεις γιατί παρατηρώ ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης... πάμε από την αρχή... ΠΟΤΕ δεν έγραψα ότι η απόφαση που πήρε η Α3 ήταν η ενδεδηγμένη, ουτε κλίμα προσπάθησα να διαμορφώσω, ούτε σοβαροφανής το έπαιξα, απλά καταστάσεις κρίνω σε κουβέντα καφενείου... άλλοι την έχουν ψωνίσει και το παίζουν ειδικοί, όχι εγώ.. έγραψα λοιπόν ότι ήταν λάθος της Α3 αλλά θα ήταν χειρότερο λάθος αν είχε μπουκάρει η αστυνομία, μπουζούριαζε τους "ταραξίες" και ακυρώνονταν η πτήση... το μισό αεροπλάνο ξεσηκώθηκε γιατί θεώρησε ύποπτη την συμπεριφορά των 2 και όχι γιατί βρωμάγανε τα πόδια τους... ο ρατσισμός είναι πολύ της μόδας, αλλά το παραμύθι, όταν στις μέρες μας υπάρχουν παλαβοί που τινάζουν τους πάντες στον αερα κάθε λίγο και λιγάκι, έχει και παραέχει δράκο... πες με ρατσιστή, φασίστα και ότι γουστάρεις, αλλά εγώ με την ζωή μου και την ζωή της οικογένειάς μου δεν παίζω... αν υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόνοια τρομοκρατών σε πτήση και είμαι μέσα θα γίνω κι εγώ "τραμπούκος" και θα απαιτήσω να κατέβουν οι ύποπτοι... το ξέρω ότι σε σοκάρω με την ρατσιστική συμπεριφορά μου αλλά πραγματικά δεν μου καίγεται καρφί... με χαρά αφήνω τον ρόλο του ήρωα και του θεματοφύλακα της νομιμότητας στην αφεντιά σου...

flying Doc":3fwye5q9 said:
Το βασικότερο ερώτημα είναι : Στα γεμιστά, μπαίνουν σταφίδες ?

Όλα τ' άλλα είναι για να περνάμε την ώρα μας εδώ μέσα.

Γιατρέ μου στα γεμιστά η κυρά Μαριάννα δεν βάζει σταφίδες ΤΕΛΟΣ...

Ασφαλώς και όλα τα άλλα είναι για να περνάμε την ώρα μας...

Αγνοώ τους συνεχείς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς και απλά σου λέω ότι τα δημοσιεύματα που παράθεσες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση αποδείξεις τέτοιων ισχυρισμών.Ειλικρινά,πιστεύεις ότι μια τέτοια εντολή θα την είχες μάθει ΕΣΥ ποτέ;
Ως προς την ουσία του εντελώς άσχετου με την 522 περιστατικού της AEGEAN,πίστευε ότι θέλεις.Τα πάντα σε διαψεύδουν.
ΥΓ: Για την ιστορία, ποτέ δεν έγραψα αν υπήρχε ή δεν υπήρχε εντολή κατάρριψης.Είπα ότι δεν προκύπτει από πουθενά και ότι φυσικά δεν καταρρίφθηκε το αφος αν και δεν υπάκουσε στις εντολές των πιλότων της ΠΑ.Και ψάξε ξανά πως γράφεται το απίθανο "φληναφήματα" που έγραψες.Το πραγματικά επικίνδυνο με περιπτώσεις όπως η δική σου είναι ότι είσαι έτοιμος/η να μην σεβασθείς κανέναν νόμο και κανόνα προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ιδεοληψίες σου ή το συμφέρον σου.Πολλές φορές έχεις αναφερθεί απαξιωτικά σε αυτές τις έννοιες, του νόμου και των κανονισμών.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.