COMPUTERISE
First-Class-Member
alex96":116zgzs2 said:Εν τάξει, ότι πεις.Κάποιες ερωτήσεις σου έχω: Η ZU522 κατέπεσε από τρομοκρατική ενέργεια;Οι ύποπτοι για τρομοκρατία επιβάτες της AEGEAN (που μόνο εσύ τους χαρακτηρίζεις έτσι τελικά) πως και ταξίδεψαν τελικά και δεν έκαναν αεροπειρατεία;Το μετάνοιωσαν; Αν και αυτό στο ρώτησα και προηγουμένως αλλά δεν απάντησες.
Εγώ δεν χαρακτηρίζω τίποτε γιατί απλά δεν ήμουν εκεί... υπόπτους τους χαρακτήρισε το μισό αεροπλάνο και εγώ απλά λέω ότι για να ξεσηκωθούν τόσοι νοματαίοι κάτι ρε διάολο έγινε... δεν τρελλαθήκανε όλοι αυτοί ξαφνικά και τα έβαλαν αναίτια με 2 συνεπιβάτες τους... εξάλλου το ότι κάποιος είναι ύποπτος τελέσεως αδικήματος δεν σημαίνει ότι είναι και ένοχος, γιαυτό άλλωστε γίνονται καταγγελίες, έλεγχοι, συλλήψεις, ανακρίσεις και δίκες...απο εκεί και μετά, αν η Α3 έκανε καλά που τους κατέβασε κάτω, είπα από την αρχή όχι, αλλά η άλλη λύση θα ήταν πολύ χειρότερη από αυτήν και εξήγησα το γιατί... η δυσφήμιση της θα ήταν τεράστια μια που θα έδειχνε πως αγνοούσε 70 επιβάτες που έκαναν καταγγελίες περί τρομοκρατίας... τώρα εσύ από την ασφάλεια του καναπέ σου αγορεύεις λέγοντας ότι δεν τηρήθηκαν οι κανόνες και η νομιμότητα... δηλαδή εδώ ο κόσμος καίγεται και ....
alex96":116zgzs2 said:ΥΓ: Σίγουρα οι απόψεις ειδικών έχουν περισσότερη σημασία από κάποιου μη ειδικού.Αλλιώς,να σε προσλάβουμε γενική διευθύντρια για να κάνουμε ότι λες εσύ επειδή το λες.
Πρώτα απόλα μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μπερδεύεις τα γένη... η θέση που θα προσληφθώ είναι αυτή του διευθυντού και όχι της διευθύντριας...
Η σωστότερη κουβέντα που είπες... οι απόψεις των ειδικών έχουν περισσότερη σημασία από κάποιου μη ειδικού... εγώ προσωπικά ειδικός δεν δήλωσα ποτέ, κουβέντα καφενείου κάνουμε και λέω την γνώμη μου... το ζητούμενο λοιπόν είναι ΕΣΥ να μην παραμυθιάζεσαι και την ψωνίσεις νομίζοντας ότι είσαι ο ειδικός...