Πενταήμερη Γ΄ Λυκείου

flying_sotoman

Economy-Class-Member
Εγγραφή
21/02/2006
Μηνύματα
155
Likes
0
Φετος παω 3η λυκειου, και ειμαι στην επιτροπή για την πενταήμερη (Αργει ακομα αλλα των φρονίμων τα παιδια πρίν πεινασουν μαγειρέυουν...).
Σκεφτομαστε για Κρητη (Χανιά) αλλα οι ώρες με το καραβι ειναι πολλές. Εγω τωρα σκεφτομαι να προτείνο το αεροπλάνο, με μόνο μειονέκτημα την τιμη.
Γιαυτο η ερώτηση μου ειναι η εξής:

Ποσο ακριβότερα (κατα προσέγγιση παντα) θα στοιχίσει η μεταφορα μετ'επιστροφής με αεροπλάνο αντι για πλοίο? Υπολογίζω πως θα ειμαστε περίπου 60 ατομα.

θελω μια τιμή στο περιπου, ετσι ωστε αν ειναι λογικη να παμε να παρουμε προσφορες και με αεροπλανο.


A! και ευχαριστώ!
 
αφου το ξερεις απο τωρα...επικοινωνησε με τους δυο εθνικους αερομεταφορεις μας και ζητα τιμες....
 
επίσης κατι αλλο που ειδα

οι προσφορες της aegean με τα "19" ευρώ ισχυουν μονο e-ticket +e-check-in η κατι τετοιο?
γινεται να κλειστούν απο πρακτορείο?
 
Για τις πενταήμερες η Ολυμπιακή συνήθως προσφερει ειδικές τιμες για τους μαθητές και τους καθηγητές. Ίσως είναι λίγο νωρίς αλλά πάρε ένα τηλέφωνο και μάθε ποιος είναι ο υπεύθυνος στην εταιρία για τις πενταήμερες.
 
an den apatwmai isxyei gia periorismenes theseis ana ptisi, opote min oneireyste oloi 19e ptisi syn foroi ana skelos, mallon dyskolo
alla i a3 kanei kales times gia omadika, kai di gia pentaimeres apo oso thimamai vevaia.
 
Δεν παίρνετε ένα Highspeed να σας πάει σε 4,5 ώρες άνετα και οικονομικά.

Η προσφορά απο όσο γνωρίζω είναι για ηλεκτρονικό εισιτήριο που κλείνεις απο τη σελίδα της Aegean. Και οι πράκτορες μπορούν να σου κλείσουν ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει και από εκεί η προσφορά.
 
το θεμα ειναι πως ολοι ειναι διατεθιμένοι να δωσουν λιγα παραπανω λεφτα για να ειναι εκει σε 1 ωρα (λεμε τωρα).
Αν η διαφορα στην τιμη ειναι μεγαλη, σιγουρα θα προτιμήσουμε το πλοιο.
 
Λοιπόν, θα πω κάτι και ξέρω ότι θα φάω τρελό βρίσιμο από όλους εδω!!!!!!

Λοιπόν, αν και είμαι λάτρης των αεροπορικών ταξιδιών, στην περίπτωση της πενταήμερης λέω ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ με αεροπλάνο (αρχίζουν τα μπινελίκια τώρα). Πηγαίνετε με πλοίο (τα highspeed εξάλλου κάνουν 4 -5 ώρες). Υποστηρίζω κατά πολύ το πλοίο γιατι εντάξει ρε παιδιά, πενταήμερη είναι, θέλεις να κάνεις τις μ*λ*κίες σου, το χαβαλέ σου, τα υπόλοιπα...και όσο να ναι όλα αυτά στο πλοίο γίνονται πολύ πιο ωραία μεταξυ 100 ατόμων. Επιπλέον, με το πλοίο κρατάει και η πενταήμερη πιο πολύ δεδομένου ότι το να πας και να ερθεις δε προσμετράται στη διάρκεια της εκδρομής (σε εμάς τουλάχιστον έτσι έιχε γίνει και κάναμε 6ημέρη εκδρομη στα χανιά). Εγώ θα σου πρότεινα να πάτε και με αργό πλοίο, ούτε καν highspeed, και να κάνετε 10 ώρες στο πήγαινε και 10 στο έλα (να γίνει της π*****ας στο πλοίο. Έτσι είναι οι πενταήμερες κατα τη γνώμη μου!!!

Πρόχεσε όμως, για οποιδήποτε άλλο ταξίδι...ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!
 
Top