party on august 30th!

• Thread starter Thread starter phantomas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@akis
Einai apo to xwma pou vaftike kokkino apo ena katakokkino iptameno kanguro :lol:

Vraduni katagrafi den nomizw oti uparxei. :lol:

@seven4seven & alexander
Kai bravo sas (pou 8a lege kai o Jerry) :lol: Ande vre, kai stin epomeni mas Olumpiada tetoia louloudia 8a vgazoun ta paidia mas... :lol:

Έτσι, εις μνήμην της εκπληκτικής εκείνης ημέρας, το ξανανεβάζω...!
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι 8)

ΥΓ: κεράκι θα ανάψουμε?? :)

Μετά από αρκετές μέρες χωρίς Ίντερνετ ήταν το πρώτο topic που ήθελα να δω και να απαντήσω...

Νομίζω ότι ήταν μια από τις ωραιότερες μέρες και από τις σημαντικότερες ημερομηνίες για το χόμπι μας, καθώς έδειξε πως όλοι μαζί είμαστε πολλοί και μπορούμε πολλά :!:

Χρόνια πολλά :!: Άντε και το 2007 τώρα με κάποιο τελικό ποδοσφαίρου αν δεν κάνω λάθος :oops:

p.s. Χρόνια πολλά και στους Αλέξανδρους που νομίζω ότι θα ήταν από τους σημαντικότερους εορτασμούς της ζωής τους

Και επειδή εκείνη η 30η Αυγούστου ζει ακόμα μέσα μας και μας συντροφεύει...

δε βλάπτει μία αναφορά ξανά, με τις καλύτερες ευχές μου για τους Αλέξανδρους (seven4seven,alexander και όποιον άλλο).

p.s.
https://www.airliners.gr/community/album ... pic_id=898
Τα χρόνια περνάνε...έχουμε αρχίσει και αλλάζουμε από τότε..να τη βγάλουμε σε ασπρόμαυρο φόντο σιγά,σιγά :wink:

Απο το keyboard μου το πήρες! Ήθελα να κάνω ένα in memory στην αξέχαστη μέρα. Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι κλπ :wink:

Ωραίες οι αναμνήσεις παιδιά,αλλά νά έχουμε καί ολίγη δράση στο παρόν!

Μήπως τώρα που γυρίσαμε ολοι από τίς διακοπές μας (εγώ ξεκινάω δουλειά από αύριο γκρρρρρρρ),θά έπρεπε να οργανώσουμε κανένα spotterικό meetingάκι;

Τώρα κοντά δηλαδή,όσο ακόμα έχει ζέστη και λιακάδα,γιατί μετά που θα πλακώσουν οι καταιγίδες και τά κρύα......

ΥΓ.Αν καί βράδιασε πλέον η 30ή Αυγούστου,στέλνω καί τίς δικές μου ευχές στους Αλέξανδρους τής παρέας :)