Overfly-Spotting

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και ημερομηνια; 10 Φεβρουαρίου που το ανεβασες;
Θέλω και ωρα οπωσδηποτε... (αν δεν θυμασαι, δεξι κλικ στο πρωτοτυπο αρχειο της φωτογραφιας, properties, summary, advanced)

22/1/2007 5:27 μμ ελήφθη η φωτογραφία αυτή.

Aγαπητέ κε mernion, μήπως μπορείτε να βρείτε και ποιό Α388 της Έμιρατς πέρασε πάνω από το EDDF την 1η Μάρτη περί τις 16:00 με πορεία Λονδρέζικη;

δικός σας

@giorgosk: Δυστυχώς δεν πάω τοοοσο παλιά :( Από 1/2/2008 και μετα έχω "εικονα"

@payneful_tales: Μάλλον το A6-EDC που πήγαινε DXB-JFK (EK 201) γιατί το Λονδίνο τους φτάνει 10 το πρωί Λονδινο.. Πολύ νωριτερα απ' ότι λες εσυ..

Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Δεν ξέρω άμα ταιριάζει εδώ,αλλά σήμερα το πρωι-απόγευμα ένα ys11 έκανε αρκετά χαμηλά low pass πάνω από Αθήνα,χαρίζοντάς μου την ευκαιρία να λατρέψω τον ήχο των αρκετά ήσυχων μηχανών του σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων. Πρέπει να ήταν άσκηση της Π.Α καθώς μέτρησα πάνω απο 10 κύκλους πάνω απο Αττική (τι κάνει ο άνθρωπος όταν έχει να αναλύσει κείμενο balzac :P ).Θυμάμαι όμως σε ενα παλιό RBF πως ys11 είχαν κάνει έλεγχο στα ραδιοβοηθήματα του LGAV,καθώς έλειπε το αρμόδιο αεροπλάνο της ΥΠΑ.Μήπως έγινε το ίδιο και σήμερα? (αναχωρήσεις γινόντουσαν κανονικά καθώς περνούσαν απο την περιοχή της Πεύκης-Λυκόβρυσης αναχωρούμενα αεροσκάφη).Καμιά πληροφορία?

Το ειδα κι εγω! Η μια ακρη του κυκλου που εκανε ηταν πανω απο το Περιστερι. Και ακουγα εναν ασυνηθιστο ηχο, μιδ-δυο-τρεις φορες, ε, στην τεταρτη ημουν στην ταρατσα με τη μηχανη! Εκανε γυρω στα 45 λεπτα κυκλους, αλλα δεν ξερω το λογο. Τι ραδιοβοηθηματα μπορει να ελεγχε πανω απο την Βορειοδυτικη Αθηνα???

Έκανε έλεγχο του νέου ILS στον 03 στο LGTT.

κ να φανταστειτε οτι δεν πηγαινε κ χαμηλα(2500ft),που να αρχιζαμε τις καθοδους μεχρι τα ελαχιστα(50 ft) με σκελη up!!Ειπατε κατι??

Οχι! Απλα θα εβαζα τον ευρυγωνιο. :wink: