Overfly-Spotting

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
καλησπερα,
ξερει κανεις αν το Α380 περναει πανω απο Ελλαδα και αν ναι απο που και ποτε?

Ευχαριστω

πολυ ωραια η φωτογραφια,
τωρα μια ερωτηση

στην περιοχη της Αττικης ποια ειναι τα σημεια (σε βουνα μαλλον καλυτερα) που περνανε απο πανω τα περισσοτερα overfly aircrafts ?

ευχαριστω

emerson

Στον Παρνασσο οσες φορες εχω παει για snowboard (20+) ποτε δεν μου εχει τυχει να μην μείνω ευχαριστημένος :mrgreen:

btw αυτη ακριβως τη στιγμη περασαν f16 πανω απο Αθήνα,ξερουμε γιατί? (Τα είδα και το πρωι απο το σχολείο)

ivan_the_pilot":qdl8hvoj said:
btw αυτη ακριβως τη στιγμη περασαν f16 πανω απο Αθήνα,ξερουμε γιατί?
Ίσως δοκιμαστική για το Σάββατο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μπορεί να κυνηγούσαν UFO για άλλη μια φορά.

Πάντως χτες το πρωί πέρασε πάνω από το Μαρούσι με κατεύθυνση προς Ελευσίνα σε αρκετό χαμηλό ύψος και σχεδόν υπερηχητικά ένα F4. Πραγματικά πολύ ωραίο να το ακούς αλλά αρκετά ενοχλητικό για τους γύρω.. Και νόμιζα ότι χαμηλές διελεύσεις με μεγάλη ταχύτητα δεν επιτρέπονταν....

Δυστυχως, ειχα μονο τον μικρο φακο μαζι μου, αλλα προλαβα κ ενημερωσα εγκαιρα εναν φιλο να το "χτυπησει" με 400mm, γιατι, δεν ειναι καθε μερα που βλεπεις DC-8 απο πανω σου...
http://www.airpics.net/photo/3902/L 8)

Contrail πάνω από την Αγιά Λάρισας.

Πότε το έβγαλες και τι κατευθυνση έχει; (Μπας και βρούμε και απο ποιο αεροπλάνο ήταν :P)

Λοιπόν το contrail αυτό προέρχονταν από αεροσκάφος του διαδρόμου UW69 το οποίο στη συνέχεια αναπτύχθηκε και ο άνεμος το έφερε ανατολικά πάνω από την Αγιά.

Βορράς-Νότος η κατεύθυνση.