OLYMPIC GAMES ATHENS 2004

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

8a kerdisoume metallia fetos?

• NAI

Votes: 0 0,0%
  • OXI

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    0
aakunz":3p6vaa8p said:
...να ξεφτιλίσουμε όλους εκείνους που προμήνυαν τρομοκρατικές επιθέσεις, και υποστήριζαν ότι είμαστε αντιαμερικανοί και υποθάλπτουμε τη διεθνή τρομοκρατία.

"3eftylisame" aytous pou proevlepan epitheseis??? :shock: :shock:
kai pos tous 3eftylisame diladi?? epeidi eihame toso kali asfaleia pou mas fovithike o bin laben?????

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!!!!!!!!!!!
ti diavazei kaneis....

alla fysika DEN eimaste anti-amerikanoi, to eipes kai monos sou:
aakunz":3p6vaa8p said:
Και κάτι τελευταίο γιατί σας κούρασα: Ό,τι και να γίνει, δεν υπάρχει πιο μεγάλη κ@ύλ@ από το να βλέπεις τη σημαία της χώρας σου να μπάινει πρώτη στο στάδιο. Όσα μετάλια και να πάρουν οι γιάνκηδες, τέτοιο πράγμα δεν θα δουν με την αστερόεσσα, γιατί αυτή όπου πάει πρώτη δε δοξάζει, καταστρέφει.
:? :? :?

@aakunz:diafwnw ka8eta me ta legomena sou peri olybiakwn agwnwn.Wstoso prepei na paradextw oti to post sou exei apopsh.

Το ξέρω ότι παρεκτράπην και έγραψα υπερέβαλλα σε ορισμένα σημεία.

Ναι ρε παιδιά, το ξέρω ότι αν ο οποιοσδήποτε Μπιν Λάντεν ήθελε να κάνει κάτι θα το είχε καταφέρει, αλλά έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο απάθειας που πλέον δεν μας νοιάζει η ουσία των πραγμάτων αλλά το αποτέλεσμα. Και εγώ εξοργιζόμουν που τα τέσσερα τελευταία χρόνια για να πάω σπίτι μου πέρναγα από τρία εργοτάξια στην Παραλιακή, που μας δούλευαν κανονικότατα οι κυβερνήσεις για τις μίζες, τα μεγάλα έργα τα οποία πληρώναμε ενώ στην ουσία αυτοχρηματοδοτούνταν (ας μου πει κάποιος τί πλήρωσα τελικά) και όλες τις άλλες αμαρτωλές ιστορίες, που οι Αγώνες εμπορευματοποιήθηκαν μέχρι αηδίας ενώ προσπαθούσαν να μας πείσουν περί του αντιθέτου, που θα πληρώνουμε δεν ξέρω και εγώ για πόσα χρόνια, που πολλοί ολυμπιονίκες μας είναι ελληνοποιημένοι Ρώσοι, Αρμένιοι και Αλβανοί, αλλά μήπως και οι άλλες χώρες τα ίδια δεν έκαναν; Τα ίδια έπρεπε να κάνουμε και εμείς; Να όμως που κάποιοι εγκέφαλοι στις ομοσπονδίες το έκαναν. Τελικά γίναμε παίκτες στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

Η Χαλκιά είπε όσα είπε. Δεν την κατηγορώ γιατί ίσως ήταν απρόσμενη η νίκη της, ίσως γιατί δεν είχε την ανάλογη παιδεία. Αλλά εδώ ρε παιδιά τα ίδια και χειρότερα λένε στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ οι δημοσιογράφοι για τους ολυμπιονίκες μη ελληνικής καταγωγής που για να τους πάρεις συνέντευξη θέλεις διερμηνέα. Τα ίδια και χειρότερα λέει και ο Αρχιεπίσκοπος. Στο κάτω-κάτω η Χαλκιά είναι είναι 25 ετών. Ο Αρχιεπίσκοπος που λέει τα ίδια για την ανωτερότητα των Ελλήνων, εχει πατήσει τα εξήντα και συνεχίζει... Φτάσαμε στο σημείο τα επίσημα χείλη της εκκλησίας (που έπρεπε να έχει μεταφυσικό ρόλο) να βάζουν το εν κόσμω πάνω από τα εν θεώ και να παρουσιάζουν τους Έλληνες σαν εκλεκτούς του Θεού. Η Χαλκιά μας πείραξε τώρα;

Τέλος πάντων, θα μπορούσαμε να πούμε πολύ περισσότερα για τους Αγώνες και τα αποτελέσματά τους για τη χώρα μας. Χαίρομαι που πολλοί διαφωνούν, γιατί με κάνουν να επανεξετάσω τις απόψεις μου. Δε θέλω να σας κουράσω περισσότερο. Δε μου το ζητήσατε άλλωστε.

H Xalkia einai elleinh.Ayta pou elege peri genetikhs anwterothtas den ta exei pei kanena dhmosio proswpo oute kan o papa(ra)s o gnwstos, o opoios en telei einai gnwstos ethnikisths , opote den 8a mou ekane kai entypwsh an elege tetoies mala**es.Thymhzoun alles epoxes, pou oloi ektos ligwn ekserwsewn bebaia 8eloume na tis ksexasoume.To gegonos oti h Xalkia einai nea kai exei tetoies apopseis einai anyshxhtiko.Dhladh an paei sta 60 ti 8a leei ?Ase pou me tetoies dhlwseis se kseno kratos 8a thn eixane kraksei kai den 8a ksere pou na kryftei.Sthn Ellada omws tetoies apopseis 8ewroundai "palikarisies" kai deigmata patriwtismou kai ethnikis yperhfaneias.Hmarton!!!A kai kati allo gia thn en logw kyria.Efta panellhnia rekor mesa se ena xrono, erxomenh apo to pou8ena, den einai ligo ypopto!!!

Ούτε οι δηλώσεις της Χαλκιά ούτε τα μέτρα ασφαλείας καθόρισαν το περιεχόμενο των Αγώνων. Ας μην εξετάζουμε το θέμα σε τόσο περιορισμένα πλαίσια, γιατί χάνουμε τις κανονικές του διαστάσεις. Δεν ήταν μόνο αυτά που καθόρισαν το αν οι Αγώνες ήταν επιτυχημένοι ή όχι.

Se katalavainw,george....to wunala kai tin parea tou den ennoeis? :wink:

An sygkrinoume tous agwnes ths Athinas me aytous tou Sydney (proseleysh 8eatwn oles tis meres, dopping, teleth lhkshs, attitude kai syberifora plh8ysmou k.a.) tote mallon boroume na milame gia sxetikh apotyxia, ean twra tous sygkrinoume me Atlanta 1996 (kikloforiako xaos, tromokratiko xtyphmma, anorganosia se olous sxedon tous tomeis) tote epetyxan se pollous tomeis.

Oson afora twra tous agwnes ths Athinas, egw anarwtiemai an exoume analogistei oloi mas to mege8os ths lalakias pou ekane h Ellada pernontas tous agwnes.Na ypen8ymhsw mono oti to Monteral , polh pou brhsketai sthn pio plousia -kata pollous-xwra tou kosmou, apoplhrwse molis merkes meres meta to telos ths "dikias mas" -kai kala-Olybiadas ta terastia xreoi pou ths apefere h ana8esh ths Olybiadas tou 1976!!!!

Fysika ta terastia xreh den 8a barynoun tous "Bobolokokkalolabrakhdes" alla 8a ta epwmis8ei o aplos kai eksa8liomenos -apo thn etsi kai alliws xronia litothta-laos sto onoma ths "eksypswshs" tou e8nikou ghgnes8e kai th perhfanhs Elladas "pou borei" , "pou andisteketai"( se poion arage??!!) kai diafora alla tetoia wraia.....pou akougame kai diabazame olo to kalokairi.

goldfish":2b4mdtyl said:
An sygkrinoume tous agwnes ths Athinas me aytous tou Sydney (proseleysh 8eatwn oles tis meres, dopping, teleth lhkshs, attitude kai syberifora plh8ysmou k.a.) tote mallon boroume na milame gia sxetikh apotyxia,

Βασικά το θέμα το έχουμε αναλύσει ξανά σε άλλο topic... και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται εκ νέου συζήτηση...

Γενικώς αναφέρεσαι μόνο σε επί μέρους στοιχεία επειδή αναγκαστικά πρέπει να αιτιολογήσεις την άποψη σου...
Γιατί στη σύγκριση σου της Αθήνας με τους αγώνες του 2000, λαμβάνεις υπ' όψη μόνο την τελετή λήξης (που για εμένα της Αθήνας ήταν μια χαρά...) και όχι την τελετή έναρξης, γιατί δεν αναφέρεσαι στις εγκαταστάσεις που ήταν οι πλέον σύγχρονες των τελευταίων (πολλών ετών), στην οργανωτική επιτυχία, στο πάρα πολύ υψηλό επίπεδο των εθελοντών? Αλήθεια από που κρίνεις ότι η συμπεριφορά των Ελλήνων ήταν τόσο χαμηλού επιπέδου? Το σημαντικότερο που τους ανατέθηκε (πέραν του εθελοντισμού) ήταν η τήρηση των ολυμπιακών λωρίδων και νομίζω αυτό το έφεραν εις πέρας. Επιπλέον... η τελετή λήξης του Sydney με την Kylie Minogue και τις 2-3 ακόμα τοπικές pop star την θεωρείς τόσο υψηλού επιπέδου?
Όσο για το ντόπινγκ το αναλύσαμε ξανά...: Επειδή δηλαδή στο Σύδνεϋ δεν "πιάστηκε" κανένας αυτό σημαίνει ότι οι αγώνες ήταν καθαροί? Οι ίδιοι αθλητές δεν ήταν και πριν 4 χρόνια?
Νομίζω επιτυχημένοι αγώνες -από πλευράς dopping- είναι αυτοί στους οποίους γίνονται έλεγχοι και έχουμε και θετικά αποτελέσματα. :wink: :twisted:

@Χρήστος

Ας τα πάρουμε ένα ένα:

-Περί τελετής λήξης. Αν για εσένα οι καρπουζάδες με το τογιότα, το καρακιτσαριό έιναι μια χαρά τότε πάω πάσσο.Εάν χαίρρεσαι να βλέπεις ένα φεστιβάλ επιβεβαίωηση του και καλά μεγαλείου των Νεοελλήνων έιναι διακιωμμά σου.Επέτρεψε όμως να υπάρχουν τατομα πού έίναι της άποψης ότι υπάρχουν και άλλες χώρες στο κόσμο εκτός της ελλάδας.Επίσης εφόσον θεωρείς την Κάιλι Μινόγκ στο ίδιο επίπεδο με τις "παρατρεχάμενες"(sic), φαντάζομαι ποια θα έιναι η άποψη σου για του πασίγνωστους, καθιερωμένους, σουπερστάρ με τρομερά επιτυχημένη καριέρα ανά τον κόσμο σαν το (τ)Ρέμο και τη Βίσση(να).Η τελετή έναρξης ήταν πολύ καλή , αλλά και του Σύδνευ ήταν πάρα πολύ καλή, αλλα για κάθε τελετή κάθε φορά τα ίδια δεν λένε.
-Για την συμπεριφορά των ελλήνων θα σου θυμήσω δύο περιστατικά .1) την ρήψη κάθε λογής ιπτάμενων αντικειμένων (αναπτύρες, μπουκλάκια-κλπ) προς την χρυσή ολυμπιονίκη στο τάε-κβον-ντό, επειδή δεν κέρδησε το "Δικό μας παιδί" στο τελικό.
2. 60000 άτομα να απαοδοκιμάζουν τους ξένους αθλητες και να καθυστερούν για 10 λεπτά την κούρσα, επειδή η ΔΟΕ "τολμησε" να αποκλείσει το λαμόγιο, αρχιντοπαρισμένο "υπερ αθλητη-δικό μας παιδί".Φυσικα μπορέις να πείς ότι είναι μεμονομένα περιστατικά, αλλά εγώ θα έιμαι έδω για υπενθυμήσω ότι πρόκειται για μέγιστη ξεφτύλλα και γαιδουριά πρωτόγνωρη για Ολυμπιακούς και αυτό δεν δέχεται αμφισβήτηση.
-Για τις εγκαταστάσεις τώρα λογικό έιναι να έιναι πιό σύγχρονες απο κάθε άλλη φορά εφόσον έχουν περάσει κάποια χρονια απο του προηγούμενους αγώνες και εν το μεταξί έχει γίνει πρόοδος σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας , τησ αρχιτεκτονικής για sporting events. Φαντάζομαι ότι οι αγώνες στο ΠΕκίνο το 2008 θα μας κάνουν ακόμα περισσότερο να τρίβουμε τα μάτια μας από την πρόοδο και τις νέες ανακαλύψεις, έτσι δεν έιναι??.
-Τον εθελόντισμό και το επίπεδο του δεν θα το σχολιάσω γιατι είμαι ενάντια σε τέτοιο έιδους εθελοντισμούς.

Sto Sydney piastnkave 2 n 3 .. Alla o IOC paradextnke oti sto Sydney dev givave sxedov ka8olou elegxoi! Opote file godfish, eivai logiko: ligoi `n ka8oulou elegxoi= ligoi `n ka8olou piasmevoi a8lntes! Kai mnv 3exvas, oti gia apketes ousies doping, to 2000 dev upnrxave ta test, alla kai merikes apo autes dev ntave kav stnv maupn lista! Opote se oti afora to doping, de sou divw dikio!

Se oti afora tnv asfaleia, logiko eivai va masfobatai kai o bin Pipns ... 8)

Kala as sobareutoume kai ligoulaki, oloi mas, kai va mnv leme kati apo avtidrasn kai movo, n va mnv leme kati gia va faivomaste oti eimaste diaforetikoi... Polles fores ta legomeva dev piavovtai ote me 2 tsakva kai n oln fasn katavtaei geloia... (sorry, no offence 2 anybody - just my opinion!)

Kai gia va kleisw edw: H gvwsn eivai duvamn! Kai n nmima8eia eivai xeipotern apo tnv ama8eia! 2 gvwmika pou epeznsav xiliades xpovia... As apxisoume loipov va empaidwvoume mesa mas tnv istopia tou topou mas... ;) (apo logotexvikn kai filosofikn apopsn - autogia merikous merikous edw pou kai pali atidrasn 8a 8elave isws va to pai3ouve.. ;) )