Olympic B717

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τα Β717 γιατι ανηκουν στην αεροπλοια και οχι στην αεροπορια/αερογραμμες? Επειδη ειναι μικρα η για αλλους λογους?

Στις Αερογραμμές ανήκουν.Αεροπλοϊα δέν υπάρχει πια.

Δημητρης Χατζηκυριακος":3m4k62jh said:
Τα Β717 γιατι ανηκουν στην αεροπλοια και οχι στην αεροπορια/αερογραμμες? Επειδη ειναι μικρα η για αλλους λογους?

Απάντησε ο 7four7 .... Όταν υπήρχε και η αεροπλοια αγόρασε τα 717 για να κάνει επεκτείνει το hub της αεροπλοιας στην Θεσσαλονίκη και να πετά με αυτά για πόλεις της Ευρώπης........Όταν αποσύρθηκαν τα 732 και ξέμεινε κάπως η Ο.Α απο αεροπλάνα έκλεισαν τις περισσότερες γραμμές και ήρθαν στην Αθήνα

Διαβάζοντας όλα τα μηνύματα για το συγκεκριμένο αεροπλάνο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑΣ διαπίστωσα ανακρίβειες και θα παρακαλέσω να επισκέπτεστε το επίσημο club των εργαζομένων στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑ ώστε να έχετε έγκυρες πληροφορίες.

Για όσους αναρωτηθούν για το άτομο μου είμαι μηχανικός στην Αεροπλοΐα, ιδρυτής και διαχειριστής του club.

http://clubs.pathfinder.gr/nikolav

NIKOS T.":2spx3xb8 said:
διαπίστωσα ανακρίβειες και θα παρακαλέσω να επισκέπτεστε το επίσημο club των εργαζομένων στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑ ώστε να έχετε έγκυρες πληροφορίες.
Προσωπικά, κυβερνήτης των 717 (δηλαδή εργαζόμενος της εταιρείας) σε μία πτήση μου, στις 4/1/05 και ώρα 20.05lt μου είπε ότι τα 717 ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ :!: Εκτός αν οι κυβερνήτες έχουν ελλειπή ενημέρωση :roll:

Και μιας και σε βρήκαμε, γιατί το BOA το έχετε φυλαγμένο στο hangar :?: :roll:

captainjumbo said (27/12/2004)
Me xara ema8a xtes oti ta 717 8eloun polu na meinoun sto timimeno mas hub. Yparxoun polles suzitiseis gia meta ton Martio, kuriws oson afora sti sxesi pou epaiksan ta ATR gia ton erxomo twn 717. Sundoma newtera isws kai na mas diafwtisiun perissotero.

NIKOΣ Τ said (from club site):
Τα 717 δεν φεύγουν από nikos_60
Ημ/νία 10-02-2005
Ώρα 18:49

Τα 717 δεν φεύγουν εντέλει από την Αεροπλοΐα. Αντιθέτως υπάρχει προοπτική για ενοικίαση και άλλων.

Euxaristoume poly gia tin diafwtisi.
Den legondai ola "anakrivies".

NIKOS T.":36fulo0i said:
διαπίστωσα ανακρίβειες και θα παρακαλέσω να επισκέπτεστε το επίσημο club των εργαζομένων στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑ ώστε να έχετε έγκυρες πληροφορίες.

No offence,αλλα εμένα μου έχει πεί πιλότος στα ATR οτι το όνομα "Αεροπλοϊα" δέν υφίσταται πια. Ο,τιδήποτε ιπτάμενο είναι "Αερογραμμές".Το ίδιο μου έχει επιβεβαιώσει ΠΟΛΥΣ κοσμος στην Συγγρού.Γι αυτό και οι τίτλοι "Aviation" σβήστηκαν απο τα 717.Αφενός αυτά, και αφ'ετέρου, το οτι υπάρχει το κλάμπ δέν σημαίνει τίποτα. Και σύλλογος παλάιμαχων 2ου Π.Π. υπάρχει, δέν σημαίνει αυτό οτι έχουμε 2ο Π.Π. ! :wink:

Σύμφωνα με το real-time των ΟΑ σήμερα πετούν και τα 3 717 (έπειτα από πολύ καιρό)

Παντως ειναι το μονο αεροσκαφοι που ειναι καθαρα μεσα και ακομα καινουργια! Τα 737 και τα ATR ειναι δυστυχος πολυ χαλια!! Το θεμα ομως ειναι αν αυτα τα αεροσκαφοι βοηθουν την εταιρια διοτι δεν ειναι και πολυ μεγαλα(105 θεσεις)! Για εσωτερικο καλα ειναι ομως για Ευρωπη ειναι το ζητημα!! :?: