Olympic Air website

manos_p":2iyqitoj said:
Nαι όντως!!! Μπράβο στην ΟΑ!!! Το μόνο που λείπει είναι η διαχείρηση κρτήσεων online.

Ναι συμφωνώ απόλυτα αυτό πρέπει να το προσφέρουν, να βλέπεις την κράτηση να αλλάζεις την πτήση σου και όλα αυτά που μπορείς να κάνεις μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας (παράδειγμα το αντίστοιχο των Βρετανικών Αερογραμμών που προσωπικά νομίζω είναι αρκετά εξυπηρετικό και έχει πολλές χρήσεις), επίσης κάτι που είχα προτείνει σε μια από τις φόρμες που μας είχαν μοιράσει μέσα στο αεροπλάνο ήταν να ειδοποιούν τον επιβάτη ότι το web/mobile check-in είναι διαθέσιμο για την πτήση του μέσω μηνύματος στο κινητό :great: (για όσους επιθυμούν μια τέτοια πληροφόρηση, πάλι κλεμμένο από τις Βρετανικές Αερογραμμές, θα μου κάνουν μήνυση στο τέλος lol)…… :shock:

Edit:
Ααααααααααα δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται την ιδία ημέρα που το λανσάρει η Ολυμπιακή το βγάζει και η Αιγαίου πριν από λίγο το είδα :wall: :rant: , τσάμπα διαφημίζει η Ολυμπιακή ότι είναι η πρώτη ελληνική αεροπορική που το προσφέρει αυτό (εκτός αν βασιστούμε στην διαφορά ώρας οπότε πρώτα η Ολυμπιακή το γνωστοποίησε)….

Re: Olympic Air Marketing

Kiwi Jumbo":lf5q3h95 said:
Μπράβο να τα και τα Mobile Check-in, :great: μέχρι στιγμής καλά πάει να δούμε στο μέλλον τι άλλο θα βγάλει στην επιφάνια…..
Ναι φοβερό. Μόνο από αθήνα φυσικά. Υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχει. Να υποθέσω στο site της lufthansa έχετε μπεί?

Και πολύ αργήσατε να αρχίσετε να γκρινιάζετε ρε παιδιά τι έγινε της μεταμορφώσεως είναι?? Συγκρίνεις την Lufthansa που είναι μεγάλο κεφάλι με την Ολυμπιακή που στην ουσία τώρα ξεκινά? Τα συγχαρητήρια μου, όχι το βρίσκω πολύ λογικό μπράβο μας έτσι θα πάμε μπροστά με τα μίζερα σχόλια μας!!!! Αλλά κρατήστε και λίγο χολή για αργότερα κάπου θα χpιαστεί όπως η χώνεψη ας πούμε μην την ρίχνεται όλη στην Ολυμπιακή θα πάθετε τπτ…….. αντί να πούμε ένα μπράβο παραπάνω και να ευχηθούμε να επεκταθεί σύντομα…. τεσπα από πικρόχολα σχόλια έχουμε χορτάσει τπτ καινούργιο έχει κανείς να πει?

red_fly9":3ibot9rt said:
lewton":3ibot9rt said:
Το πιο βασικό που λείπει είναι το να μπορείς να κάνεις check-in από πριν ακόμα και όταν έχεις να παραδόσεις αποσκευή.

μα μπορεις να κανεις Web Checking και δινεις τις αποσκευες σου στο γνωστο counter "Drop Off"

Και εκεί σου σκίζουν ο εκτυπωμένο boarding pass και σου δίνουν το κλασσικό

:great:
Α, πολύ καλά τότε.
Βασίστηκα στο web-site της για το web checkin.... Αν λέει ότι δεν πρέπει να παραδόσεις αποσκευή εγώ φταίω; :with:

Δέχονται κανονικά αποσκευές στο drop off ακόμα και αν έχεις κάνει check-in από το site.
Επίσης να σημειώσω ότι για το mobile check-in, βασικό είναι να μπορεί να το υποστηρίξει η υποδομή του αεροδρομίου, επίσης κανονικά, οι securitάδες που ελέγχουν ότι πετάς για να σε αφήσουν στο χώρο των duty-free πρέπει να εφοδιαστούν με scanner (όπως στο εξωτερικό, π.χ. BRU, LHR κτλ.) γιατί θα είναι πλέον πολύ εύκολο να πας για shopping με ένα barcode αμφιβόλου προελεύσεως, εκτός αν δεν τους νοιάζει...
Συγχαρητήρια πάντως, ο ανταγωνισμός δημιουργεί καλές υπηρεσίες (Α3 και ΟΑ ταυτόχρονα)!
Τώρα, αυτό που μένει στην ΟΑ είναι να υποστηρίζει ηλεκτρονικό τσεκάρισμα σε όλα τα αεροδρόμια και όχι μόνο στην Ελλάδα και στο Βελιγράδι...

Kiwi Jumbo":38mw23dz said:
Και πολύ αργήσατε να αρχίσετε να γκρινιάζετε ρε παιδιά τι έγινε της μεταμορφώσεως είναι?? Συγκρίνεις την Lufthansa που είναι μεγάλο κεφάλι με την Ολυμπιακή που στην ουσία τώρα ξεκινά? Τα συγχαρητήρια μου, όχι το βρίσκω πολύ λογικό μπράβο μας έτσι θα πάμε μπροστά με τα μίζερα σχόλια μας!!!! Αλλά κρατήστε και λίγο χολή για αργότερα κάπου θα χpιαστεί όπως η χώνεψη ας πούμε μην την ρίχνεται όλη στην Ολυμπιακή θα πάθετε τπτ…….. αντί να πούμε ένα μπράβο παραπάνω και να ευχηθούμε να επεκταθεί σύντομα…. τεσπα από πικρόχολα σχόλια έχουμε χορτάσει τπτ καινούργιο έχει κανείς να πει?
Το μόνο πικρόχολο σχόλιο που βλέπω είναι το δικό σου.
Αν η εταιρία δε μπορεί να γράψει στο site της ότι έχει drop-off counter δε φταίω εγώ. Γιατί web check-in και mobile check-in χωρίς drop-off counter να το βράσω.
Σιγά μην σκεφτόμαστε τα (ευαίσθητα) νεύρα σου κάθε φορά που θέλουμε να γράψουμε κάτι.

Άμα θες να το παίξεις εξυπνάδα να το κάνεις καλύτερα άλλη φορά. Αναφέρομαι στο mobile check in και όχι στο web check in που είπες εσύ άρα τα σχόλια μου δεν είναι για εσένα είναι για αυτούς που δεν χάνουν ευκαιρία να κατακρίνουν κάτι καινούργιο πριν καλά καλά ξεκινήσει (κλασσικός ΜΙΖΕΡΟΣ Έλληνας :wall: ), η ΟΑ έπρεπε να αναφέρει ότι μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικό τσεκάρισμα και να δώσεις τις αποσκευές σε οποιοδήποτε counter του αεροδρομίου. Τα πικρόχολα σχόλια λοιπόν είναι από αυτούς που ανάφερα πιο πάνω όχι από εσένα.
Φιλικά………. :great:

Θα προτινα να πεσουν οι τονοι γιατι βλεπω οτι σε 2 thread εχουν γινει απανωτες παρεξηγησεις χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο.

Για να πω κι εγω τη γνωμη μου και να μη περιοριστω απλα στο προηγουμενο μου σχολιο, πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη κινηση.Μην ξεχναμε οτι η Ο.Α. μολις ξεκινησε και ειναι ηδη αρκετα αυτα που προσφερει.Στη συνεχεια θα δουμε παρα πολλα απο αυτην την εταιρια και να ειστε σιγουροι γι'αυτο...! :great:

Επιτέλους και κάποιος που το καταλαβαίνει ότι η ΟΑ μόλις τώρα ξεκινά και κάνει εξαίρετο ξεκίνημα σε σχέση με τον ξεκίνημα που έχει κάνει ο ανταγωνισμός της… :great: :great: