Kiwi Jumbo
First-Class-Member
- Περιοχή
- London
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- VIR
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EGLL
manos_p":2iyqitoj said:Nαι όντως!!! Μπράβο στην ΟΑ!!! Το μόνο που λείπει είναι η διαχείρηση κρτήσεων online.
Ναι συμφωνώ απόλυτα αυτό πρέπει να το προσφέρουν, να βλέπεις την κράτηση να αλλάζεις την πτήση σου και όλα αυτά που μπορείς να κάνεις μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας (παράδειγμα το αντίστοιχο των Βρετανικών Αερογραμμών που προσωπικά νομίζω είναι αρκετά εξυπηρετικό και έχει πολλές χρήσεις), επίσης κάτι που είχα προτείνει σε μια από τις φόρμες που μας είχαν μοιράσει μέσα στο αεροπλάνο ήταν να ειδοποιούν τον επιβάτη ότι το web/mobile check-in είναι διαθέσιμο για την πτήση του μέσω μηνύματος στο κινητό (για όσους επιθυμούν μια τέτοια πληροφόρηση, πάλι κλεμμένο από τις Βρετανικές Αερογραμμές, θα μου κάνουν μήνυση στο τέλος lol)…… :shock:
Edit:
Ααααααααααα δεν θα τα πάμε καλά μου φαίνεται την ιδία ημέρα που το λανσάρει η Ολυμπιακή το βγάζει και η Αιγαίου πριν από λίγο το είδα , τσάμπα διαφημίζει η Ολυμπιακή ότι είναι η πρώτη ελληνική αεροπορική που το προσφέρει αυτό (εκτός αν βασιστούμε στην διαφορά ώρας οπότε πρώτα η Ολυμπιακή το γνωστοποίησε)….