Olympic Air Dash8 100

• Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Είσαι σίγουρος ότι πέταξες με Q400? Οι πτήσεις για CHQ εκτελούνται με 319 (Συγκεκριμένα χτες και στις 3 το SXOAO, εκτός αν άλλαξε κάτι την τελευταία στιγμή).

Όσον αφορά στην ερώτηση για τα DH8, δε νομίζω να πετάξουν ούτε αύριο. Εδώ δε μπορούν να εκτελέσουν μία εκπαιδευτική πτήση (0930 το πρωί ήταν αλλά που)...

Α ρε Αντρέα, θες να φτιάξεις και Μακεδονικές, δεν κοιτάς να φτιάξεις τα πραπρά

Εξαφανίστηκε το ποστ μου;
Ρώταγα αν θα πετάξουν αύριο τα DH8;;; Τελειώσαν οι δοκιμαστικές πτήσεις; Για αύριο PAS και SKU δεν φαίνονται ακυρωμένα, όπως γινόταν τις προηγούμενες ημέρες με τις άγονες που πετάνε τα εν λόγω αεροσκάφη, αλλά στο τηλεφωνικό κέντρο ακόμα σε βάζουν σε λίστα αναμονής, δεν έχουν ακόμα το ΟΚ ότι θα πετάξουν για να δώσουν θέσεις...

Τι ακριβώς παίζει, τα πληρώματα δεν είναι έτοιμα;

Και για αύριο ακυρώνονται οι πτήσεις των DH8 : PAS(x3), MLO(x2), SKU, LRS, JTY, JKL

Φυσικά οι επιβάτες τους χρήζουν αποζημίωσης 250 ευρώ

Αποζημίωση απο ποιόν? Απο το δημόσιο ή απο την νΟΑ?

Σίγουρο αυτό? Ή πληρώνει το δημόσιο, του οποίου είναι οι γραμμές και μετά τα διεκδικεί απο την νΟΑ?

Για εξηγήστε το λίγο αυτό ρε παιδιά γιατί ήμουν κι εγώ σε αυτή την πτήση. Τι ισχύει ακριβώς; Αν θέλετε και με ΠΜ, αν είμαστε off-topic! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Τελικα οσο πιο μικρα τα αεροσκαφη, τοσο πιο ομορφο δειχνει το λιβερι... :D :great:

OA701":1a1251s2 said:
Σίγουρο αυτό? Ή πληρώνει το δημόσιο, του οποίου είναι οι γραμμές και μετά τα διεκδικεί απο την νΟΑ?
Πολύ φοβάμαι ότι η παλιά Ο.Α θα κλειθεί να τα πληρώσει πάλι...

Φίλε Μακ έχεις απόλυτο δίκιο για το βάψιμο !