Olympic A340

• Thread starter Thread starter sggr
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχω την εντύπωση ότι το τόπικ (μαζί με τα οφφ-τόπικ του) επαναλαμβάνεται...

Αυτό είναι σενάριο φαντασίας...

Τα 340 ανήκουν στο υπουργείο Οικονομικών και όχι στην ΟΑ. Οπότε τι να λέμε τώρα...

Εγώ πληροφορίες που "κυκλοφόρησαν" πριν από 3 μήνες - τις οποίες μπορώ να επιβεβαιώσω - από κύκλους της Πολεμικής Αεροπορίας όπου τους προσφέρθηκε η μετατροπή των Α340 σε κόστος κατά 80% λιγότερο από την απόκτηση καινούργιων KC 30B (A330) τα οποία προσφέρονται και στην Αμερικάνικη Π.Α. σε συνεργασία με την Northrop Grumman (φυσικά ελπίζω να επικρατήσει η Boeing - κλείνω την παρένθεση)! Τώρα, το αν είναι εφικτό να γίνει η μετατροπή το αφήνω σε εσάς, αφού όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, μεταφέρω αυτά που ξέρω για άλλες εταιρίες και μιλάω μόνο για Boeing επί προσωπικής απόψεως.

Είχαμε πει και παλαιότερα:
GP707":1jba8w12 said:
Και επειδή είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ας τελειώσει το off topic εδώ και όταν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, τις ξανασυζητάμε.

Μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια!

Χθες, στο μεσημεριανό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του Σκάι (14:00-15:00), αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο οικονομικό ρεπορτάζ πως το Υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει στην εκποίηση των 4 αεροσκαφών της παλαιάς Ολυμπιακής που διαθέτει, αφού χρειάζεται άμεσα ρευστό στα ταμεία του κράτους. Οπότε το οτιδήποτε διαφορετικό συζητιέται (εδώ ή αλλού) μάλλον μένει στις καλένδες.

Σύμφωνα με το (περίφημο πλέον) ΠΣΑ, η κυβέρνηση περιμένει/ελπίζει/προσεύχεται να βγάλει 100 εκ. ευρώ απ΄την εκποίηση των Α340... Μάθαμε και το κοστολόγιο τους...
:arrow: http://wwk.kathimerini.gr/kathnews/graph/15-01-10/s27_3.pdf

Παρασκευή βράδυ τα 2 εκ των 4ων βρισκόντουσαν στη τεχνική βάση της ΟΑ. Ήταν απλή συντήρηση;

Olympic A340 βρέθηκε αγοραστης;

"Κατά τις πληροφορίες, για τα 4 Airbus βρέθηκε τελικά αγοραστής και τον οποίο πολύ σύντομα θα ανακοινώσει η κυβέρνηση."

πηγή
http://www.hbnews.gr/permalink/36173.html

Έχει ακούσει κανείς τίποτε;

Αυτό που διαβάζω μου θύμισε ένα αγαπημένο τραγούδι:

''Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο. Με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο.Πωλείται και το δίνω όσο και όσο...'' 8)