Ολυμπιακή και MIG

• Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Οταν βγάλουν όλες οι κατα καιρούς Κυβερνήσεις τα φραγκα που εκλεψαν απο το Δημόσιο τα Ταμεια και απο τους Μιζο-Διαγωνισμούς τότε θα παραδεχθω οτι η Ο.Α ηταν βραχνάς.
Γιατί για μενα βραχνάς ήταν οι κατα καιρούς (απο την εκαστοτε κυβερνηση οριζόμενοι)Διοικούντες την Εταιρεία.
Εδω πληρώσαν τοτε τον Leence 200,000,000 δρχ ....για να την βάλει ακομα ποιό μεσα, με τον Πρόγραμμα εξηγίανσης και πόσοι αλλοι πρότεροι και μεταγενέστεροι.
Ασε τις μίζες απο τα leeasing...
Μήπως κι αυτά στη τσεπη των εργαζομένων εμπαιναν?
Οι Υπάλληλοι ήταν οι μόνοι που τραβούσαν το κουπί
Κι αφού ο βραχνάς εξέλειπε να δούμε τώρα τι αλλο θα βάλουν στο χέρι.

Κάτι τραβούσαν οι υπάλληλοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία άλλα δεν ήταν κουπί…
Διάβασε (αν θες) παλαιότερες συζητήσεις στο φόρουμ για το τι έπαιρναν οι φορολογούμενοι από την ΟΑ και ποσά η ΟΑ από τους φορολογουμένους!
Με «επιχειρήματα» του στυλ “αφού σε κλέβουν και άλλα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα γιατί να μην σε κλέψω και εγώ” νοήμων άνθρωπος δεν αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά…
Ευτυχώς γλιτώσαμε ως επιβάτες και ως φορολογούμενοι από την ΟΑ “σας” και θα αποκτήσει η ελληνική αεροπορική αγορά μια ακόμα εταιρία στο στυλ της Α3.
Ουσιαστικά δηλαδή στο στυλ όλων των αεροπορικών εταιριών του πρώτου κόσμου!

Μα καλα δεν εχετε ακουσει οτι για να μπεις στην παλαια ολυμπικη και ειδικα μετα το 1981 ηθελε να λαδωσεις χοντρα
να εχεις τρελο μεσον να γλυψεις ασυστολα.Θα μας τρελανουν οι κατοικοι της Βουλας επιτελους.Το παιζουν και ευεργετες.
Επιτελους ντροπη ρε παιδια φαγατε φαγατε φαγατε ---τουλαχιστον μην μηλατε.

Απ΄οτι σε κοβω εισαι φορολογούμενος της κλίμακας του 26% οποτε δεν σου παιρναν και τα παντελόνια και καλά θα κανεις να μείνεις εκει.
Σαν επιβάτης αφού ειχες παράπονα γιατί ταξιδευες με Ο.Α.?
Δεν άκουγες το "ντιιιιν" της Aegean στο Μπάκινχαμ?
Οσο τις συζητήσεις στο forum στα πηγαδάκια ο καθε τυχάρπαστος λει οτι θέλει.
Η Αληθεια ομως ειναι μία και ο Μπακλαβάς γωνία.
Ο.Α τέλος και με της υγείες σας οτι κι αν σας προκύψει :wall:

Θα απαντήσω και στον fos1111
Ναι 1981-1984 εντάχθηκε Πρασινοφρουρά
Το ΄85 όμως ηταν η φουρνια της "Βlue Generation"
Εκτοτε αλλες προσλήψεις γινόταν σποραδικά μέχρι το ΄91 στην θεση των αποχωρούντων
Σημερα η πρώην Ο.Α, δουλευε με τακτικο πρωσοπικό 3120 ατομα. με Εποχικούς και Τ.Ε.Ι
Τώρα ποιούς εννοείς οτι εφαγαν δεν κατάλαβα.
Δεν θα ειναι και η Γεννά των 700 ευρό με 25 και 30 χρόνια Υπηρεσίας

Επειδή εγώ πάλι σε κόβω για ηλικία στην ταυτότητα το πολύ 22 και σε ωριμότητα ακόμα λιγότερο δεν θα κάτσω να πολυασχοληθώ με τα απαυγάσματα της σοφίας σου...
Η αλήθεια όντως μια είναι. ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ από την κρατική ΟΑ και την συμπεριφορά της μεγάλης δυστυχώς πλειοψηφίας των υπάλληλων της!
Εγώ είμαι μια χαρά εδώ που είμαι το ίδιο εύχομαι και σε εσένα στην καινούργια σου "καριέρα".
Κάποια μέρα στον Βγενόπουλο θα του στήσουμε ανδριάντα για το καλό που μας έκανε...

Εdit: Εσύ είσαι 50 χρονών??? :shock:

Δεν θα πω παραπανω απο 85-89 εγινε χαμος .Αυτοι που τωρα ειναι και οι σκληροι.Δες το ......

Εγω flou 1908 θα καλοπερνάω με την συνταξούλα μου (δεν σου λέω ποσα μη σου βγει κανά ματι) και θα πινω στη Υγεια σου.
Aντε να βγάλεις καμμια κάρτα στον ΟΑΕΔ και τα λέμε
:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Οσο για την ηλικία μου ...... κλητήρας στο Ληξιαρχείο εισαι?

mitsupitsu":2jhsn3go said:
Aντε να βγάλεις καμμια κάρτα στον ΟΑΕΔ και τα λέμε
:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
Άνθρωποι τέτοιας αντίληψης ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση χιλιάδων ανθρώπων κάθε μέρα... :with:

ΝΑΙ σε ΑΣΦΑΛΕΙΑ απο τους καλίτερους στον κόσμο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.