Ολυμπιακή και MIG

• Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλά θα κάνεις να αλλάξεις το nick name απο flou σε flouflis
Νομίζω σου ταιριαζει περισσότερο
Αντε bb

Το "Λέλος" απο το Δημητρέλος βγαίνει?

Αντίο Troll!

flou 1908":zhzdyy4l said:
Ευτυχώς για την εταιρία, τους επιβάτες της και τους φορολογουμένους αυτός ο κλαυσίγελος έλαβε τέλος.
Καλή σταδιοδρομία στις νέες τους θέσεις όπου τουλάχιστον θα μας στοιχίζουν πολύ λιγότερο από ότι στις παλιές και ΚΥΡΙΩΣ καλή επιτυχία στους εργαζόμενους της νέας ΟΑ, στην εταιρία και στους μέτοχους της.

Αγαπητέ,
συγνώμη που θα σας λυπησω βαθύτατα αλλά και στη νέα μου θέση το ίδιο μισθό θα λαμβάνω...Κάτι δεν διαβάσατε καλά στο νόμο των κοινωνικών μεταρυθμίσεων...

flou 1908":1nxlmjc2 said:
Κάτι τραβούσαν οι υπάλληλοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία άλλα δεν ήταν κουπί…

Έχεις πεί πολλά...και εσύ...δεν σε προλαβαίνω..

Αγαπητέ,

μην κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια!

Το κόστος των μετατάξεων σας θα έχει αποσβεστεί μέσα σε 3 χρόνια.
Τόσο θα μας κόστιζε η παραμονή και λειτουργιά της ΟΑ υπό κρατικό έλεγχο...
Ελπίζω στις νέες σας θέσεις να αποβάλετε την νοοτροπία Νταβέλη που διαθέτετε οι περισσότεροι και να κάνετε την νέα σας δουλειά με αξιοπρέπεια...

edit: Athoa, η πραγματικότητα είναι ξεροκέφαλη και δεν αλλάζει...

Όλα καλά λοιπόν...Το άσβεστο μίσος δεν αντιλαμβάνομαι.Δεν πειράζει,όμως.

Αν η κριτική πελατών και φορολογούμενων είναι "άσβεστο μίσος" τι να πω...

Φτιαξτε μια προταση που να περιεχει τα ρηματα "γαμαω" και "ψοφαω", και βρειτε τι εχετε κανει με το θρεντ αυτο.

flou 1908":237dqus5 said:
Αν η κριτική πελατών και φορολογούμενων είναι "άσβεστο μίσος" τι να πω...

Eίναι άλλο ζήτημα η κριτική,που την εχω κάνει και εγώ για την εταιρεία μου σε άλλο πόστ παλιότερα και άλλο να ευχόμαστε να μείνει κάποιος(o οποιοσδήποτε μπλέ,κόκκινος,πρασινος,πουά) άνεργος...Ούτε το ευχήθηκα,ούτε θα το ευχηθώ ποτέ.Είναι νοσηρό και εμετικό!Και έχει συμβεί εκατομμύρια φορές με εμάς.Τέλος πάντων,no hard feelings.

Καμιά ευχή για "ανεργία" δεν έχω εκφράσει για κανέναν εργαζόμενο και επιπλέον το πρώτο σου post στο sait αυτό με εκφράζει απόλυτα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.