Οικονομική Πολιτική της Athens!

• Thread starter Thread starter flightnumber
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχω παρατηρήσει ότι μέσα στον Αύγουστο η Άθενς έχει ρίξει τις τιμές της στο κομμάτι ΖΤΗ-ΑΤΗ και ΑΤΗ-ΖΤΗ που με ενδιαφέρει και παρακολουθώ παραπάνω από δύο φορές. Μάλιστα σήμερα είδα να τρέχουν και τιμές από 1 ευρώ. Πετάει κανένας από Ζάκυνθο με ¨Αθενς να μας ενημερώσει για πληρότητες, γιατί το να ρίχνει τις τιμές της μέσα στον Αύγουστο για ένα προορισμό τουριστικό, με την ΟΑ να πουλάει μόνο τους ακριβούς ναύλους πλέον ή να είναι γεμάτη σε πολλά δρομολόγια ένα πράγμα μόνο μου λέει. Αν λοιπόν μέσα στον Αύγουστο και δεν την προτιμούν τότε τι κίνηση να περιμένει για το χειμώνα; Πολύ φοβάμαι ότι μετά το Σεπτέμβρη θα πούμε bye bye Αθενς για το χειμώνα και ίσως bye bye γενικώς για την γραμμή της Ζακύνθου. Κρίμα γιατί για άλλη μια φορά θα πέσουμε στα νύχια της πανάκριβης ΟΑ. Ε ρε ΚΤΕΛ που μας χρειάζεται...

Κάποτε είχα αποκαλέσει την ZF low cost και μερικοί έπεσαν να με φάνε. Επιμένω να λέω ότι είναι low cost και σιγά σιγά ο κόσμος θα αρχίσει να το καταλαβαίνει. Αγόρασα μέσω της ιστοσελίδας τους εισιτήριο για ATH-HER-ATH κανονική τιμή αλλά έπρεπε να το ακυρώσω. Η απάντηση τους είναι ή θα πρέπει να πληρώσω 20 ευρώ για κάθε σκέλος αλλαγής (σύνολο 40 ευρώ) και να πετά-ξω άλλη ημερομηνία εντός ενός έτους, ή θα μου επέστρεφαν τους φόρους. Επειδή δεν κατάλαβα τους απάντησα να μου επιστρέψουν τους φόρους (49 ευρώ) και η απάντησή τους ήταν δεν θα πάρετε χρήματα αλλά πίστωση σε μελλοντικό μου εισιτήριο. Εάν δεν σας θυμίζει easy jet αυτό; τότε εγώ είμαι παράλογος. Επειδή μου έχει συμβεί και με άλλες εταιρείες να κάνω ακυρώσεις, χά-νω τα χρήματα του εισιτηρίου αλλά μου επιστρέφουν ζεστό χρήμα τους φόρους.

καλα αυτό δε σημαίνει ότι είναι λοου κοστ εταιρεία λόγο τησ πολιτικής που ακολουθεί.

πολύ απλά δε θέλει να δυσαρεστήσει τον κόσμο. αν ήταν πιο μεγάλη σε μέγεθος και φήμη δε νομίζω να το έκανε αυτό.

Belavia":3flg01hj said:
...τους απάντησα να μου επιστρέψουν τους φόρους (49 ευρώ) και η απάντησή τους ήταν δεν θα πάρετε χρήματα αλλά πίστωση σε μελλοντικό μου εισιτήριο. Εάν δεν σας θυμίζει easy jet αυτό; τότε εγώ είμαι παράλογος. Επειδή μου έχει συμβεί και με άλλες εταιρείες να κάνω ακυρώσεις, χά-νω τα χρήματα του εισιτηρίου αλλά μου επιστρέφουν ζεστό χρήμα τους φόρους.

Νομίζω είναι υποχρεωμένοι να σου επιστρέψουν τους φόρους cash (όχι σε μελλοντικό εισιτήριο).

Καλημερα σε ολους ,κοιτωντας τα δρομολογια της athens airways και τις τιμες της μου εκανε εντυπωση ,που δινει την Κερκυρα στα 280 € περιπου με επιστροφη,
για τον οκτωβρη ενω η aegean τι δινει και με 55€ με επιστροφη.Μηπως ειναι αρκετα ακριβα για ξεκινημα? Εσεις τι λετε?

Απότι βλέπω, είναι θέμα της πολιτικής(?) που ακολουθεί η εταιρεία στους ναύλους της.

Αν παρατηρήσεις, σε κάθε προορισμό, όταν υπάρχουν πτήσεις Παρασκ/Σάββατο/Κυριακή (μετά το μεσημέρι) που είναι και οι πιο δημοφιλείς επιλογές (λόγω ΠΣΚ) οι τιμές ξεπερνάνε τα 100 ευρώ. Αντίθετα, αυτό δε συμβαίνει στις πρωινές πτήσεις ή σε πτήσεις μέσα στη βδομάδα.

Δεν ξέρω αν θα το αλλάξουν με την "επίσημη" δημοσίευση του προγράμματος.

Ταξίδεψα SKG-ATH προχτές Πέμπτη, με 1Ε+30Ε φόρους (30.99Ε σύνολο) κλείνοντας το 2 μέρες πριν..είναι καθαρά τι θα πετύχεις πχ τώρα με την έκθεση κάτι one way πάνε 250Ε..

πάντως τα 31Ε είναι αχτύπητα...!

Η Athens Airways κοντά στους φοιτητές

Με αρκετές καινοτομίες τόσο σε επίπεδο τιμολογιακής πολιτικής όσο και στον τομέα των παροχών προς τους επιβάτες, πραγματοποιεί η Athens Airways τις πτήσεις της εντός Ελλάδας.

Η Athens Airways πετάει από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Κεφαλονιά, Χανιά, Ηράκλειο, Καστοριά, Καβάλα, Κοζάνη, Μυτιλήνη, Χίο, Κέρκυρα, Ρόδο, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο, συνδέει τη Θεσσαλονίκη με Αθήνα, Μυτιλήνη, Χανιά και Ρόδο καθώς πραγματοποιεί 2 φορές την εβδομάδα πτήση Μυτιλήνη - Καβάλα.

Σε επίπεδο εμπορικής πολιτικής η Athens Airways παρέχει σε όλους φοιτητές έως 28 ετών έκπτωση 20% σε όλες τις κατηγορίες ναύλων, ενώ μπορούν να απολαύσουν τα προνόμια της Business Class σε ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, άνεση και ασφάλεια. Το ταξίδι ξεκινάει από την εξυπηρέτηση από το check-in και λήγει στη γρήγορη παραλαβή αποσκευών, συμπεριλαμβάνοντας ενδιάμεσα μια ευχάριστη πτήση που προσφέρει άνετα δερμάτινα καθίσματα, αναπαυτικά μαξιλάρια, ένα welcome kit, καθώς και νόστιμα πλουσιοπάροχα κεράσματα.

http://www.epr.gr/release/132866/

Προφανώς η κράτηση πρέπει να γίνει τηλεφωνικά γιατί από την σελίδα δεν υπάρχει η επιλογή αν είσαι φοιτητής ώστε να σου υπολογιστεί η έκπτωση..

Η συγκεκριμένη έκπτωση υπάρχει από την αρχή της εταιρείας και αυτό που αναφέρει πως ισχύει για όλες τις κατηγορίες ναύλων είναι απλά ψέμμα.

Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία, μου είπαν πως η έκπτωση 20% ισχύει για τους ακριβούς ναύλους και όχι για τους < semi-flex.

Μήπως πλέον ισχύει για όλους..; Ενα τηλέφωνο θα μας λύσει την απορία..