Οικονομική Πολιτική της Athens!

• Thread starter Thread starter flightnumber
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Athens AW fleet

RR":3sf7swzr said:
1 A320 & 1-2 Q400!!! expected Feb 10 :shock:

Predator":3sf7swzr said:
λοιπον, η εταιρια παει για πωληση, ...

... Και ο ιδιος μου εκμυστηρευτικε το ενδιαφερον απο πλευρας ομιλου Βγενοπουλου και οτι υπαρχει μια κινηση τετοια!

Ισως δουμε Αραβες να αγοραζουν την εταιρια, εκ μερους της MIG.

Αν συνδέσουμε τα δύο παραπάνω posts τότε μπορεί να βγαίνει κάποιο νόημα!

Προσωπικά ελπίζω να τα καταφέρει η εταιρεία... Χρειαζόμαστε και 3ο στο παιχνίδι

Predator":hmvvjdvy said:
λοιπον, η εταιρια παει για πωληση, τουλαχιστο μετα το περας της Συμβασης των Αγονων Γραμμων! αυτο το γεγονος ειναι πραγματικοτητα

ενας ενδιαφερομενος αποστρατος της Π.Α. φιλος μου, ενδιαφερθηκε για την εταιρια, για επενδυση!
Προχτες πηγε στα κεντρικα γραφεια για να δει τους υπευθυνους! αυτοι "κοστολογησαν" την αξια της εταιριας στα 11.500.000 Ευρω!!!
Δυστυχως ομως τα πραγματα ειναι τραγικα! εχουν 1 αεροσκαφος προς διαθεση, τα αλλα 3 επιστρεφονται, τα 2 Fokker ειναι προς βαρια επισκευη, χρωστανε παρα πολλα λεφτα, ακομα και στους 300 υπαλληλους τους! εχουν αμεση αναγκη απο ρευστο.

:shock: :shock: :shock:

Χμ... τελικά αυτό το thread κατέληξε σαν τα εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων τον Αύγουστο....

Ελάχιστες καλές και εξακριβωμένες ειδήσεις ενω τα υπόλοιπα αβάσιμα σενάρια με μηδενικό βαθμό σοβαροφάνειας...

Απόστρατος της Π.Α?? Με πόσα λεφτά ήθελε να μπεί?? Τσάμπα?? Σίγουρα η αξία της εταιρίας τη δεδομένη στιγμή δεν είναι 11,5 mil αλλά σίγουρα χρειάζονται πολλά για να μπείς και η σύνταξη δεν φτάνει....

Επίσης η ZF δεν έχει Fokker οπότε δεν είναι προς επισκευή... (απ΄οτι βλέπεις συνεχίζω την αποδόμηση των πληροφοριών σου)

Όταν λες πάρα πολλά λεφτά πόσα εννοείς?? Και ποιός το είπε στον απόστρατο?/ Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της εταιρίας??

Τώρα σχετικά με το θέμα των αράβων... αυτή η ιστορία με τους σωτήρες άραβες μου θυμίζει εκείνες της δεκαετίας του '60 με τους σωτήρες ελληνοαμερικάνους... (βέβαια στην ΑΕΚ ακόμα το πιστεύουν αλλά ΟΚ...).

Γιατί άραβες του fund της MIG να πάνε να αγοράσουν την εταιρία και γιατί να μην κάνει απευθείας την προσέγγιση ο κ. Βγενόπουλος??

Τέλος πάντων... το μέλλον θα δείξει

οι δικιες μου πληροφοριες λενε οτι στην ΜΙΓ δεν εχουν πλανα και αεροπλανα για αυτον τον τομεα τον δραστηριοτητων τους εκτος απο τα γνωστα και δημοσιευμενα.

τα υπολοιπα ειναι ειτε "ραδιο αρβυλα" ειτε απλα για να δημιουργησουν εντυπωσεις και να τρεξουν να προλαβουν αλλοι (ποιοι ομως?)

υποψην οτι 11μυρια για να παρεις κατι που "δεν εχει παρελθον" απο το να προχωρησεις απο την αρχη μου φαινεται πολυ αν μη τι αλλο..."συζητισημο"

εγω "υποψιαζομαι" οτι η εταιρια ανασυγκροτείται αυτη την στιγμη και ειδικα τωρα που εχει ενα αβανταζ να βγαλει "ανετα" την δυσκολη "αεροπορικη σεζον"

Συμφωνώ. Αν μη τι άλλο, οι τελευταίες κινήσεις της εταιρίας δείχνουν την πρόθεση της να ελαχιστοποιήσει τα κόστη. Άλλωστε καλύπτεται σε μεγάλο μέρος απ'τις άγονες.

Κάνοντας μια αναζήτηση να δώ τι παίζει με τις τιμές είδα οτι σήμερα το βράδυ πχ, Χανιά-Αθήνα 1 ευρώ + φόρους, σύνολο 30.99. Κάνοντας μερικές επιπλέον αναζητήσεις, είδα επίσης νάυλους των 1 και των 27 ευρώ. Αποτελεί μέρος προσφοράς ή γενικότερα έριξαν τιμές;

Αγαπητέ Angel Aviation,

Εδώ και καιρό η Athens έχει πετσοκόψει τα τακτικά της δρομολόγια σε μόλις λίγες πτήσεις ανά εβδομάδα που πολλές φορές δεν ακολουθούν και σταθερό μοτίβο. Όπως σήμερα στα Χανιά. Αν δεις το ημερολόγιο, για το Φλεβάρη δεν προβλέπεται άλλη πτήση Τετάρτη για Χανιά... Με τέτοιο πρόγραμμα πτήσεων, πως να μιλήσεις για οικονομική πολιτική?